בנות

בת הרב1

New member
בנות

בנים לפני שאתם מתעצבנים אז אתם פשוט צודקים (אם זה עוזר לכם) זה באמת לא כל כך שיך לכאן אולי יותר לפורום נשים בלבד אבל בכל אופן אני ארשום את זה לטובת הבנות כאן . אני נוסעת היום בירושלים ולפתע אני רואה אישה צעירה נוסעת עם גלגל קרוע לגמרי אמרתי לה מותק יש לך פנצ´ר אז היא מתחילה לבכות לי מה אני עושה ? אמרתי לה בואי נעצור בצד ואני יסדר לך את זה אז היא אומרת מה????????????? לא תוכלי אמרתי לה בואי נראה אוקצור סידרתי לה את זה ..בנות למי מכם שיש רכב ולא יודעת לתקן פנצ´ר יורדת עכשיו לאוטו ומבקשת מבן הזוג.השכן.הדוד שילמד אותה לתקן פנצ´ר שאני לא יתקל בכוסיות בנות 20 שעומדות ובוכות..........

בן הרב

New member
איזו רעה שאת

נשאר לנו הבנים רק עוד כמה דברים קטנים שאנחנו יכולים להשויץ איתם, וכך את רוצה לשלול את זה מאיתנו, איך נוכל להתחיל עם בחורה? אם אחרי שחתכנו לה תגלגל, היא יכולה לסדר את זה בעצמה,? זהו נגמר סדר האביר עם המפתח גלגלים, והג´ק,? אני מוחה נגד הכיתות הלא צנועות לנשים וגלגלים, את יודעת מה זה יכול לעשות לגבר לראות בחורה מתכופפת???............. <בן הרב יוצא חצץ נגד הפירצה של לימוד כוסיות בפנצ´ר> מי לג´ק אלי

beauty1

New member
הגברים תמיד נהנים

תמיד גבר שרואה אשא הוא מתחרפן

תודה, גם את חמודה.

רוצה לשמוע פרצי נחיתות רמים? רק תגידי כן, ואשחרר אל אויר הפורום את דעתי על הנקייבע המצויה. נשמע אז מה יהיה לכן לומר. והסבר פשוט יותר, במיוחד בשבילך: כאשר מישהו נעלב כשמפלים אותו על רקע מיני- זו איננה נחיתות. רוצי, ה
בוכים.

בן הרב

New member
הי חמודה

זה זמן רב שלא ראינו אותך יונע אם היית רואה אותה !!!!!!!

אבל אם היא כוסית, אז ...

אני לא מבין מה הבעיה. אם היא הייתה מעמידה את האוטו בצד, כל עמישראל לדורותיו (כל משתין בקיר) היו עוצרים לעזור לה. וגם אולי היה יוצא לה משהו. <בחורה שיודעת להחליף גלגל זה כמו בחורה מעשנת שמסתובבת עם מצית>

חיקה

New member
את גרה בירושלים?בואי תתקני את הפנצר

בגלגל שלי...מאוד רוצה להכיר אותך

מיכל25אב

New member
אותי למדו שמחליפים פנצר כמו שעוצרים

טרמפים.... אבל...לדעתי רוב הבחורות המעשנות מסתובבות עם מצית ופשוט בוחרות מתי לא להשתמש בהם..... חומר למחשבה....

דּרדסית

New member
בשביל מה יש גברים בעולם?

אם לא בשביל להחליף פנצ´רים? שנגמר לי האויר בגלגל, אני רצה לי לתחנת דלק ומסתכלת מסביב, מחכה לאיזה בחורציק, שיסכים להשחיר את הידיים שלו. ואחרי שהוא ממלא לי (לחץ של 28/30 בבקשה) אני אומרת לו גוד ביי מתקתק. על פנצר -מי בכלל מדבר? למה להתכופף ולעבוד קשה כשאפשר להשקיף על החריץ הישראלי? דרדסית. <דוגלת בשיטת השתמש וזרוק>

../images/Emo6.gif אני איתך

אבל לידיעתך, יש עוד כמה דברים שבשבילם אנחנו בעולם. <דוגל בשיטת המתחיל במצווה ... >

sharkyM

New member
לשיטתך, כל גברבר

ישראלי מצוי עוסק בשרברבות ?! >ודו"ק<

ברוריה2

New member
צודקת מאה אחוז ועוד...

אני גם חושבת שהם קיימים (גם) בשביל כל הדברים המלכלכים האלה כמו: בדיקת שמןמים החלפת גלגל מילוי אויר ובדיקות לחץ וכל מה שקשור לצדדים הלא נקיים של הרכב. ולי, בפעם האחרונה שהחליפו גלגל, אמר הגברבר המסוקס:"תגידי לאבא שיקנה מפתח צלב כי הוא הכי טוב" ולקח לי זמן להבין איך לעזאזל קשור אבא שלי לסיטואציה כי הרכב הזה הוא בכלל שלי ןעם אבא שלי אני לא מדברת כבר אי אילו שנים... אז בנות, אפשר וצריך לנצל, אבל צריך להיות מוכנה לספוג קצת שוביניזם ישראלי מצוי. >ברוריה חושבת שהמטרה מקדשת את האמצעים<

"אפשר וצריך לנצל" ?

סליחה, גועל נפש. הייתי רוצה לראות איך היית מגיבה להודעה כזאת של גבר: נשים, אפשר וצריך לנצל.

למעלה