בנות שיש להן חבר...=]

בנות שיש להן חבר...=]

כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים?... כמובן גילאים המרחק וכאלה...

Magic Melody

New member
אממ

אנחנו גרים במרחק של רבע שעה [אם אני נוהגת ממש ממש מהר], הוא בן 18 אני 17.5. בגלל שאנחנו כל כך קרובים אנחנו נפגשים בערך 5 ימים בשבוע. ביומיים הנותרים אנחנו מחליטים לא להיפגש, לא שאי אפשר, פשוט כדי להתגעגע. וזהו

EVE Lights

New member
תסלחי לי שאני אומרת, כן?

אבל 5 ימים בשבוע? טוב שזו לא היסחפות מטורפת... יומיים בשביל להתגעגע לא נראה לי ממש מספיקים וזה תכלס כמעט כל יום, אני לא מבינה איך אפשר... סתם נראה לי שמקשרים כאלה בד"כ מתפתחת תלות לא בריאה, ואנערף תלות זה אף פעם לא דבר טוב

LimiMimi

New member
למה למנוע אם זה נוח להם?

אם כבר הבעייתיות היא כשלא רואים אחד את השני הרבה אף פעם לא שמעתי על בעייתיות כשנפגשים הרבה

LimiMimi

New member
קודם כל טועה אני לא

כי זה לגמרי אינדבידואלי לחברה הכי טובה שלי היה חבר במשך שנה וחצי כשהם נפגשו כל יום ותאמיני לי שזה לא היה מתלות זה היה הכי בקלות בעולם, זה לא שהיא הייתה חייבת לראות אותו בטירוף אם הם לא ראו אחד את השני יומיים אני מבינה את הטענה שזה "בריא" יותר להתגעגע אבל לא מסכימה עם זה שזה כזה רע

EVE Lights

New member
ברוב המקרים

(לא בכולם) זה פשוט יוצר הרבה יותר תלות אחד בשני ואז אם הקשר נגמר בשלב מסוים, מאוד מאוד קשה להתגבר על זה שוב רק מנק' מבט שלי ומהניסיון שלי כל אחד בכל זאת צריך את המעגל חברים שלו ואת החיים שלו בנפרד מהבן זוג צריך לזכור שלא כל החיים סובבים סביב החבר/ה וטעות לחשוב שהם כן

coolit

New member
אם אצלך זה ככה אז סבבה..

כשלי היה חבר היינו נפגשים מתי שרק יכולנו.. שזה היה תמיד לפחות שלוש פעמים בשבוע, והיתה תקופה שראינו אחד את השני כללל יום.. והקשר שלנו היה מעולה.. ויש לי גם חברה שיש לה חבר יותר משנה והם נפגשים ממש כמעט כל יום.. [והם עוד שומרים נגיעה, תארו לכן כמהההה שעות של דיבורים יש להם :]] כשגרים קרוב אז ככה יוצא.. לפעמים היא קצת רוצה חופש ממנו אבל ברור שעדיף להפגש כל יום מאשר להפגש רק פעמיים בשבוע! באותה מידה שאנשים נשואים נפגשים הרבה יותר מ"פעם ביום", כי הם צריכים את זה, כי הם תומכים אחד בשני, כי הם מתגעגעים כל הזמן.. אז גם חבר רציני אותו דבר.. כאילו, בעניין התלות- אני יוצאת מנקודת הנחה שבאמת זה חבר רציני ולא חברה שיוצאים איתה לבית קפה או משהו, אלא באמת הדמות הכי קרובה אליך שאתה רוצה לספר לה הכל וחושב עליה פעם בדקה.. כל הזמן רוצים להיות ביחד ולהרגיש שלמות טוב אני אפרוש פה זה עושה לי להתגעגע להרגשה הזאת שיש מישהו שאוהב אותך חח :< אני רק אסכם שאין מה לעשות, ברור שיש תלות אם זה בנאדם שכל כך קרוב אליך! וזה עדיף על פני שלא תהיה תלות..! אם זה חבר רציני אז ברור שיש תלות!

NoFaRi1

New member
../images/Emo45.gif זה לגמרי אינדיבידואלי

חברה ממש טובה שלי עם חבר 3 וחצי שנים, והם באותו בית ספר והכל. ככה שהמון בתחת של השני...

EROTOMANIA

New member
אורנית

אני חושבת שזה תלוי באנשים את יודעת שיש יוצאי דופן כמוני :] וכמו קולין, שהתעקש לראות אותי כל יום ובכל דקה פנויה שלו, ובגלל שלא ראינו אחד את השני מספיק, עברנו לגור ביחד. וגם בזמן שגרנו ביחד הוא היה בא לבקר אותי בעבודה פה ושם והיינו הזוג הכי מאוהב בעולם, ואנשים פשוט לא האמינו כשאמרתי להם שאנחנו מעל שנה ביחד ושאנחנו גם גרים ביחד. ואם יש שכל בראש וגם קצת הגיון, לא בהכרח מתפתחת תלות לא בריאה. אפשר למצוא זמן לעשות דברים עם החברות והמשפחה ועדיין לראות את החבר כל יום, אני מאמינה. אבל אני גם מאוד אופטימית כרגע וחסרת חיים אז....

EVE Lights

New member
אוקיי. ../images/Emo13.gif

כמו שאמרתי, יש יוצאי דופן וסבבה, תכלס זה נשמע אחלה לא כולם מסוגלים לזה רובנו לא מסוגלים לזה לדעתי אז אנערף, סך הכל אמרתי את מה שאני חוויתי מזה בינתיים

EROTOMANIA

New member
אני חושבת

שזה גם תלוי בבגרות של אנשים. בתור טינאייג'רית הייתי מפתחת תלות רצינית באנשים עכשיו אני לומדת שזה לא צריך להיות ככה יש בזה הגיון, לא? ככל שמתבגרים [גם מנטלית וגם מבחינת הגיל], ככה אנשים לומדים להיות בני אדם בפני עצמם, לומדים שיש חיים עם ובלי חבר\ה וככה אנשים עוברים לגור ביחד ומתחתנים בסופו של דבר קיצר את צודקת, כולם צריכים זמן לנשום אבל זה בהחלט אפשרי לראות את החבר כל יום.

tamarosh

New member
לדעתי זה בריא אך ורק אם זה לא פוגע

א- במשפחה ב- בחברים ג- בלימודים או מה שזה לא יהיה אם החבר בא על חשבונם זה לא בריא כלל

EVE Lights

New member
יאאלה שיהיה

אני בת 21 הוא בן 26 גר חצי שעה נסיעה ממני (הוא מנתניה, אני מרמת השרון) נפגשים פעמיים בשבוע - יום רביעי ויום שישי (ואז הוא תמיד נשאר לישון כאן והולך בשבת בצהריים). תכלס יש מצב שזה נשמע ממש מעט, אבל אני מרגישה שזה מתאים לנו דווקא לא נראה לי שהייתי כ"כ מתנגדת לראות אותו עוד פעם בשבוע, אבל מכורח הנסיבות (עומס בעבודה שלו, עומס בלימודים שלי) אני פשוט יודעת שזה לא יכול לקרות על בסיס קבוע וזה לא כ"כ מפריע לי.

yaeli87

New member
../images/Emo23.gif

אני בת 19 וחצי הוא בן 23 הוא ברחובות,אני בזכרון...אנחנו משרתים באותו בסיס ככה שאנחנו רואים אחד את השני דיי הרבה... בעיקרון פגישות מחוץ לבסיס קבועות- חמישי ושבת ולפעמים אמצע שבוע גם...

רחובות? ../images/Emo3.gif

יש מצב לקבל שם פרטי במסרים? נמנמ.. (לא סטוקרית או משהו, אני פשוט גרה ברחובות וזה מעניין...)

Lost Lullaby

New member
אני כמעט 18 [../images/Emo16.gif]

הוא 21.5 תכלס נסיעה של 30 דקות בערך, קצת יותר אולי [נתניה - פ"ת] אבל באוטובוס זה סיוט [שעה ורבע במקרה הטוב. ושלושה אוטובוסים אלא אם יש לי טרמפ לתחנה מרכזית פה] בשבוע שהוא בצבא מן הסתם לא מתראים בכלל בשבוע שבבית, זה נורא משתנה... שבוע שעבר למשל ראיתי אותו כל יום [אם כי זה היה בעיקר בלילות, אבל עדיין...], בדר"כ זה פחות[יום כן ויום לא, או יומיים כן ויום לא... קיצר משתנה ותלוי בכל מיני דברים]

nettus

New member
מה זה כל הנתנייתים האלה

חבר שלי היה גר בנתניה בתיחת הקשר שלנו ועבר לפ"ת בהמשך

למעלה