בנות

Ray512

New member
בנות

בצער רב וביגון אני מודיעה שנפרדנו. אני כותבת את השורות האלה ובוכה. חושבת על כל השירים והמקומות שלא אוכל לראות יותר בלי להיזכר בו, ובכאב לב הזה שאני מרגישה עכשיו. הסיבה לא חשובה, מי שרוצה לדעת, יכולה לשאול אותי במסנג'ר או במסרים. אין לי למי לחכות יותר, אבל זה בסדר, אולי באופן כלשהו אני חופשייה עכשיו. אבל הוא עשה את הבחירה שלו ביני לבין הצבא. והצבא ניצח. אבל יהיה בסדר, בסופו של דבר כנראה שהוא לא היה שווה את כל הסבל. מצטרפת, לא כל כך בגאווה, למועדון האקסיות של חיילים. תקבלו אותי?

disarray

New member
../images/Emo201.gif

מטערת לשמוע..קבלי חיבוק ענקי!! אפשר לשאול למה נפרדתם? (במסרים..לפי החלטתך) פשוט נורא הפריעה לי השורה שכתבת "הוא עשה את הבחירה שלו ביני לבין הצבא" ואם כך.את צודקת- באמת לא היה שווה את כל הסבל מחבקת ומחזקת!! ותישארי בפורום..אני חדשה פה יחסית אבל כבר הספקת לעזור לי ולרבות פה בהמון נושאים=] יהיה טוב לא לדאוג

Woman In White

New member
מצטערת לשמוע

תיהיי חזקה
הוא לא שווה אף דימעה שלך.

BaaaaaRi

New member
../images/Emo24.gif

מצטערת לשמטע.. יהיה בסדר בסופו של דבר כמו שאמרת ואם הצבא ניצח כנראה שהוא באמת לא שווה את הסבל..!

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo201.gif

אני מקווה שאת באמת יודעת שהוא לא שווה את הדמעוט שלך, ואת הסבל. וכמו שאומרים הכל קורה רק לטובה. מקווה שמה שקרה קרה לטובה, ואת עוד תמצאי את הנסיך שלך על טנק/מטוס/אוניה
ותמשיכי לכתוב בפורום הזה

McBlack

New member
../images/Emo201.gif מותקתי, אדבר איתך כשתתחברי...../images/Emo25.gif

(אני רק חייבת לחזק ולומר שנשמע שנכנסת למצב הזה בגישה הנכונה)

MeWithoutU

New member
../images/Emo201.gif

אוף... אין לי ממש איך לנחם... כנראה הוא באמת לא היה שווה את כל הסבל שעברת... צבא חראאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!! תהיי חזקה... שולחת לך חיבוק ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

fullbutproud

New member
../images/Emo24.gif

מצטרפת לחיבוק המחזק בתור אחת שלפני חודש הצטרפה למועדון הזה.

../images/Emo24.gif Wellcome to the club!

יהיה בסדר בובה.. את תתגברי כמו כולנו [= הם לא שווים אותנו

lia2sh

New member
../images/Emo201.gif

כ"כ מצטערת לשמוע... קבלי חיבוק ענקי ענקי
אם את צריכה תמיד תדעי שאני כאן בשבילך! יהיה טוב אל תדאגי!!

../images/Emo201.gif

מישהי חכמה אמרה לי פעם (אמא
) שגברים הם עם טיפש. הם פשוט מפגרים. והוא אידיוט שהוא ויתר עליך ככה... אם את רוצה לדבר אז אני במסנג'ר - [email protected]

P i x i e s

New member
../images/Emo201.gif

ממש מבינה אותך... באמת. עברתי את אותו הדבר לפני חודש וחצי. אם את צריכה לדבר, לשפוך... אני פה [email protected]

TauraMan

New member
../images/Emo201.gif

אוי ריטה..
יהיה בסדר. קחי את זה כעוד חוויה ותצמחי הלאה...

B o o o o M

New member
אויש איזה מבאס ../images/Emo4.gif

אני אמנם לא חברה קבועה פה בפורום אך עדיין באה לבקר, וזוכרת אותך מהזמנים הטובים שהייתי עוד עם החייל.. אני מבינה על מה את מדברת בנוגע לבחירה למרות שאצלנו זה לא היה ממש הצבא, אלא משהו אחר, או בעצם , הכל ביחד, אבל אם זה מנחם אותך - זמן מרפא הכל, ניפרדנו בספטמבר, לפני 3 חודשים וכבר בנובמבר לפני חודש (ויומיים אבל מי סופר) נהייתי עם החבר הנוכחי שלי - אז! אל תוותרי! תזכרי מה את שווה, תשקיעי עכשיו קצת בעצמך, תתרפאי קצת (קחי לך את הזמן, אבל הישארי עם ראש מורם תמיד!) ואז תוכלי לפתוח את הדלת להזדמנויות החדשות ולמגוון אין סופי של האפשרויות העומדות בפנייך- תהיי חזקה מאמי!! תעסיקי את עצמך ותמיד תזכרי, שהבחור הבא הוא מעבר לפינה, את רק צריכה לקחת לעצמך את הזמן עכשיו, לחשוב ולהבין ולהפנים דברים - תצאי מחוזקת, והקשר הבא יהיה בהרבה יותר טוב! נשיקות, יפה.

למעלה