בנות, שאלה לי אליכן . . .

מתאומממרתת?

תראי לי איפה כתוב שצריך לראות שאת נשואה??? אולי תשימי סיר על הראש??אויש עכשיו רואים שאת נשואה.. ומותר הרבההה קאסטם אין בזה שום בעיה.אין איסור להראות טוב יפה וצנוע!!! לפי גדרי הצניעות הפאה צריכה להיות עד הכתפיים ומה שמותר בשיער לפני חתונה מותר בפיאה! ודי לצביעות שאומרת מה כשאת רווקה זה מותר פזור ארוך ,אבל אח"כ אסור זה מפתה את הגברים,ולפני חתונה כשאת רווקה מותר לפתות גברים??? מה שמותר בשיער לפני חתונה מותר בפיאה!!וכן קאסטם שזה יראה יפה למה לא ..יפה וצנוע זה הכי טוב!!

דבר ראשון אני באמת נשואה!דבר שני גם

אני שמה פאה(לא כל הזמן)אז ככה שאין לך מה להתעצבן אני לא נגד,אבל יש הרבה שאני רואה ששמות עד אמצע הגב שזה באמת מכשיל ומושך...ואני ממש לא חושבת שאחרי שמיתחתנים לא צריך להראות טוב להיפך....אבל בגבול!שיהיה לך ל.טוב

א)לא התעצבנתי

ב)זה בדיוק מה שאמרתי צריך שזה יהיה יפה וצנוע. וצריך שהפאה תיהיה עד הכתפיים בדיוק כמו שמותר לפזר שיער (לפני החתונה)עד הכתפיים ושיהיה אחלה קאסטם למה לא...

לבלב

New member
להעמיד דברים על דיוקם

נושא כיסוי הראש של אישה נשואה לא כל כך ידוע, מדוע בכלל צריך לכסות את השיער? ומדוע גם רווקה לא תכסה את השיער? כאשר נתפסים לנושא הפאה שהיא "לא צנועה" אף אחד לא מדבר על לבוש האישה אם הוא צנוע או לא, והלבוש הוא דבר שלא פחות מושך מאשר פאה, כיסוי ראש לא בא לכער את האישה, אלא יש בזה ענין אחר לגמרי, אין שום בעיה ליהדות שאישה תראה יפה, גם אישה נשואה. פאה הוא כיסוי הראש הטוב ביותר וההילכתי ביותר, ויש הרבה פוסקים שפסקו שמותר ללבוש פאה.

למעלה