בנות

אנבל25

New member

פליפ2

New member
עזבו

היא בטח תלך לעשות קעקוע אצל אליאב חחחח. ותיפגש עם כולם בעיקר עם מנחם

פליפ2

New member
אתם רואים

זה הסיבה שאלדד לא רב שם עם אנשים בחוזרים הביתה כי הוא ידע שהוא לא הולך להישאר עם אף אחד משם בקשר. לא בגלל שהוא פחד או משהו

אנבל25

New member
אף אחד לא חשב שאלדד פחדן

הוא לא רב עם אנשים כי הוא ידע שאין טעם, הכל כבר נגמר מזמן וכולם המשיכו הלאה בחייהם. כל הריבים הקטנים האלה של האח הגדול נראים טיפשיים לאנשים כשהם יוצאים.

מכשפה

היא מכירה את המין האנושי:) אז שום דבר לא מפתיע אותה ואווווו, ידעתי שהיא רעה, אבל טיפשה לא חשבתי שהיא): הכי מצחיק שהיא תגיע במאי ותרצה להתארח אצל משפחת גל עד): אולי אותם היא תצליח לשכנע שקארין לא בשביל אלדד, היא מסוגלת לכל. הבעייה שהיא יודעת כמה טעתה בקשר אליה, ואין לה הרבה נימוקים נגדה אז היא בכלל מתעלמת מקיומה ומתחילה עם הלכלוכים...מאחלת לה הנאה מרובה שתגיע בקרוב לארצנו, הנאה בחברת אנשים שהיא ״ אוהבת״ אליאב , מיקי לינור מנחם וכו׳ כמה כיף היא תעשה, מגיע לה מכשפה׳ לה.

פליפ2

New member
אני רואה שאת ממש אוהבת אותה

נקווה שמשפחתו תפסיק להיות איתה בקשר

גם מיקי הלך לעשות קעקוע אצל אליאב חחחח

נדמה לי כמו שהם קינאו באלדד וקארין באח הגדול, ככה הם ממשיכים לקנא בחוץ! הרי מיקי הלך לעשות קעקוע אצל אליאב הצבוע, הצטלם איתו מחובק, ממש סחבקים... אני פשוט מרחמת עליה על מיקי , חיים טובים אין להם. העיקר אלדד וקארין מאושרים וסובבים אותם אנשים אוהבים באמת, חמסה חמסה

פליפ2

New member
הבנתי

בגלל זה היא מסרה לו נשיקות חחחח. היא כול כך שומרת על מיקי שהיא בקשר עם מנחם שהשפיל אותו בתוך הבית על איך שהוא נראה.והעיקר על אלדד היא מדברת

אנבל25

New member
וואי נכון! כבר שכחתי מכל מה שמנחם אמר למיקי

איך באמת היא יכולה לאהוב את מנחם אחרי איך שהוא השפיל את מיקי? מילא אלדד שכבר לא אכפת לה ממנו אבל מיקי! יו איזו צבועה!

פליפ2

New member
בהתכתבות אחרת שלה

היא טענה שהיא רואה בו גם את הצדדים היפים. מעניין שהיא לא יכולה לראות גם בקארין את הצדדים האלה

l86

New member
כן, תמיד הייתה לה היכולת לראות את הצדדים היפים בכולם

חוץ מאשר בקארין. אישה צבועה וקנאית.

למעלה