בנות

פליפ2

New member
מעניין

היא אמרה שאת הרוב הייתה רוצה לפגוש. מעניין את מי לא?

l86

New member
כנראה הייתה שמחה לראות את כולם חוץ מאלדד, קארין ונופר.

l86

New member
כן, כל עוד הוא עם קארין האגו שלה לא ייתן לה.

l86

New member
אבל היא לא כועסת, היא סתם קנאית ממורמרת.....

אתם לא מבינים משהו אחד ...

היא בכלל לא כועסת עליו משום סיבה, כי אין סיבה! אלדד התנהג איתה בכבוד והבנה יותר ממה שמגיע לה. היא פשוט כועסת שהוא בקשר עם קארין! אתם לא קוראים בין השורות. היא״ אוהבת״ את כולם, כי באמת לא איכפת לה מהם בשיט... היא פשוט מסגירה את עצמה, לדוגמא שהיא לא מוכנה לכתוב אפילו את השם קארין, זה משהו פשוט אובססי כלפי אלדד, לא משנה, מי שתהיה איתו היא תשנא אותה!!! שתמשיך להתמרמר יחד עם מיאו החתולה, טוב שזאת לא חתולה שחורה, אחרת היה כאן ממש צייד מכשפות :)

l86

New member
הבנו את זה, זו שוב הקנאה האבססיבית שלה....

lol171

New member
ניכנסתי לפייסבוק שלה ולא הבנתי איפה היא כתבה את

מה שכתבן משהי יכולה להסביר לי איפה היא כתבה בבקשה?

lol171

New member
תודה

ertyu2

New member
היא איומה והאישה שמדברת איתה לא יותר טובה

כל הזמן מחממת אותה ומנסה לגרום לה ללכלך. היום היא שמה תמונות שמוכיחות שדנית ואחי התארחו אצל אלדד וקארין. למה? מה היא מנסה להגיד בזה?

l86

New member
נכון

היא מנסה להראות כאילו לאלדד יש זיכרון קצר ולכן הוא אירח את דנית ואחי, אבל כמו שכתבתי, אם למישהי כאן יש זיכרון קצר זו מרטין ששכחה שאליאב הסית נגדה, שכחה כל מה שמיקי אמר על אלדד וקארין, ושכחה את כל מה שאלדד והמעריצים שלו עשו בשבילה.

ertyu2

New member
הו, אני מסכימה לגמרי. במיוחד מצחיק לשמוע את זה ממישהי שאומרת

שאין לה בעיה לפגוש כמעט את כולם ושהיא בקשר אפילו עם מנחם...אז מה היא רוצה מאלדד בעצם? איזו צבועה.

פליפ2

New member
תסתכלו על התגובה שלה

נראה כאילו היא מנסה להגיד שהיא מבינה את התנהגותם ושום דבר לא מפתיע אותה.
והאישה הזו שמתכתבת איתה חוצפנית

l86

New member
כי שום דבר לא מפתיע אותה באופן כללי....

כי היא הרי מושלמת ושאר העולם לא מתנהג כראוי. במיוחד אלדד וקארין החוצפנים שהעזו לארח את אחי ואת דנית אבל לא את מיקי!
די, אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק, אני מרגישה כאילו העונה עדיין לא נגמרה עם הקטנוניות הזו שלה והמרמור והקנאה.....

למעלה