בנות

הנה דוגמא טובה לחמישה חארות

מי צריך שתכוונו? להגיד משהו לפני הפגיעה זה גדול עליכם? זה שובניסטי מידי? אני לא מבקשת הרבה, קצת אדיבות בסיסית. כבני אדם. >ספל חמאה עושה כל דבר שגבר יכול לעשות טוב יותר (בזטי)<

ast1

New member
שקלי מילים

אל תסטי מהנקודה, אנחנו לא חארות, ולא תמיד אפשר להזהיר לפני הפגיעה. תביני את הרעיון ואל תיכנסי לפרטים

שק-לי

אם תחשוב טוב תבין, שלפני שאתה נכנס לפורום ומתחיל להגיב על הודעות, יש לקורא קצת, להכיר קצת את המשתתפים ואת הסגנון הכללי. והכי חשוב - גם אתה מחליט להתעלם מההצעה הקודמת - להמנע מהתנשאות. בפורום שלנו נהוג להציג את עצמך קודם. >ספל חמאה בוחרת מילים בקפידה עושה מה בזין שלה<

עדות אישית - הפוכה

מעולם, אבל ממש מעולם (טוב, אולי אני לא זוכר, אבל אני ממש לא זוכר) שנחתה בגסות הצעתי לעזרה על ידי אשה או בחורה, פעמים שהיא הייתה מיותרת, ופעמים שהיא נתקבלה בשמחה.

הערה מהותית מאאאד:

על מנת להיראות כוסית מטומטמת יש, ראשיץ חכמה, להיות כוסית. לא שזה חסר לרוב הבנות כאן, אבל הייתי, פשוט, חייב להביא את הדברים על דיוקם. תודה על ההקשבה, נתראה הערב בשנקין. ביי

מחליפה גם מחליפה...

בפעם הראשונה שנתקעתי (למען האמת - רחל נתקעה) עם גלגל מפונצ´ר זימנתי לרכב חבר מהעבודה, ביקשתי שיתן לי הוראות והחלפתי את הגלגל בעצמי. לא רוצה להיות תלויה באף אחד, לא בלילה ולא ביום. אולי זה בגלל שאני לא בת 20 ולא כוסית
(וכפי שנהגתי לאמר לבליינד-דייטס - בלונדינית, גובה 1.80, עיניים כחולות אבל לא פצצה. זה מה יש ואל תצפו...)

כשהייתי בתאילנד קיבלתי

עזרה מתאילנדי מקסים (מוכר באיזה קניון) ובסוף הוא גם ביקש שאנשק אותו הבהרתי לו שזה לא ממש אני אבל הרגשתי נפלא להיות קצת כוסית מחוזרת.

R a c h e

New member
עידכון

אז גם היום אני ניתקעת אם מתפנצ´ר לי גלגל....... וגם בגילי המופלג עם 12(?) שנות נהיגה, עדיין לא זכיתי להחליף גלגל לבד, אבל לא בגלל הטכניקה, אלא בגלל הברגים.......זה, כנראה, בשל העובדה שאת הברגים סגר לפני כן איזה גבר אמיץ.......כך שיצא שאני קופצת וקופצת על הברגים ומי שראה אותי יודע שאני שוקלת יותר מ-50ק"ג ובסופו של דבר מופיע אותו גבר מיוחל ופותר לי את הבעיה כולה, לא רק את עניין הברגים........את סדר הפעולות אני דווקא מכירה, בתאוריה........ באופן עקרוני, יש פעולות שאינן בשבילי, אני לא מומחית לשימוש בפטיש ומסמר, ויעידו על כך מספר מסמרים שניסיתי לתקוע בעצמי ומיקומם שונה אחר כבוד ע"י עוזר הבית שלי. אני לא כ"כ רגועה כשיש ג´וקים בסביבה ולא מוכנה שקול הפלאחץ´ יצא מתחת לנעל שלי, כשגרתי בר"ג עם חנה היא קיבלה אוסף של ג´וקים לחיסול כשחזרה מעבודת יומה, אז עוד לא יכולתי להשתמש בפליט........ אני בהחלט רואה בעצמי פמיניסטית, אבל יש דברים שאני לא מסוגלת לבצע, לא כי אני אישה אלא כי אני אני. רחל

MAYA20

New member
אין לי רשיון, אוטו, מושג על פנצ´רים

מהסוג הזה, אבל נראה לי שזה דווקא הוגן שבנים יתקנו פנצ´רים מסוג זה כשהם בעצם אלו שיוצרים פנצ´רים מסוג אחר... <למי שלא ברור עכשיו שצחקתי, שירוץ ויכריח גבר שרירי ועצבני להסביר לו שהוא רוצה להחליף לו גלגל!>

למעלה