בנות, תירגעו.

TEENAGER1

New member
בנות, תירגעו.

כן, הפורום התחרפן. :| אך הוא חוזר לעצמו אט אט. תפסיקו עם ההודעות החדשות נו

GalGul000

New member
אוי תודה לאל.

זה כל כך חירפן אותיייייייייייייייי. אבל הייתה רק הודעה חדשה אחת לא?

GalGul000

New member
5? ../images/Emo12.gif

מוזר
אני ראיתי רק אחת. אבל חצי מהשרשורים שלי התחברו... אז יכול להיות שאצלי ראו שזה אותו אחד.

GalGul000

New member
פאק, רק עכשיו קלטתי :\

מה זה הכרטיסישי המזעזע הזה?! עולמות?!?!??! אלוהים, תפוז חוזר לגנון. ומה? הזמנות? הא? מה לעזאזל קורה פה??

הכרטיסישי החדש דווקא נחמד. O:

ואפילו יש חיפוש אנשים! O: סוף סוף בתפוז אנשים יש חיפוש אנשים. o0

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo7.gif

../images/Emo31.gif../images/Emo21.gif

הוא דווקא יפה, לדעתי, ויש פה הרבה יותר דברים מהכרטיסישי הישן. וכדי לעשות בו יותר דברים את צריכה לקבל הזמנה. מישהי מוכנה לשלוח לי הזמנה?
(כפי שהבנתי המנהלים יכולים לשלוח אחת.. מיכי או מיכי?
)

GalGul000

New member
גמני רוצה הזמנה ../images/Emo7.gif

הוא ממש מכוער. והכל סתם שם מבולגן ומיותר.... מה היה רע בקודם?! ומה הקטע של ההזמנות?!?! אז אם אני לא מכירה אף אחד אסור לי לעשות סקרים?! מה זה הבולשיט הזה?!

את לא מבינה, ../images/Emo21.gif

את יכולה לסדר את זה הכל בהגרות שלך. לשים ולהוריד דברים שאת רוצה או לא. לדעתי זה ממש נוח. בקטע של ההזמנות אין לי מושג ><

GalGul000

New member
בדיוק.

למה אני צריכה להתעסק עם כל החרא הזה? יותר מידי אפשרויות מיותרות.... והעולמות. אפשר לחשוב שאני בת 4. והעיצוב
בכלל, הכל שם ממש מבולגן ויש יותר מידי פרטים. הכרטיס הקודם היה קצר וקולע. היו בו מספיק אפשרויות.. כל מה שהוסיפו ממש מטומטם. העיצוב היה בסיסי, מתאים לכל גיל, וניטרלי. הכל שם היה פשוט ונוח לתפעול...לא היה צריך שום "הזמנות", אף אחד לא היה צריך לדעת באיזה בלוגים אתה מסתובב, והאי מייל שלך לא היה מוצף מכל אחד שמתחשק לו לשלוח לך אי מייל. זה היה כרטיס אישי. לא העולם של גל. יש לי דה זה וו מטורף לגן חובה. עוד רגע יגידו לי לשים את הידיים בצבע ולעשות טביעות של הידיים על דפים

זה דף אישי לכל משתמש ../images/Emo21.gif

אני בכלל לא מבינה מה הבעיה, וזה ממש לא תינוקי לדעתי. ד"א את יכולה להוריד מפרסום את האפשרות של באיזה בלוגים את מסתובבת, כנ"ל לפורומים וקומונות. את צריכה להתעסק עם ההגדרות בפעם הראשונה (וזה בכלל לא מסובך) וזהו. זה תמיד ככה. א"כ את יכולה להשאיר את זה בצד. חוצמזה אני אישית לא סובלת את העיצוב החדש של הבלוגים (דיילי) אבל על טעם ועל ריח אין להתווכח. למרות שיש עצומה, ראיתי שהרוב באמת אוהבים את זה.

GalGul000

New member
טוב, את מוזמנת לחשוב מה שבא לך.

לדעתי הוא מכוער, ילדותי, מסובך מידי , לא נוח ומלא בדברים מיותרים. לדעתך הוא יפה ונוח.... כמו שאמרת, על טעם ועל ריח. אני עדין לא סגורה מה אני חושבת על העיצוב של הבלוגים.... לפעמים אני חושבת שהוא יפה, לפעמים אני מעדיפה את הקודם. אבל זה באמת לא משנה, כי אני בקושי מסתובבת בבלוגים...

CoW MiLk

New member
הא ../images/Emo2.gif.../images/Emo176.gif../images/Emo180.gif

סך הכל לא הייתי כאן יום אחד, כמה הודעות חדשות
.

למעלה