בנות שיש להן חבר...=]

GoOni

New member
חפירהP:

הוא בן 18 וחצי, אני בת 17. הוא גר ברמת גן ואני גרה במזכרת בתיה. בגלל שאנחנו באותו בית ספר, רוב השנה נפגשנו שם כל יום, לא ליותר מידי זמן- אלא אם כן את מחשיבה הברזות חד פעמיות והפסקות וחלון אחד משותף- והשתדלנו לפחות פעמיים בשבוע לעשות משהו גם אחרי בית ספר (ללכת אליו\אלי, ללכת לבית קפה, לישון ביחד, סתם להשאר בבית ספר אחרי השעות הרגילות ולדבר). בתקופות לחץ בלימודים זה קרה פחות ובתקופות עם פחות לחץ נפגשנו יותר, וב70% מהסופ"שים היינו יחד השנה. אבללל הוא בי"ב ועכשיו הוא סיים ללמוד. בינתיים אני רואה שזה מסתדר פעמיים בשבוע, אבל השבוע כנראה נפגש רק פעם אחת, ובכלל הוא עוד מעט יתגייס אז הכל ישתנה כזה. בכל מקרה, כמעט לא יוצא שאנחנו נוסעים אחד אל השני במיוחד. גם כי זה די הרבה זמן בתחבורה ציבורית ולאף אחד מאיתנו אין רשיון (בדרך, בדרך), וגם כי עד עכשיו זה היה ממש נוח פשוט ללכת אחת לשני אחרי בית ספר. ואין לי בעיה להיות איתו גם שבוע רצוף רק שנינו.

Tin Doll

New member
אממ

אני בת 18 הוא 18 וחצי אני מירושלים והוא מהוד השרון... המרחק ממש מעצבן כי מהבית שלי למרכזית י-ם זה אוטובוס של חצי שעה, ומהמרכזית י-ם עד הוד השרון זה עוד שעה ורבע... אז אנחנו לא יכולים להפגש כ"כ הרבה אנחנו נפגשים בד"כ בסופי שבוע, אני עושה אצלו. (שישי-שבת) או שבאמצע שבוע אני אצלו יומיים וסופ"ש בבית. ולפעמים גם באמצע שבוע לכמה שעות או משהו כשמזדמן והוא בירושלים או שאני במרכז וכו'..

nettus

New member
פעם בשבועים

אני בת 20 הוא בן 21 עוד מעט 22 אני גרה בקריות הוא בפ"ת אני ג'ובניקית מהקריה(שבגימלים כבר יותר מחודש) והוא קרבי. עם זה מסתדר והוא מקבל יציאות קצת יותר טובות אז פעם בשבוע, זה משתנה. למה חבר שלי קרבי
אני מתגעגעת אליו

tamarosh

New member
זה טוב להתגעגע :]

איפה הוא בצבא? ולמה לעזאזל את בגימלים יותר מחודש? מסכנה. ניתוח?

josie1986

New member
עוד שנייה מקלחת

אני בת 20 וחצי והוא בן 22 וחצי
מאחר ושנינו בצבא אז אנחנו נפגשים בעיקר בסופי שבוע (חמשושים שליטה), ואנחנו כל הסופ"ש ביחד. לפעמים הוא לוקח אפטר באמצ"ש ואז אנחנו ישנים יחד גם ביום הזה. אנחנו גרים במרחק 20 דקות נסיעה שזה אחלה. כשנשתחרר בטח בהתחלה תהיה לנו מנה מרוכזת אחד של השני עד שנבין שזה לא הולך ככה ואז נצמצם את זה, אבל ניראה לי שיהיה כיף בטירוף לישון יחד כל לילה.

תגידו תודה שזה פעם בשבוע-שבועיים.

אז אני[כמעט 16] גרה ליד אשקלון, הוא[17] גר בערד. רואה אותו במקרה הטוב פעם בשבועיים, ועכשיו הולכים להיות 3 שבועות שאני לא אראה אותו\\:

Immortality

New member
פפ מחר חצי שנה ../images/Emo23.gif

ואני באמת לא מאמינה שהזמן טס כל כך מהר. אני עוד זוכרת מה לבשתי [עד לרמת התחתונים והגרביים!!] ב"דייט" הראשון שלנו >: טוב. אני בת 18, הוא יהיה בן 22 באוגוסט. אני מהרצליה, הוא מאריאל. ברמת העיקרון הסופ"שים הם שלנו. חמישי-שישי-שבת, ובראשון בבוקר מתפצלים. א-ב-ל. לאור העובדה שאני כבר לא לומדת [י"ב וכאלה] אז יוצא שלמשל שבוע שעבר היינו ביחד מיום ראשון עד היום, אמנם לא רצוף [עבודה פה ושם] אבל ראיתי אותו כל יום. הייתה גם פעם שלא ראיתי אותו שבועיים. עד לפני חודש בכלל לא נתנו לי לנסוע לאריאל, אז זה היה די סרט, אבל עכשיו הכל הסתדר ודי משתדלים לעשות סופ"ש אצלי וסופ"ש אצלו, למרות שזה לא בדיוק עובד. כל פעם לפי מה שיוצא. אוטובוסים זה סיוט. זה לקחת אוטובוס מהבית שלי לתחנה המרכזית, ואז עוד אוטובוס לת"א או לצומת ירקון, ואז עוד אוטובוס לאריאל. המזל הוא שהוא עובד בקניון איילון אז יש לו אוטובוס מהתחנה המרכזית וסבתא שלו גרה ממש ליד, אז את רוב הלילות הוא היה עושה שם. עוד מזל הוא שאמא שלו עובדת בחנות מולו
, אז הוא נוסע איתה בבוקר וחוזר בלילה באוטובוס לאריאל. ככה שיוצא שרוב המפגשים שלנו הם דרך קניון איילון, מה שגורר הרבה יותר מדי הוצאות כספיות מצידי בזארה, פול אנד בר ואינטימה. :| חפרתי. קיצר, זה ממש משתנה, אבל אנחנו מתראים יחסית המון.
[ומחר חצי שנה, הולי קראפ!]

nettus

New member
מזל טוב לכם../images/Emo65.gif

לפני שתשימי לב לזה יהיה לכם שנה

Fragile rose

New member
אז זו הסיבה שאני רואה אותו כל הזמן?

[נבלה, אם את בזארה כנסי אלי, אני מול
]

אממ עדיין לא חברים

אבל בדרך, טפוטפוטפו. אני בת 21 אוטוטו והוא בן 20 אוטוטו.
מרחק של 2 דקות נסיעה באוטו, באוטובוס רבע שעה - לא קריטי. ערים שכנות. לו יש רישיון ולי אין, ככה שהוא יותר נייד ומגיע בד"כ אליי. לגבי הפגישות זה נורא משתנה, כי הוא לומד ואני רוב השבוע בצבא. אבל הימים שאני משתדלת לראות אותו זה בעיקר בסופ"ש, כי האפטר שלי בשלישי יוצא תקוע ולא הכי נוח. נגיד השבוע יש לו מבחנים קשים, אז אני אראה אותו רק בסופ"ש.. אני מניחה שכשאני אשתחרר, אם עדיין נהיה ביחד יצא לנו להתראות יותר... אבל יש עוד זמן...

נמאס לי ממתמטיקה ../images/Emo46.gif

אני בת 18, בלי רישיון וגרה ביבנה, הוא בן 20, עם רישיון וגר באשדוד. בהתחלה היינו נפגשים כמעט כל יום, אח"כ פעם בשבוע הוא היה בא מהצבא ישר אליי וישן כאן וגם בסופ"ש היינו ביחד. עכשיו בגלל שלי אין זמן בשיט אז בלחץ אנחנו נפגשים בחמישי-שישי-שבת. הסופ"ש שלי מוקדש בשבילו כי בשאר השבוע בקושי יש לי זמן לדבר איתו בטלפון... ובחופשים אני גם איתו. ובתכלס זה מספיק, כמה כבר אפשר להיות ביחד? בפסח יצא שהיינו המון ביחד ורציתי להקבר אח"כ...

../images/Emo203.gif אממ..

בתקופות עמוסות של לימודים משתדלים להיפגש באמצע שבוע ככה לכמה שעות ואז שישי-שבת להיות ביחד הרבה
שנינו גרים בשוהם..מרחק של 10 דקות אחד מהשני..אבל מה לעשות? יש גם לימודים על הראש.. הוא ב-י"א אני ב-י'

Mrs big

New member
נמ.

הוא בן 21 ואני בת 16. הוא גר בחדרה ואני ליד רמת גן. אנחנו נפגשים עכשיו פעם בשבועיים בערך. אבל כשהוא היה לומד באוניברסיטת ת"א (המצב שהיה עד לפני חודשיים בערך) היינו נפגשים פעם-פעמיים בשבוע.

Magic Melody

New member
../images/Emo13.gif אוקיי תגובתי:

יש מקרים יוצאי דופן, כמו השבוע למשל. היום התראינו לשעתיים וחצי, והחלטנו יחד שנתראה רק ביום רביעי וביום שישי שיש לנו 7 חודשים
החלטנו על דעת עצמנו להיפגש השבוע שלוש פעמים בלבד, מה שמראה על העובדה שאנחנו לא תלויים אחד בשני.. זה לא קשר אובססיבי, זה לא שאנחנו חייבים להתראות 5 פעמים בשבוע, פשוט ככה יוצא. אנחנו מתראים עם חברים שלו חצי מהזמן. חברים שלו הפכו להיות ידידים ממש טובים שלי, אחד אחד מהם הוסיפו אותי לאייסיקיו
מידי פעם אנחנו יוצאים גם עם חברה שלי וחבר שלה. פשוט לי אין חבורה, כל החברים שלי לא קשורים אחד לשני... אבל אצלו זה חבורה ענקית, שפשוט נהייתי די חלק ממנה... אנחנו יכולים לצאת כולנו ביחד, ואני בכלל אשב ליד אחד החברים שלו ובקושי אהיה איתו כל הערב. אנחנו יוצאים בנפרד, למשל יום שישי האחרון אני הייתי בסרט והוא ירד לעיר עם חברים שלו.. כל אחד מאיתנו הולך למסיבות בנפרד עם החברים שלו.. כשאין בגרויות וזה, אנחו מתראים יותר, אבל כשיש תקופה של בגרויות אז אנחנו בקושי מתראים.. תאמינו לי שזה קשר נורמלי לחלוטין.

Shusho

New member
נמ

בסופ"ש בד"כ ואם יש עוד יום פנוי במהלך השבוע אז גם כן. אני בת 18 וקצת, הוא בן 21 עוד מעט. בעיקרון הוא בתפקיד שמחייב אותו לישון פעמיים בשבוע בבסיס, ובשאר הימים לחזור בשש-שבע הביתה, ככה שאם יש לי משהו לעשות בדיוק בימים שהוא נמצא בבית אני לא רואה אותו כל השבוע. המרחק הוא מינורי, שנינו גרים בפתח תקווה. אגב עד שהוא התחיל את הקורסים בצבא ואז את התפקיד היינו נפגשים 3-4 פעמים בשבוע והיינו פחות או יותר דבק אחד עם השני כל הזמן אבל זה לא ממש מתאפשר. התחלנו לצאת בערך לפני שנה.

למעלה