בנות

l86

New member
רק עכשיו יורם שלח להם את התמונות מהמשימה?

טוב שנזכר באמת.... ומרטין היא אישה מעצבנת, ואירוני שהיא מדברת על זיכרון קצר בקשר לאלדד, שוכחת כל מה שאלדד עשה בשבילה ומלכלכת עליו ככה...ברור שאלדד וקארין לא ירצו קשר עם מיקי אחרי איך שהוא דיבר עליהם מאחורי הגב, ומרטין יודעת שזו הסיבה, מה היא משחקת אותה?

פליפ2

New member
מעניין

למה היא התכונה שהיא אמרה שהיא לא נותנת לכל אחד להיות"חבר" שלה בפנסיון מלא
את חושבת שהיא התכונה לזה שאלדד הוא שהתרחק מימנה.
חוץ מזה למיקי יש ממזמן תכנית רדיו הוא אף פעם לא אירח את אלדד . או את קארין ופירגן לה על קולקצית השמלות שלה אז למה הם צרכים להזמין אותו

l86

New member
שהיא כבר לא אוהבת את אלדד מאז שהוא עם קארין

ולכן היא התרחקה ממנו, לא הוא התרחק ממנה.

ברור, אבל בעולם של מרטין מיקי הוא מושלם ואלדד וקארין הם שני כפויי טובה שלא יודעים להעריך. מה שכן, נשמע שהיא סך הכל מחבבת את אחי, דנית וטל אבל עדיין טעונה על נופר.

פליפ2

New member
האישה הזאת

היא בקשר עם מנחם בן שתיעב את אלדד. תמיד היא חשבה על אלדד דברים רעים. כמו שהתקרב לדנית רק בגלל אסטרטגיה עכשיו היא חושבת שהזמין את דנית ואחי בגלל פרסום.

אלוהים ישמור, כמה רוע באישה אחת

היא פשוט מתנהגת כאילו לקחו לה את אהובה, את בן זוגה, כאילו קארין הגיע וחטפה אותו, אישה מבוגרת והזויה ומכשפה. תשימו לב עם כולם היא מוכנה להיפגש את כולם היא אוהבת, ואליאב ודנית היא מוסרת מזל טוב ונשיקות!!!!! כמה רוע, אני מתאפקת לא להיכנס לפייס שלה ולהכניס בה! היא אפילו לא מכנה את קארין בשמה הוא והחברה שלו! מה יש לה?! היא שכחה כמה מיקי ריכל על אלדד, הרי היא בעצמה אמרה שהוא שם לו רגל, והוא מיקי מתנהג נורא... ומי זאת האישה שמתסיסה אותה.

l86

New member
להיפך, תני לה להתבטא בחופשיות.

ככה רואים בדיוק מה היא חושבת על כולם. זה מוציא אותה ממש רע, אני מקווה שזה ידליק נורה אדומה למשפחה של אלדד שעדיין בקשר איתה.

l86

New member
הם בטח מרגישים מחויבות כלפיה כי היא הגנה על אלדד כל הזמן

ואין לה משפחה בארץ אז הם סוג של אימצו אותה כשהיא הייתה כאן, שלא תרגיש לבד.

אני ממש מקווה שאלדד מסתכל לפעמים בפורום...

שלא יהיה תמים כמו באח. גם שם לא סבלתי את הקשר שלה איתו, היא פשוט כל הזמן הכאיבה לו! אם את אוהבת אותו תנסי לפחות לחבב את אהובתו! אני ימשיך ויאמין בכך שהיא לא רואה בו בן, היא פשוט התאהבה באלדד! היא לא חשבה שהיחסים שלו ושל קארין יחזיקו מעמד.. היא אוכלת את הלב. איך אחרי שכל כך תיעבה את אליאב ויחסיו עם דנית,היא מאחלת להם מזל טוב ונשיקות, איך אפשר להיות צבועה כל כך. ווהשינאה לבחורה שלא עשתה לך כלום, החטא היחיד שלהם היא האהבה. אני מאחלת לאלדד וקארין שימשיכו לאהוב שימסדו את הקשר ויקימו משפחה למופת, והמכשפה בפריס תמשיך לאכול את הלב:) ווואאוווווו אני ממש עצבנית:)

פליפ2

New member
תרגיעי

היא לא שווה את זה. זה היה ברור שהיא אלדד וקארין לא יוכלו לשלב קשר ביחד
אין מה לעשות. ואלדד פשוט לא היה נראה לי שזה היה מזיז לו. זה לא כמו בבית שהיה נפגע כל פעם שהתרחקה מימנו. חוץ מזה למה את חושבת שהיא חושבת שהקשר בניהם לא יחזיק מעמד. היא לא אמרה את זה. אבל תראי שהיא יודעת הכל על אחי ודנית

נרגעתי

חחחחחח אנחנו כל כך אוהבים אותם, והחוסר צדק הזה מעצבן....אלדד נשמה, גם אחרי שהוא יצא ובטח שמע וראה מה היא עשתה ומה דיברה עליו ועל קארין מאחורי הגב,ובתוכנית חוזרים הבייתה , שם בכלל זה היה מבהיל... הוא בכל זאת שמר איתה על קשר, נתן לה כבוד כל עוד היא נשארה בארץ. אחרי מה שהיא אמרה לקארין בחוזרים הבייתה, אני בטוחה שהיא לא הרגישה נוח להיות בחברתם ביחד, ומה לעשות הם היו בתחילת קשר ודביקים והוא העדיף את קארין. על זה היא מענישה אותו, על היותו מאוהב? הזלזול שלה בקארין, הוא רוע בהתגלמותו. וכן אני בטוחה שהיא עוקבת אחרי קארין ואלדד באדיקות, עוקבת ומאחלת לרע.

פליפ2

New member
חבל

שכך נגמר הקשר בניהם אני יודעת שאת לא אהבת את הקשר בניהם. אבל אני ראיתי הרבה דברים טובים
חבל שהיא שוכחת מישהו שהעמיד את עצמו להדחה במקומה. שתמיד היה שם בשבילה

l86

New member
היא אשכרה אוהבת את אליאב ולא מאשימה אותו בכלום....

והיא יודעת בדיוק מי הוא ושהוא זה שהסית את כל הבית נגדה.....אבל את קארין שלא עשתה לה כלום היא מתעבת....הזוי לגמרי. ואני דווקא מעדיפה שאלדד לא יידע, זה סתם יכאיב לו, הם במילא לא בקשר עכשיו אז מה זה משנה? (אבל הוא בטח יידע, היא הרי חברה של האחים שלו בפיסבוק, זה יגיע אליו אם נרצה או לא נרצה)

פליפ2

New member
ברור

היא ואלדד לא בקשר אז היא מתקרבת לאנשים שלא אהבו אותו כמו מנחם וכדומה.
הכי מצחיק שהיא אמרה יכולתי להגיד מה אני חושבת על כול אחד אבל אני מעדיפה לשתוק.

l86

New member
מזכירה לה כל מה שאליאב אמר עליה

ואיך שהסית את כל הבית נגדה, מזכירה לה כל מה שמיקי אמר על אלדד וקארין, ואת זה שאלדד העמיד את עצמו להדחה בשבילה ושהיא שרדה בעצם בזכותו ובזכות המעריצים שלו, אחרת היא הייתה עפה עוד במקום אורטל בן דיין.

פליפ2

New member
הייתי אומרת

גם שאת כועסת על בנאדם תזכירי את הצדדים הטובים שלו. מה שהוא עשה בשבילך ות בשבילו את הזמנים הטובים.

למעלה