בנות, תכנ"ש!

mishmishonet

New member
אני מגיבה לעצמיייייי.

ראשון-בבוקר אני מניחה שליהיא ואני נשב לקפה (היא) וסיגריה (אני) לפני המתכונת. אז מתכונת בלשון ואח"כ תגבורים בתרבות ישראל. אח" אולי שיר תקפוץ (?) ואם לא בניתי על קצת שקט, לסיים את הספר, ולקחת את 'אהבה נושכת' מבי"ס כי אמרו לי שהוא טוב. אח"כ יש בייביסיטר לתאומות, שם אני אלמד הסטוריה. רבאק, אני צריכה כסף. שני-בית ספר. שיעור מגמה אחרון לשנה זו, טירוף.אח"כ לת"א לפגוש את אח שלי ולקנות מתנה לאמא, ואם נשאר זמן להישאר לראות את החדש של טרנטינו יחד. אח"כ לתפוס אוטובוס או טרמפ עם אחש'לי לפסיכית. אני מפסידה פאקינג ערב הקרנות חמשושים בגלל החרא הזה. שלישי-מהבוקר עד הלילה חרישה היסטרית להיסטוריה.
רביעי-זואי מגיעה לכאן בבוקר, ומהבוקר עד הלילה חרישה מטורפת להיסטוריה. חמישי-בבוקר חרישה להיסטוריה, בצהריים בגרות. אח"כ יש מפגש עם ילדי הפנימיה, ואז שתי אופציות: או שליהיא ואני ניסע לחפש עבודה בכל ת"א ונשוב הביתה, או שמשם נמשיך למסיבת יום ההולדת של חינגי שלי, נראה מה אמא תגיד. כלום עוד לא סגור בנוגע לסופ"ש.P:

JuSt A GiRl 94

New member
אמממ

ראשון: להביא להילה בונוס בספרות,שיעור עם דור וחילמה, אורטודנט ושיננית, אנקור-מבחןן! השמעה לחברות. לעשות שיעורים במתמטיקה מתנה להילה עם הכיתה שני: מתמטיקה בשעת אפס!!! אוף...מבחן מושגים בניתוח, שיעור עם חילמה, אנסמבל שלישי: יש ספרות! וזהו נו אין שום דבר מיוחד...ש.ב במתמטיקה לרביעי רביעי: כרגיל...יש אנקור כל השבוע- להכין מתנה להילה בסדנה! חמישי: להביא להילה את המתנה מהסדנה

Lost Lullaby

New member
~~~

מ ראשון- ללמוד מהרגע שאתעורר עד שיגאל יבוא. בערב מיני ארוחה משפחתית? ]: שני- בגרות באזרחות. שלישי- בגרות מעשית בתקשורת, עבודה 21:00-סגירה רביעי- ל ל מ ו ד למגן בספרות [איך עושים את זה?], עבודה 17:30-סגירה חמישי- ללמוד? :< ב18:40 תור לגניקולוג שישי- מגן בספרות ובערב מקס ברנר מחר אני צריכה להתקשר לוודא שכל המשמרות שלי הן כמו שהיו כי ארז אמר שהוא אולי יעשה שינויים ואני פוחדת שהוא ישכח להגיד לי [למרות שהוא הבטיח להתקשר
]

Bitch47Percents

New member
יאללה.

ראשון: בבוקר בלינסון- חיסון מספר 2. אחרי זה בצפר, ואז לשמע.. מסיבת סיום של הפעילות, אחרי זה הרכזת רוצה שנשב לשיחה ונדבר. אין לי כוח לבכות מולה שוב. שני: בבוקר- בצפר, בצהריים אחזור הביתה ואסע לתל השומר לשיחה עם ס.מפקדת היחידה, מקווה שאחרי זה הדברים יתבהרו והקיץ שלי יראה שוב שמח.. אחרי זה מסיבת סיום פעילות של הגדולים שלישי: בבוקר בצפר, אחרי זה שמע ואז בר אילן רביעי: בבוקר בצפר, תור לרופא יחידה, אחרי זה אולי נוסעת לכפרסבא ולים עם דידי חמישי: בבוקר בצפר, אחה"צ נראה כבר מקווה איפשהו במהלך השבוע או בסופ"ש לפגוש אותו.. היה כזה כיף אתמול.

mkarin

New member
נו יאללה :]

ראשון - ת"א בבוקר, שיעור נהיגה בצהריים, ללכת עם אבא לקנות משקפי שמש ושבוע הספר בערב. שני-שלישי - ביוטופ באכזיב
רביעי - זימון למודיעין. חמישי - מתמטיקה בבוקר, ציפורניים אחה"צ, לצאת בערב עם חברה שישי - ללמוד היסטוריה. בערב אולי מאור כהן ופיטר רוט בבארבי. שבת - היסטוריה.

EVE Lights

New member
-פיהוק-

יום ראשון - פסיכומטרי 9:00-14:00. מייד אחריו לנסוע לת"א להיפגש עם העו"ד, לחתום על מה שצריך ולסגור את עניין הפיצויים. ממש מקווה שזה לא ייקח יותר מדי זמן כי אין לי לא זמן מיותר לזה ולא כוח. אבל אין ברירה (ותם ונשלם סופסוף אחרי שנה, באמת הגיע הזמן.) יום שני - אמורה לקבל מחזור
אקום בצהריים ואעשה כרטיסיות כל עוד נפשי בי ואחה"צ שיעורי בית. יום שלישי - כנ"ל, כרטיסיות ושיעורי בית. יום רביעי - פסיכומטרי 9:00-14:00 ובערב עם אביב. יום חמישי - שום דבר מיוחד כרגע, אולי לצאת בערב אם יהיה כוח ויהיה לאן. שבוע טוב בנות!

EVE Lights

New member
חח לסופרפארם אין קשר לעו"ד

אני בסוג של "חופשה" עד סוף הפסיכומטרי בשביל שאני אוכל ללמוד כמו שצריך ובלי קשר - עו"ד בקשר לפיצויים מהתאונה באילת (כן כן, זאת שלפני שנה) סופסוף אני הולכת לקבל מה שמגיע לי

בפעם הראשונה בחיי ../images/Emo42.gif

אני מוצאת טעם בלקרוא את התכנון השבועי של אנשים אחרים (ולא בשביל סתם להפיג שעמום) - רציתי לספר לך על מעללות אתמול, אבל אז נזכרתי שאת בפסיכו' ויש את העניין עם העו"ד אז הלכתי לבדוק מתי את חוזרת הבייתה בערך. (מיאו, תשלחי הודעה כשאת חוזרת כי כשתחזרי אני בטח אהיה עמוק באזרחות
)

EVE Lights

New member
איזה מותק את!

טוב, השניה חזרתי מהפסיכומטרי ואני נושמת דקה ואז יוצאת שוב לחום המזוויע (!!!!) שבחוץ אני אחזור אחה"צ ואני אדבר איתך

OverSharing

New member
צופים, כרגיל.../images/Emo103.gif

ראשון- הנסיך ואני חוגגים שנה! אבל רק על הדף, לא עושים כלום כי אני עסוקה:< אז ישב"צ 1000-1300 ואז מנוחה (כלומר- לכתוב דברים למערך בבית) וישב"צ 1600-2000 שני- ישב"צ שמוגדרת 900 עד המוות!!!! קיצר, כל היום. שלישי- יומפעילות, הגשת מערך הכנה+מערך מחנה. מקווה שנסיים ולא נצטרךעוד ישב"צ רביעי- אולי בבוקר משהו בת"א, אחה"צ מהנדסת בת"א. חמישי- יומעבודה.

shachari

New member
יאאללה : ]

יום ראשון : אורטודנט , בצפר , פיתוח קול , שיעורים + לומדת למבחן במתמטיקה [אייין לי כח]
יום שני : בצפר , קצת בבית , אימון
, שיעורים.
יום שלישי : מתחילה מאוחר - בצפר . מבחן במתמטיקה . בהצלחה
אין תוכניות לבנתיים.
יום רביעי : בצפר , חזרות גנרליות למופע - אהאהא [ נו מה .. אני מתרגשת
] חוזרת מאוחר מאוחר.
יום חמישי : בצפר , בסימן שאלה חחח כהרגלי בערך . הופעה . כולם באים יהיה שמח וזה - אח"כ בטח נצא .
יום שישי : איןןןןןן בייתת ספר , נפלא נפלא . ישנה . בערב הולכת לידיד שלי מבית ספר אחר - יום הולדת , פאדיחה . שבוע טוב בננות .

Mooa-Numi

New member
לא הכי מסודר לי בראש

ראשון: מועצת חוות (ראשונה! ווהו!!) בתא, ואז בש-ערד, אם אני אספיק ישיבה, בטח לא, מסע בין תרבויות, ישיבת בוגרת שני: יום גרעין שלישי: יומפ ואולי עוד דברים (אין לי יומן מולי, בטוח עוד דברים), אחד מגייס בטח רביעי: גם כל מיני דברים, גיוסים, פגישות, על האש, ערב בוגרת אולי. חמישי- יומחוז שישי שבת- הכנה למחבות קיץ! מעניין אם אני יוצאת

SomebodyElse

New member
אמממ

ראשון - צבא שני - צבא שלישי - צבא, סרט בערב עם החבר רביעי - צבא חמישי - צבא, בערב מסיבה בבית של איזה מישהו מבאס משהו.

©big smile©

New member
הנה, השבוע הזה הגיע.

יום ראשון ללמוד כל היום לאזרחות, כי אין לי ברירה. גבות ב20:00 בערב יום שני אני אקום באיזה 10, אולי אני אלמד קצת לאזרחות. בגרות ב14:30, וסוףסוףףףףףף מסיימים עם החרא הזה!!!! חזרות ב17:30-20:00 אולי נראה סרט עם כולם, ואם לא אני אישן לי טובטוב. יום שלישי להתאפס על עצמי נפשית כל היום חזרות למסיבת סיום ב17:00, ואז כנראה נשאר שם עד הערב אני צריכה לעשות פן מתישהו באמצע, או שאעשה איזה תסרוקת אחרת, אני עוד לא יודעת מסיבת סיום ב20:00
ב12:00 אני לוקחת את האוטו ונוסעת סוףסוף לבד!!!!!!!1
לא יודעת לאן נצא עם כולם, אני מחוץ לבית עם האוטו. יום רביעי לישוווווווווווווון אולי אני אתחיל קצת עם סוציולוגיה. בערב אפטר פארטי עם השכבה. לשתותתתתת סוףסוף!
יום חמישי לישון ללמוד לסוציולוגיה

לא אומרת כלום.../images/Emo71.gif

ראשון ביצפר 8:00-14:00 אחה"צ אני רוצה ללכת לחפש עם אמא בגד ים,נראה מה היא תגידP:
שני ביצפר 8:00-14:00 18:00 אורטודנטית
שלישי ביצפר 8:00-14:00 אין תיכנונים
רביעי בצפר 8:00-13:00 גנרלית של הטטים :]
חמישי ביצפר 8:00-13:00 הכנה לקורס 13:00-15:00 אין תיכנונים
שישי בצפר 8:00-12:00 אין תיכנונים אולי לצאת
שבת כלום ^^

למעלה