בנות, תכנ"ש!

Summer moved on

New member
לפני העבודה.

ראשון-קמתי ב10:00 ככה. למדתי קצת לשון... ב12:45-16:15 עבודה בצהרון. אח"כ לנוח ואז לצאת. הליכה, ושוב לשון. שני-לקום ב9:00-10:00 בערך. ללמוד לשון. אולי שוב עבודה בצהרון. אני חייייייייייייייבת כסף:< לשון לשון. הליכה. שלישי-8:00-11:30 מתכונת בלשון. זה הולך להיות מתיש!
לחזור הביתה לישון, ובערב אירוע משפחתי. רביעי- לקום מאוחר בלה בלה, עבודה בצהרון, 12:45-16:15. ישר אחריי העבודה אבא בא, ונוסעים לחולון נראה לי. בערב מקווה שלצאת:)) חמישי-עבודה וחוץ מזה כלום-?-

Over My Head

New member
טוב ../images/Emo42.gif

MY FIRST ONE
ראשון:
בצפר עד 1 וחצי ככה
ב-2 וחצי מחויבות שלא נראה לי שאני אלך...
אממ--לסדר גבות (אולי...)ואז חברות.
ב-6 חזרות לפני ההופעה, 6 וחצי ככה ההופעה.
ב-7 וחצי אני כבר צריכה לטוס למתנס לפעולה
...אוףף אין לי זמן לנשום. שני:
אממ בצפר עד 2...
חזרות מ-3...לא דעת עד מתי..
בערב (ערב...חח...ב-6 ככה) יש מצב שאני הולכת עם אמא לדיזינגוף או סתם סיבוב עם חברות. שלישי:
בצפר עד 1 בערך...
עד 5 אין תכנונים ב-5 פעולה במרכז הדרכה.ב-7 אני נשארת במרכז הדרכה למועצת מחנה.
ואז הביתה או לקניון ל-חצי שעה גג ואז הביתה. רביעי:
בצפר
הממ ב-5 יוצאת לטניס, כל השאר אין תיכנונים. חמישי:
בצפר וחזרות ישר אחד אחרי השני.
או בבית או חברות שישי:
בצפר עד 1!!!
אין לי כוח לזה
אין תיכנונים חוץ מבערב ארוחה עם המשפחה (כמו תמיד). שבת: לישון!!!!! להשלים שידורים חוזרים ב-YES STARS של כל מה שלא ראיתי במהלך השבוע...

moruush

New member
כנראה פעם אחרונה שלי פה.../images/Emo100.gif

היום - ביה"ס, וב19:00 עד 20:30 בסטודיו.. שני- ביה"ס, גנרליות ליום רביעי מ16:00 עד אחרי 21:00 שלישי -ביה"ס, גנרליות ליום חמישי מ16:30 עד אחרי 21:00 רביעי - ביה"ס, היום הראשון של ההופעות [קלאסי&מודרני
] מ15:30 עד אחרי 22:00. חמישי - יום ג"ג, היום השני של ההופעות [ג'אז&ופולקלור] מ15:30 עד אחרי 22:00 כ"כ בא לי כבר הכל!!! אלוהים!!! :) wish me luck

Immortality

New member
פריקיןשיט

היום- התייבשתי למוות. היה שיעור ספרות ב-10, אח"כ הלכתי עם דנה לעשות כמה סידורים לערב גמר, הלכנו אליה וחזרתי הביתה עם אמא. למדתי לספרות וזה מה שאני אעשה בשאר הערב עד שאתמוטט. יום שני- בעבודה מ-9 עד 5 :| ואז ללמוד לספרות שלישי- מגן בספרות, לנוח קצת ואז ללמוד להיסטוריה רביעי- לחרוש היסטוריה חמישי- לחרוש היסטוריה, בערב ערב גמרררר ואפטרפארטי
שישי- נוסעת לאריאל וחורשת שם להיסטוריה :| נראה לי שאני אתקע כמה משמרות קטנות כאלה של שעתיים שלוש כל פעם, אני אמות מללמוד 15 שעות ואשן במקום, אז לפחות לעשות מזה כסף..

s h a r o n 7

New member
../images/Emo199.gif עמוסססס ../images/Emo126.gif

ראשון בצפר, בייבסיטר, הופעה של חברות בריקוד, להכין משו לפעולה ביום שלישי שני בצפר, שיעור פרטי, יום עבודה 1 למחנ"ק(!!) + הצגת דגמים, אולי אח"כ יוצאת עם הבנות, כמה שאני יספיק- לסיים דברים לפעולה שלישי בצפר, פעולת יום ירוק (אעאעאע) רביעי בצפר, מאמה מייייה
חמישי בצפר, לחפש שמלה ובגד ים עם אמא
שישי בצפר, פעולת קורס שבת בצפר, פסטיבל של שבט חוץץץ

Moreiro

New member
עמוס

אלוהים ישמור, עשיתי לי היום טבלה ורשמתי בה כל מה שיש לי נכון לכרגע מיום עד ה7.7 ופאק, זה נוראי. אין לי שעה אחת חופשיה. זה כל היום לתמרן בין חזרות לבין פיזיקה
ראשון - 9:00-14:00 מעבדות בפיזיקה, 17:30-9:30 חזרות בסטודיו, הייתי אמורה ללמוד לאזרחות אבל אעע זה לא קרה שני - ללמוד לאזרחות!!, בגרות באזרחות, 19:00-22:00 חזרות בביצפר, 19:00-22:00 חזרות בסטודיו [להחליט לאן ללכת], אולי בלילה אצל אחותי ברמת גן שלישי - ללמוד תיאוריה למעבדות בפיזיקה, חזרות בביצפר 19:00-22:00, אצל אחותי אחה"צ רביעי - מעבדות בפיזיקה 8:30-אלוהים יודע מתי, 17:30-19:00 חזרות בסטודיו, ללמוד פיזיקה, אצל אחותי בצהריים/ערב חמישי - בבוקר מגן מעבדה בפיזיקה, חזרות בסטודיו 18:00-22:00, אצל אחותי בצהריים שישי - ביצפר בבוקר[?], חזרות בביצפר 12:00-15:00, אצל אחותי כנראה לסופ"ש שבת - ברמת גן כנראה

למעלה