בנות, תכנ"ש!

שבוע טוב :]

ראשון: בצפר היסטוריה שני: בצפר היסטוריה אולי אורי יבוא אלי שלישי: בצפר היסטוריה רביעי: בצפר היסטוריה חמישי: פסיכולוגית\= יפגש עם אורי וב-14:00 לבצפר, בגרות בהיסטוריה!! ב=ה=צ=ל=ח=ה!!!!!!!

שכחתי עוד משהו \=

בערב של חמישי נוסעים להרצליה, כל החברים בערך, לחגוג יומולדת לחברה :] עד אור הבוקר=] חחח

שכחתי עוד משהו \=

בערב של חמישי נוסעים להרצליה, כל החברים בערך, לחגוג יומולדת לחברה :] עד אור הבוקר=] חחח

שיבוא הטכנאי לתקן לי את המסנג'ר../images/Emo7.gif

אני נקרעת מבפנים אני רוצה מסנג'ר;.ץץץץ מחר אנלא אלך לבית הספר החמוד כי לא באלי להשתעמם שעתיים עם מירי המפלצת " שרון.ממילא אני בטח אבריז משעה ראשונה ולא בא לי... בית!!! אבל מה שווה בית בלי מסנג'ר
. ואז לעבודה היפהיפ מ3-8 וזה לא כיף חיים ואני שונאת עומס. ולקחת תלוש משכורת. מעניין כמה ייצא.. שני בצפר, עבודה מ2-5 ושיעור גיטרה\בס ב7. שלישי טקס באונברסיטה רביעי עבודה. חמישי איזה חתונה אומשומ, מזל טוב וזה אבל אין לי מה ללבוש אני לא רוקדת וזה קצת מפחיד. טרהלהלה :(

Liraz 6q

New member
ייייאלה... שיעבור!

ראשון- לומדת כל היום לבגרות באזרחות!
שני- בגרות באזרחות.. ועובדת ב3 עד סגירה..סגירה ראשונה מזה שנה וחצי בערך חחח
שלישי- לא עובדת.. יום לפני בגרות בתכתובת..בטח עם הקטנות שלי.. בים או משו..
רביעי- בגרות א-ח-ר-ו-נ-ה בתכתובת..וב1 עובדת עד איזה 9..בטח הבנות יבואו לקחת אותי ונלך לאינשהוא..
חמישי- עובדת ב8 בבוקר.. עד 5-6.. בערב כרגיל, עם הבנות..בטח נצא.. שבוע טוב

איףףף אני כזו ילדה חולה.

מה חולה באמצע החייים. בחוץ 40 מעלות, ואני פה בבית עם דלקת גרון, צינון, סינוסיטיס ,דלקת אזניים וכל מה שלא תרצו. א- ביתספר, טקס קבלת ת"'ז אז אנלא אפספס. אח"כ שיחה צוותית עם הראשגדית, יום עבודה אם אני לא אמות, ובערב אתחיל לסדר ת'חומר בהיסטוריה... ב- לא יודעת. אולי אנלא אלך לביתספר. אתחיל את החרישה להיסטוריה ויום עבודה [+ישבצ? בקשה לא!]. ג- חופשת בגרות. חורשת להיסטוריה, פעולה. ד- חופשת בגרות. חורשת להיסטוריה, יום עבודה. ה- בגרות בהיסטוריה , שיחת שיבוצים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יאללה אני הולכת לישון. מספיק לרחם על עצמי ];

טוב נו. ../images/Emo40.gif

אני מקווה שההודעה תצא במקום המתאים הפעם, כי אני לא ממש מבינה עדיין איך להגיב בפורומים. אני אשתפר. * יום ראשון- בצפר- לא ברור עד מתי *החזרת מתכונת בלשון* + מחויבות אישית לקחת תדו"ח!! דחוף + חרישה להיסטוריה * יום שני- כנראה בבית חורשת להיסטוריה, אם לא צריך לבוא לבצפר + טניס * יום שלישי- חופשת בגרות- שוב לומדת להיסטוריה + קוסמטיקאית * יום רביעי- כנ"ל חורשת + תור לאורטודנטית *אמן שיורידו לי תטבעות* * יום חמישי- O: בגרות בהיסטוריה (ברוך השם נגמרנגמר) + אולי קניון + טניס * יום שישי- לשם שינוי נעזור בבית קצת + לא ידוע * יום שבת- לא ידוע כן, מצ'עממת שכמותי.

Small talk

New member
"איזה חבר, איזה חבר, בדיוק שאני אינני, הוא בא

לבקר..." ראשון- חופש בגרות, ללמוד לאזרחות (רק מחר אני מתחילה) ולסיים את הפרויקט אקסס. שני- בגרות באזרחות ב14:30, אני צריכה להגיש את הפרויקט אקסס. שלישי- יום הכנה לפולין, אחה"צ אני מנקה בשביל סבתא עם בת דודה שלי את הבית שלה. רביעי - יום הכנה לפולין. חמישי - אין לי שום דבר בבית ספר אז אני לא חושבת שאני אלך, בערב יש 'הX המיתולוגי' שישי (רק בשביל זה אני חייבת)- כוכב נולד.

e l u l a

New member
עכשיו זה כבר ימים שהכל פתוח../images/Emo153.gif

אז קצת מצחיק לתכנן כי תמיד עושים הרבה יותר ונפגשים עם אנשים ועוד כל מיני דברים שאי אפשר לתכנן מראש.. בכל מקרה- יש לי מתכונת בכלכלה ביום רביעי אז עד יום רביעי אני רוצה ללמוד כמה שיותר למרות שמזה אין לי כח וזה לא טוב:/. ואחרי כלכלה אני רוצה להתחיל ללמוד לבגרות בהסטוריה, התכנון הוא ללכת עם חברות ללמוד בים ואני מקווה שזה באמת יצא. טוב אי אפשר לתכנן ככה כי באמת שאני לא יודעת
.

little shorty

New member
אמאלה.

יום ראשון: לישון טוב, ללמוד לאזרחות טוב טוב, לקנות גלולות. יום שני: בגרות באזרחות, חזרות עד הערב ועוד חזרות משלנו. יום שלישי: חזרות, עבודה באולם. יום רביעי: חזרות, עבודה באולם. יום חמישי: ללמוד לספרות מוגבר.

N o o s h y

New member
הכל מתערבב לי בראש בצורה אחידה.

ראשון: לקום ב8 לחרוש ת'תחת לספרות ובארבע וחצי להתייצב בשבט כי עולים ליער. שני: מתכונת בספרות ואז אני נוסעת לתלאביב להוציא חולצות. שלישי: בוקר ריק ואחרכך יומפעילות והופעה של אביתר בנאי כחלק מערב תנועות נוער שהעירייה ארגנה. רביעי: בוקר ריק ועבודה למוות 13 עד21. חמישי: עבודה 12 עד 17. שישי: עבודה עם חן כפרעליה 10 עד 17 ויש יומולדת ופגישת צוות עובדים.

הממ..

ראשון - לקום ולעשות כלום בערך, אולי ללכת להזמין את הנעליים שאני רוצה למסיבת סיום כי נגמר במידה שלי. אחה"צ לידיד שלי מהכיתה כי אני מתגעגעת אליו. אחר כך בוב בא לקחת אותי מידיד שלי והולכים אליו ואז באיזה 10 וחצי לאיזה פאב עם חברים... שני - לעודד נפשית את חברות שלי לפני הבגרות באזרחות, כי החיים טובים כשעושים את זה בחורף
ואז בערב הוא בא אלי או אני אליו, אנערף... שלישי - סביר להניח שנלך כל החברות לחפש בגדים למסיבת סיום, אראה חברות וכאלה.. אולי את עמרי, למרות שהוא בטח ילמד כל היום רביעי - שוב פעם נחפש בגדים או משהו. אולי אני אדחוף לעצמי משמרת או משהו כי לא נתתי לו להשבוע משמרות. חמישי - נחשו? לא יודעת. בערב בטח נצא כולם או משהו.. איזה שבוע משעמם כשאני לא עובדת

../images/Emo203.gif שבוע עמוס ../images/Emo13.gif

ראשון
בצפר מ10 וחצי עד 2 [או עד 1 אם אני ארצה להבריז מביולוגיה]
היסטוריה
סטודיו מ6 וחצי עד 11
שני
חצי שנה
- נוסעת עם החבר לתל אביב
כ"כ התגעגעתי לעיר הזאת יואוווו חחח
חוזרים בטח בסביבות 3 ואז היסטוריה עד הלילה
שלישי
חופשת בגרות. לומדת להיסטוריה כל היום
רביעי
חופשת בגרות. לומדת להיסטוריה כמעט כל היום
6 וחצי עד 8 וחצי שיעור קלאסי
נוסעת עם החבר לאיזו מסיבה שאירגנו למאמנים של הכדורסל ב"ארליך"
חמישי
בגרות בהיסטוריהההה
ואז נגמר היסטוריה א' ל-נ-צ-חחחח!!!!! הבגרות ב2 וחצי אז עד אז.... חרישה!!
שישי
יום ספורט לשכבה שלנו
למה? כי י"א וי"ב לא נמצאים והחליטו לצ'פר אותנו. מסיימים ב12
ב-2 חזרה עם הבנות הקטנות לפרימיירה שלהן.אני מנהלת החזרות של הקבוצה שלהן
חחח
שיעור אנגלית פרטי ב5 עד 6
מסיבת הפתעה לליאתוש ב9 וחצי מריחים כבר את הסוף

להלה

ראשון - ללמוד לאזרחות. אבל באמת;( לא בא לי להכשל בזה. שני - בגרות באזרחות שזו בעצם הבגרות הראשונה שלי ומפה סיימתי ללמוד רשמית (ואחרי הנשף בסוף החודש, בכלל. אמא.) שלישי - נראה לי שארד לעיר לקנות לאלין מתנות. רביעי - יוםהולדת לאלין
:) חמישי - אם אני לא טועה בתאריך אז יש איזה מופע של מגמת מוזיקה בביתספר של דימה, אז בטח נלך ממ, זהו

THE ronch

New member
אוהו

היום- קודם כל!!! ללכת לישון את השינה של שבת בלילה. יש לי שעתיים. אח"כ לקום לעבודה, ב6 לחזור, לנמנם קצת, הופעה של ג'ט סאם שני- ללמוד להיסטוריה שלישי- ללמוד להסטוריה רביעי- ללמוד להסטוריה חמישי- בגרות בהסטוריה, אחכ להשתכר ת'תחת שישי- משמרת כפולה בעבודה שבת- משמרת בוקר מתישהו באמצע איזה גיחה לשינקין

Shusho

New member
איזה שבוע מוזר

ראשון: הייתי אמורה ללכת לסתום חורים בשיניים ב-12:30 ואז ללכת לעידן אחרי שבסופ"ש בכלל לא ראיתי אותו, אבל בשישי בצהריים הודיעו לנו שיש ברית לבן של בת דודה שלי. אז ב-14:00 ברית ומשם לעידן. שני: השלמות בגיאוגרפיה ב-10:00 שלישי: שוב השלמות וקבלת מגנים (של י"ב) בחזרה, לא יודעת מתי רביעי: לא יודעת חמישי: 9:00-11:00 קבלת מגנים בגיאוגרפיה של י"א (נו אני לומדת עם שתי השכבות ומשלימה מגמה)

yaeli87

New member
שיהיה שבוע קצר שיהיה שבוע קצר!!!

ראשון- הגעתי לפני 20 דק' הביתה אחרי נסיעה מ-א-ד ארוכה איף... הגעתי לביתי,ראיתי שקנו לי ארון חדש אז לפחות חייכתי קצת,אני צריכה לדבר עם מאמי ואולי גם להגיע אליו ומספיק עם הריבים המפגרים האלו... ואני גם צריכה לעשות משקפיים חדשות,קיצר לא יודעת מה יהיה היום... שני-משמרת בוקר,בערב אני לא יודעת. שלישי-משמרת בוקר,כנ"ל... רביעי-משמרת כפולה חמישי-בית!!! אני מקווה שיהיה לי כיף השבוע ואז אני אהיה בטח עם מאמי שלי היפה שאני כ"כ שונאת לריב איתו. שישי-כנראה א.ערב לאבאל'ה ולא יודעת נו...בית.

Fragile rose

New member
בלע

יום ראשון - עכשיו קמתי, אלך עם חברה שלי לפירסר שלי ואז לעבודה יום שני - עבודה מ11:00 ואז חזרה הביתה, ב18:30 שיעור
יום שלישי - עבודה מ16:00 יום רביעי - עבודה מ17:00 יום חמישי - עובדת ערב >< בבוקר עושה קעקוע ^^ רואה את הבחור?
יום שישי - עבודה מ9:00. נוסעת לראש העין? יום שבת - עבודה מ 21:00 קיצר, עוד שבוע מלא בעבודה

למעלה