מה דעתכן על ניתוחים פלסטיים? אני עושה עבודה בנושא ומעניינת אותי חוות דעתכן בתור בחורות היותר מושלמות שפגשתי. האם הייתן מסכימות לעבור ניתוח פלסטי או טיפול קוסמטי יותר מאסיבי? איפה? דרך רופא פרטי או דרך קופת החולים? תודה.
היא שואלת איפה היינו עושות, במרפאה פרטית או במרפאה של קופת חולים. למה שנדע דבר כזה? אילו זה היה רק "האם הייתן עושות ניתוח פלסטי" זה אחרת, אבל היא גם שואלת על דעתנו בנוגע למרכז הרפואי שדרכו היא תעשה את הניתוח (באם תעשה אותו). אני סתם חושבת שזה קצת חסר אחריות לתת תשובה על זה מבלי לחשוב פעמיים על ההשלכות.
השאלות הן כאלה. כמובן שאם הייתי מתכננת לעשות ניתוח פלסטי כזה או אחר הייתי מתייעצת עם רופא. בכל מקרה אשמח לתשובות, בודקת את העניין בפורום הזה, בפורום של נשים מלאות, אחרי הריון וכו'. תודה.
אני אישית לא הייתי עושה ניתוח פלסטי, או לפחות כרגע לא הייתי חושבת על לעשות אחדכזה. אני לא נגד באופן כללי, אבל הסיכונים ותופעות הלוואי כל כך רציניים שפשוט לא הייתי רוצה לקצת את הסיכון.
המטרה שלה היא לקבל פרספקטיבה מורחבת של מגוון של בחורות במצבים שונים בחיים על הנושא עצמו..... נשים שיותר שלמות עם עצמן שפחות שלמות עם עצמן... שרוצות לעשות את זה על מנת להצליח יותר או שעושות את זה רק בשביל עצמן.. לפי דעתי שאלה רלוונטית... הקישור עצמו הוא לשירשור off