בנות

ברוריה2

New member
באמת גועל נפש. במיוחד כשמדברים

מנסיון. ולא הייתי מגיבה להודעה מהסוג שכתבת.סתם כי אני לא לוחמת שוביניסטית וזה לא כ"כ מעניין אותי. אבל יקירי, התעלמת מהפואנטה בסיפור. אתה מסכים איתי שאחוז גדול ממי שיעצור להחליף לי גלגל מגיע מגישה שוביניסטית? ולא היה עושה את זה אם זה היה בחור נזקק? >וברוריה מסכימה שמי שמרגיש מנוצל לבדוק לה שמןמים שלא יבדוק. ו-no hard feelings<

הקוזאקית הנגזלת.

אז בנות, אפשר וצריך לנצל, אבל צריך להיות מוכנה לספוג קצת שוביניזם ישראלי מצוי. כל קומנט מערער את האפקט.

בת הרב1

New member
דיייייייי

השובניזם הישראלי הוא אחד מהגרועים שיש (תרגעו לא כולכם) אבל זה לא אומר שאנחנו צריכות לנצל את זה ולשחק אותה הכוסית המטומטמת אני חושבת שיש הרבה דברים שמתקבל כאקט גברי ונשים יכולות לעשות את זה לא פחות טוב (לא הכל) .... |הדגש בת הרב סתם בהתקפה פמניסטית

MAYA20

New member
למה????

זה כיף לשחק אותה כוסית מטומטמת. טוב, ת´ אמת לא יודעת איך לשחק אותה כוסית בל זה נחמד לשחק אותה מטומטמת אני נהנת מאוד לראות עשן יוצא מהאוזנים של מי שמולי כשהוא מנסה להסביר לי איך עובד רמזור ואני משחקת אותה אבלה, אבל, הי, אולי אני סתם סדיסטית... מי יודע? אולי במיוחד...

חיקה

New member
נזכרתי בבדיחה.בהדרכת חתנים שנתנו לי

אמרו שאסור להיכנס באמצע שהאישה שוטפת את הריצפה וגם אם יש מקק

בת הרב1

New member
אוכלת

מקקים לתאבון סתתתתתתתתתם אבל ממש אין לי בעיה איתם ויש כאן הרבה אגב אני מכירה כמה גברים שלא ממש מתלהבים לראות מקקים

חיקה

New member
המשך.אז צריך הבעל להיתחשב ולהרוג

ולהרוג אותו אז שאלו מה יהיה אם יהיה מקק באמצע השטיפה?

../images/Emo31.gif למה למעוך ?!

אני, למשל, לוכד אותם ומוציא אותם החוצה. <וזה לא שקוצץ אוהב מקקים>

בטח למעוך!

הרעש של ה-כחחט של המעיכה זה הקטרזיס של המפגש עם המקק! >ספל חמאה רוצחת בדם חם<

בנים!!!

לפני שאתם מתעצבנים אני צריכה לסייג את דברי, אני מדברת על בנים ירושלמים, אני מדברת לוקלית, אין לי ניסיון ארצי. בוקר חורפי אחד הייתי צריכה לנסוע לפגישה חשובה, השארתי את ילדי אצל דודה שלהם ומהרתי לאוטו. ואז אני מגלה - פנצ´ר. איזה זין. אני עם חצאית מיני, גרביונית שחורים ומגפים עם עקב גבוה (תארו לכם...) וככה נאלצתי להחליף גלגל בלי שאף אחד יציע לי את עזרתו (טוב, האמת הרחוב לא כזה הומה, ובכל זאת עברו כמה גברים ואף העיפו מבט. השרמוטים). יש לכם מזל שאפילו לא התלכלכתי, כי אם כן, או אם הייתה מופיעה לי רכבת - הייתי בטוח דורסת את הגבר הראשון שהיה חוצה ת´כביש... >ספל חמאה עוזרת לנשים במצוקה (בזט"י)<

ברוריה2

New member
בדיוק הנקודה. ותודה. ועוד..

אני חושבת (ותיכף יסקלו אותי פה) שגבר ישראלי נמצא על פי רב במצב צבירה יותר נוח לאתגרים מהסוג הזה. בחייכם, רק שניתן לכם הזדמנות לפרק/להרכיב/לתקן/להניע וכיו"ב.. ומצד שני, הרי אתם מצפים שאנחנו הנשים נתלבש בכל הבגדים היקרים והלא נוחים האלה-אז בטח שנעדיף לתת לכם את התענוג. >חוץ מגברים דוסים שלובשים חולצות לבנות. אבל הם כבר רגילים לחיות בפריוולגיות-במיוחד מכיוון הנשים. אבל זה כבר נושא אחר<

בת הרב1

New member
סיכום

לא התכוונתי להפוך את זה למלחמת המינים .פמניסטיות וכו" כולה רציתי שאחיותי ילמדו להסתדר בעצמם ולא יחכו לאביר שיבוא לגאול אותם . דברי הוצאו מהקשרם (תודו שזה טיעון מבריק .הוצאו מהקשרם???????????)

קרפדית

New member
חביבתי

מה לעשות עם כל הפמיניסטיות היום אבל עדיין אני מוכרחה להודות שגברים יותר בקיאים בתחום הזה. למדנו את זה אפילו בביולוגיה על האימספרות שאצל גברים הצד השמאלי במוח יותר שולט ויש בצד הזה גם את תחום המרחב. וזאת הסיבה שגברים יותר טובים בנהיגה כי צריך גם חוש מרחב. אבל מה, כל הכבוד למסתדרות לבד.

ast1

New member
עדות אישית

ארבעה מאבטחים ואני עומדים בפתח החניון של סניף הביטוח לאומי בירושלים בחורה יוצאת ברוורס ונתקעת בשער של החניון ושוברת את הוינקר השמאלי. היא מוציאה את הראש מהחלון ובפנים אומללות שואלת: - למה לא כיוונתם אותי? - כי בפעם האחרונה שעזרנו לבחורה לצאת מהחניון חטפנו כאלה צעקות שאנחנו שוביניסטים, וכי בגלל שהיא בחורה היא לא יודעת לעשות רוורס? אז מאותו יום החלטנו שתסדרו לבד (ביציאה מהחניה)

למעלה