בנות- מתי אתן תטרידו אותנו ???

אלדד26

New member
וזו באמת תהיה טעות מצידה ../images/Emo13.gif

למזלנו, הגברים האמיתיים, הנשים פשוט מבינות שקיים כזה טיפוס כמו קופרניקוס, ורובן מתעלמות ממנו ולא מכלילות אותו על כל המין הגברי.

The-Saint

New member
וכך צריך לעשות...

זה לא שאני לא מסכים עם חלק מדבריו, כי אני בהחלט חושב שקצת יותר יוזמה מהכיוון הנשי תהייה מבורכת... אך עצם הדיבור על-כך שכל מה שיש בראשו של הגבר זה סקס, סקס ועוד סקס, נראית לי מוגזמת על יתר המידה. לפי דעתי, ושל עוד רבים וחכמים יותר לפני, גם גברים וגם נשים חרמנים בדיוק באותה המידה אבל הגברים שולטים בכך הרבה פחות מאשר הבנות ומהסיבה הזאת, גם מקצינים את זה כלפי חוץ. אז נכון שרוב הסיכויים שתראה גבר רץ לעשות סקס עם אישה הרבה לפני שתראה אישה שתעשה אותו הדבר עם גבר, אבל זה רק אומר שהמין הנשי יותר מתורבת ומעודן וזה הכל...

voguemaster

New member
שטויות במיץ

ראשית, הוא לא טען ולו לרגע שכל מה שיש בראשו של הגבר זה סקס, סקס ועוד סקס. הוא לקח דוגמא אחת מייצגת והשתמש בה כדי להעביר נקודה (אתה מסוגל לנחש מה הנקודה או שאני צריך לצייר לך ?) שנית, נכון. גם גברים וגם נשים חרמנים באותה מידה. למה הגברים שולטים בכך פחות ? יש שני הסברים שעומדים על הפרק. הראשון הוא גנטי (נו, איך לא..), והשני הוא חינוכי. זה שיש יותר סיכוי שתראה גבר רץ לעשות סקס מאשר אישה שרצה לעשות סקס עם גבר, זה לא אומר שנשים יותר מעודנות ומתורבתות. זה רק אומר שחינכו את רוב הנשים "לייבש" את הגברים, כדי להגדיל את הסיכוי שאותו גבר יישאר איתן גם אחרי האקט עצמו. למה זה ? נו, אפשר לייחס את זה לעובדה שככל שמישהו מתנגד לך יותר, כך יותר קוסם לך להשיג אותו. ואם הגבר יישאר מספיק זמן בחברת האישה, היא מקווה שיתפתחו אצלו רגשות מסוימים, ואז גם אחרי הסקס הוא יישאר איתה. אז או שמבחינה גנטית אנחנו הגברים קצת דפוקים בקטע הזה, או שמבחינת החינוך (טל, תתייחסי גם לדברים כאלו, לא רק למה שאת רוצה) נשים פשוט חונכו להיות יותר שמרניות עם עצמן... יש הרבה תיאוריות ומחקרים בנושא, אל תתחיל לייצר מגמה חדשה שאפילו לא קרובה למציאות. בבקשה. אלי

טל קר

New member
אפשר לבקש ציור? כי אני לא ראיתי

אותו מסייג את דבריו, כותב ביטויים שמראים על חלקיות כמו "לפעמים" או "פעם ב" , ראיתי ביטויים של "הכל" או "תמיד" "אנחנו הזכרים". אז מה הנקודה של הדוגמא המיצגת? כי לא הצלחתי להבין אותה, ואולי ציור שלך יעזור. אגב, אם אתה שואל לדעתי (שאלת? יופי!) נשים לא חונכו ליבש את הגברים כדי להגדיל את הסיכוי שאותו גבר ישאר איתן, נשים חונכו להיות "צנועות" "מעודנות" ו"שמרניות" על מנת לפקח על המיניות שלהן שלא תלך לכיוונים ששונים מרצונו של המפקח. מיניות של נשים מפחידה הרבה גברים (אישה מסרסת וכו´ וגו´ וכדו´).

voguemaster

New member
אמממ..

את בטח מתכוונת שהמיניות שלהן לא תלך לכיוונים שההורים שלהן (וכל שאר המחנכים שלהן) לא חושבים שהיא צריכה ללכת.. ואולי היא כן תחליט שהיא צריכה ללכת לשם ? החינוך השמרני יותר לבנות הוא בדיוק אחד ההבדלים הגדולים שיש בין נשים לגברים ומפתיע אותי שאת לא מוחה על זה. אם חלק גדול מהבנות מחונכות להיות שמרניות בעוד שאת רוב הבנים מלמדים שהם היוזמים, הם אלו שמחפשים את הסקס והבחורה היא זו ש"נותנת", אז מה הפלא שנשים מייבשות גברים. אני לא מתייחס בכלל להשפעה האבולוציונית או הגנטית על ההתנהגות שלנו. אני מדבר פה נקודתית על החינוך השונה והלא נכון לדעתי.. אלי נ.ב. אני לא שואל לדעתך. אבל היות וזה פורום, את מביעה אותה בכל מקרה, אז מן הראוי להתייחס לזה בכבוד. אני שמח לראות שלפחות יש לך סארקאזם..

טל קר

New member
במקום להתפלא שאני לא מוחה על זה

לך לפורום פמיניזם ותראה כמה פעמים מחיתי ומחו גם אחרות ואחרים על החינוך השונה לבנים ובנות ותוצאותיו.

היי מאסטר, תודה רבה על הסנגוריה.

אין מה לעשות הן לעולם לא יבינו מה קורה לנו בראש. הן נוטות לפשט את כל הדברים לרמת הפמיניזם הטהור. הן זועקות חמאס, ואני אפילו לא ניסיתי להעליב. קופ תודה בכל אופן

joch

New member
קופרניקוס היקר

היות ואתה מפאר את שמך בעילוי מדעי כקופרניקוס מין הראוי שתדע פרטים "שוליים" עליו הוא היה אדם עם אמונה עצמית וביטחון בצדקת דרכו וחשוב מכך הוא לא פחד לפרסם (חלקית) את דעותיו בעידן חשוך מאוד (פולין דאז היתה גיהנום למתנגדי הכנסייה) בהקשר למודעה שלך נותר לגרור כי אתה מלא באמונה עצמית אך בטחון אין לך. עילוי מדעי לא תהיה כי לא שמת לב לפרט הקטן שבני אדם מושפעים יותר ממה שזורם מהמוח מאשר הפרומונים, וכל הקטע של להכיר אישה הוא להכיר את האדם שנמצא בתוכה ולא את הערווה שבין רגליה. עצתי לך היא שלא תסמוך על אחרים שיעזרו לך אלא עזור לעצמך קודם צעד אחד טוב בכיוון יהיה לצאת עם בחורה שמושכת אותך מאוד מאוד כאשר מראש אתה לא מתעד להגיע איתה למיטה אם תצליח בזאת ותוך כדי הפגישה עולם חדש יפתח בפניך אם תשכיל לעבור את מפתן הכניסה שא ברכה

קראתי בעיון את תגובתך האינטילגנטית

למחצה. מדרש שם. זהו המוטיב הספרותי המשמש אותי בבואי להציג נקודת מבט שונה על העולם. קופרניקוס הוא מאטפורה לסוג מחשבה,הבודק ללא דעה קדומה, קונבנציות ידועות. ולכן הביוגרפיה המרשימה שלך, היא לא ממין העניין. קופרניקוס לא הפך מיתוס, בשל אומץ ליבו, למרות שהיה מוכן לשבת בכלא, בשל דעתו, הוא נזכר בשל חידושיו המדעיים, ובעיקר הפרספקטיבה החדשה. כדור הארץ מסתובב סביב השמש, ולא להיפך. ולכן אומץ הלב, איננו רלבנטי. אתה נותן את העצה הבאנלית הידועה כי אהבה היא חזות הכל. וכל דייט הוא רגשי ואני כופר בכך. הרגש הנשי הוא לעיתים מנוף בידינו כדי להגיע אל מחוז חפצינו. כל זה לא סותר את העובדה שגם אנחנו מחפשים אהבה. אבל זה כבר סיפור אחר. שלך קופרניקוס

למעלה