בנות- מתי אתן תטרידו אותנו ???

בנות- מתי אתן תטרידו אותנו ???../images/Emo47.gif

מדוע ניגזר עלינו הזכרים, לשאת את המשא הכבד של ברירת הטבע, על כותרתנו ? אנא בנות שימעו את זעקתנו המרה, די STOP. עד מתי נגרור עצמנו למקומות נלעגים , לבושים תחפושת אופנתית למחצה, לתור בעינינו אחר עיניים מחייכות (לשוא), להתקרב, לגייס את תעצומות הנפש, ולקבל חיובי אחד על כל עשרה נסיונות (1 2 3 ניסיון). עד מתי נאלץ להקשיב לדברי ההבל שלכן בענין מעושה, לצייר חיוך בזוית שפתינו על הלצה ריקה , להיות מקסימים, שרמנטיים , מדסקסי ענינים ברומו של אורנוס, מצחיקים, עמידים, מרשימים, יציבים ואינטיליגנטים ? אם עדיין לא קלטתן ? זה הכל הצגת סיום בבית הספר היסודי ע"ש טבנקין במזכרת בתיה. אין בכל זה ולו אלפית אמיתות. זו מהתלה אפלה ומאוסה של הטבע. אנו השעונים על הבר, המקרבים כסא, השופעים הוד והדר, הכל הבל, ורעות, ורוח. כל הכוראוגרפיה המסובכת הזו, מיועדת למטרה אחת בלבד: להכניסכן תחת עול שמי הכלילה המלטפים. כל מאווינו נתונים לשאלה אחת, הרת גורל:להיות (בתוכך) או לא להיות (בתוכך). כשאתן מתארות, אנו כביכול מביעים התענינות,כשאתן מפליגות, אנחנו שוקעים, אך התודעה מאתרת שבילים אל המיטה הקרובה. את בדרכך אל השרותים, לעשות את שערך, ואנו תולשים עלי כותרת דמיוניים, מפרח דמיוני לא פחות: - אוהבת או לא אוהבת? (לרדת). כשאתן מצחקות אנו מחשבים את אחוז הזמן שנותר. מתי מס השפתיים - יתורגם לפסים אישיים. כמו אנשי מכירות מנוסים אנו משתדלים להפיק את האוירה המושלמת. מבטים עמוקים בעיני התכלת,שתיה חריפה(להחרפת הסיכוי), מפגינים בטחון עצמי מסוים, מנסים לייפות את עיסוקנו, השכלתנו, מעמדנו החברתי, ורגישותנו אין קץ. לטשטוש החששות.מבטיחים הבטחות, מיישרים מבט, נשבעים, אפילו מחייכים. זוהי עסקה מתוחכמת, מתעקלת. הטרף, אסור שיבחין במזימה המתרקמת לנגד עיניו, ועל גבו. היא בטוחה שמאד מעניין אותנו כי היא לומדת סוציולוגיה /ספרות בבלית , המבחן שלה, והמרצה, אמא שלה, וחוזר חלילה. אתה חייב להיות ממלכתי, מלאכותי וחד משמעי בנשימה אחת, וזה כמו להלך על חבל כשלמטה ממתינה לך מיטה ריקה, ויד. אתה עבד של דקת שפיכה מתוקה. וכך עובר לו ערב או ערביים, במאמץ כולל של רוב החושים. אתה מתוח כמו בגמר גביע עולם בספורט החביב עליך. כלפי חוץ נינוח, כלפי פנים מדד הנסד"ק משתולל. לחץ הדם משתנה בפראות, לחץ באגן הקדוש. מתח. סף פאניקה. גזר הדין מתקרב. תעלי אלי ? בקול הנעים ביותר שביכולתך להפיק. ואז מצילתיים, תופים: כן - המתח רק מתגבר. לא - שקיק תה משומש. פנוי לשנאה עצמית כבדה. זהו על קצה המזלג מסע הייסורים אותו אנו עוברים. כאמור בפתיחה, אנא נשים יקרות קחו אותו מעל גבינו, כי עייפנו. רוצים שיוויון ! תתחילו להתחיל איתנו ! ברור ? שלכם קופרניקוס

זה לא אני, זה אתה. בהחלט אתה.

לדעתי צריך לעשות כאן הפרדה בין למה בנות מסוימות לא מתחילות עם בנים, לבין למה בנות לא מתחילות *איתך*. מכיון שבאונ´ לימדו אותי לקרוא טקסטים קריאה ביקורתית, ראה מה גיליתי בהודעתך: "עד מתי נאלץ להקשיב לדברי ההבל שלכן בענין מעושה, לצייר חיוך בזוית שפתינו על הלצה ריקה" "כל הכוראוגרפיה המסובכת הזו, מיועדת למטרה אחת בלבד: להכניסכן תחת עול שמי הכלילה המלטפים. כל מאווינו נתונים לשאלה אחת, הרת גורל:להיות (בתוכך) או לא להיות (בתוכך)." "כשאתן מתארות, אנו כביכול מביעים התענינות,כשאתן מפליגות, אנחנו שוקעים, אך התודעה מאתרת שבילים אל המיטה הקרובה." וזה נמשך, ונמשך (ונמשך). אני חושהת שההתנשאות שלך על נשים ותחושתך שהן סתם משעממות ושהפואנטה היא המיטה, פשוט משודרת לפרטנריות הפוטנציאליות, ואז למה שבחורה נורמלית תרצה לצאת עם טמבל שחושב את עצמו, לא כל שכן להתחיל איתו? כנראה שפשוט רמת ההסוואה שלך היא ברמת "זה הכל הצגת סיום בבית הספר היסודי ע"ש טבנקין במזכרת בתיה" ולכן התוצאה היא מפגשי לילות לוהטים עם ידך. למרבה הצער, עם רמת משחק כזו, ויחס כזה לנשים, כדאי לך להמשיך להתידד עם ידך, שכן נראה לי שתמשיכו להיות קרובים מתמיד, עד שתשנה גישה או שתמצא דרך הסוואה יעילה יותר.

לירוי25

New member
יפה אמרת אחותי!

אני אמנם גבר, אבל גיי ובהחלט מבין את מה שאת אומרת!

טל מהאוניברסיטה...

התגובה שלך כל כך באנלית , שאני מתבייש עבורך ד"ש לאוניברסיטה, ואנא המנעי מלהתייחס להודעותיי בעתיד. הן ידועות מראש. קופרניקוס מנאס"א

אלדד26

New member
שקלתי ארוכות וקשות

האם להתייצב לימין טל בעניין הזה. ואני מודה שלמרות שטל מצליחה לעצבן אותי, אתה עצבנת אותי הרבה, הרבה יותר. אתה גבר מהסוג הגרוע ביותר שיש. אתה גבר מהסוג שמוציא לגברים שם רע. מהסוג שגורם לי מבוכה להשתייך למין הזה. בוא ואספר לך מה אתה מפסיד, כשאתה כל כך מרוכז במטרה הנעלה הזו, להכניס אותה אל בין הסדינים. אתה מפסיד את שקיעות החמה יחד איתה, כששניכם אוחזים ידיים ומרגישים את האהבה באוויר. אתה מפסיד את הנשיקות הארוכות והאוהבות כל כך האלו, ששוות פי אלף מכל אורגזמה, וכנראה שלא חווית את אותן נשיקות... ולתגובתך הצפויה, אז כן, דווקא יצא לי להיות עם בחורות שידעו מ-צ-ו-י-ן מה הן עושות במיטה שלי, וכן, הן גרמו לי גם לעוף, אבל זה היה פי אלף יותר טוב כשאהבתי אותן באמת, מכל הלב. כשהייתי מוכן לקום באמצע הלילה ולנסוע בשבילן שלוש שעות בגלל שרע להן שם, רחוק ממני. אתה מפסיד את הרגעים הקסומים האלה, כשאתה מביט אל תוך עיניה ורואה לא רק את התשוקה, אלא את המבט הזה, שאומר "כן... רק אותך אני רוצה, ואיתך אני רוצה להיות לנצח... אני לא רוצה שתלך ממני לעולם"... ולא בגלל שירדתי לה לפני חמש דקות והיא גמרה, אלא בגלל שהיא *אוהבת*... עם הגישה הזו שלך, אני גם לא משוכנע שעמדת באתגר והבאת בחורה על סיפוקה אי פעם... כי בשביל להגיע לשם ולהפוך אותה לאסירת תודה על העונג, אתה צריך לעבוד קשה... ואתה נשמע לי כמו אחד שנהנה לשכב על הגב, לגמור, להסתובב ולהירדם. אתה החומר של כל הבדיחות האלו שרצות על הגברים... אבל בעצם אתה לא גבר, אתה אפס מוחלט שלא שווה שמישהי תסתכל עליו. יום אחד אתה תתבגר ותבין כמה לא נכון אתה חושב. עד אז, ליבי ליבי על הבחורות שנתקלות בך ובשכמותך.

gerry

New member
אני איתך אלדד../images/Emo88.gif

אני שוב מתרגז כמוך מאיזה "נחנח" שהניסיון המיני והחברתי מסתכם בצפיה ב"סקס והעיר" ובשעשועים עם עצמו. קופרניקוס: תהיה גבר !!! (במובן הטוב כמובן) צא מהתסביכים הילדותיים שלך, תהיה קליל ואז תראה את החיוכים ואיך בחורות ינעצו בך מבטי "כבוש אותי בלי מאמץ".

אלדד-סוג של סמרטוט חביב ../images/Emo60.gif

שלום לך אלדד, בניגוד להערכתך נשים סולדות מחנפנות וכפיפות קומה. אנשים כמוך בדרך כלל נמשכים לבני מינם. אולי תשקול אפשרות זו ? תוכל גם להוציא תקליט. בהצלחה קופרניקוס

אלדד26

New member
התגלגתי על הרצפה,

אין שמץ חנפנות בדבריי. כך אני חושב. אגב, בניגוד אליך אני לא הומופוב, למרות שאני אישית דווקא נמשך לבנות המין השני (או הראשון), ואתה יודע מה? אני גם משוכנע שהולך לי הרבה יותר טוב מאשר הולך לך

voguemaster

New member
אני רק רוצה להעיר כמה דברים אלדד

אני חושב שקצת קפצת למסקנות. הדבר הראשון הוא, שאפילו אם ידידנו קופרניקוס פה לא מעוניין ביותר מלגמור ולהירדם, עדיין זה לא עושה אותו ילדותי במובן כזה או אחר. אני צריך להזכיר לך שהמון אנשים (בוגרים) חיים ומחפשים רק סקס ?? (תזכיר לי מי זאת הידידה ההיא שלך ???). לכל אחד כמובן יש את מה שהוא רוצה ממפגש עם בחורה. יש את אלו שירצו סקס ותו לא (וממש לא יעניין אותם לשמוע על הלימודים שלה או משהו), ויש את אלו שגם אם היא לא תגיע איתם למיטה באותו ערב, ואפילו לא בכלל, פשוט יהנו מהחברה שלה.. כל אחד ומה שהוא רוצה לעשות. בנימה קצת אחרת, אני לגמרי לא בטוח שהוא מאלה שרק רוצים לזיין ולשכוח (FUCK AND FORGET). זה אולי יבוא לך בתור שוק טוטאלי, אבל הבחור דיבר פה על התנהגות גברים בכלליות. איך אנחנו מתנהגים ואיזה הצגה ומסיכה אנחנו עוטים (כמעה) כדי לגרום לבנות להתעניין בנו. איך אנחנו מדברים איתה ולפעמים גם קורה שלא מוצא חן בענינו על מה היא מדברת, אבל אנחנו נישאר מנומסים... והעניין נמשך ונמשך... דבר אחרון, ואל תגיד לי שהוא לא נכון, זה שכשבחור רואה בחורה זשהוא רוצה להתחיל איתה, מה המטרה שלו ? לפצוח איתה בשיחה ?? הוא מתחיל איתה כי הוא נמשך אליה, ולשנינו ברור מה המשמעות של זה.. בגלל זה אני לא מסכים פה עם טל. היא חושבת שגברים שמתייחסים לנשים (נקבות) בצורה כזו, לא שווים את הטרחה, רק שראוי להבהיר שכולנו חושבים להיכנס לה לתחתונים ללא שום קשר אם אנחנו רוצים גם דברים אחרים בנוסף לכך. ושוב, יש הרבה אנשים שמתנהגים לפי הדפוס הזה, ויופי להם, הם משיגים את מה שהם רוצים בסוף הלילה, ואף אחד לא יכול להתווכח עם זה. זה אולי לא נראה לך או לה, אבל זה מה יש. וכל עוד זה מקובל על הצד השני המשתתף בעניין, אין לאף אחד אפילו זכות למחות. מי אנחנו שנגיד על מישהו שיש לו תסביך ילדותי כי הוא לא מעוניין להרגיש את כל אותם הדברים היפים שתיארת בהודעה שלך ? מי אנחנו שבכלל מותר לנו לשפוט מי בוגר ומי ילדותי ?? אם נשפוט כל אחד לפי הקריטריונים שלו, ולא נשאיר מקום לפתיחות אופקים, או לאלמנט X לא ידוע (שאולי לא חשבנו עליו), לעולם ניתקע ולא נתפתח כבני אדם. אלי

אלדד26

New member
אתה הערת, אני אגיב

אז ככה, voguemaster חביב - "דבר אחרון, ואל תגיד לי שהוא לא נכון, זה שכשבחור רואה בחורה זשהוא רוצה להתחיל איתה, מה המטרה שלו ? לפצוח איתה בשיחה ?? הוא מתחיל איתה כי הוא נמשך אליה, ולשנינו ברור מה המשמעות של זה.." המטרה *שלי* כשאני מתחיל עם בחורה, היא לראות אם הבחורה מתאימה לי לקשר רציני בלבד. בניגוד להכללה שעשית על גברים, כמו שקופרניקוס עשה, אני לא מחפש רק זיונים, ויש מספיק גברים כמוני כדי שההכללה של שניכם תהיה לא רלוונטית. מה שהפריע לי בהודעה של קופרניקוס היא העובדה שהוא נשא דברים בשם המין הגברי כולו. אם הוא היה מדבר בשמו, ובשמו *בלבד*, הייתי אומר - ניחא, הבחור ילדותי בעיניי, ותו לא. אבל לא. כבר מהכותרת, "למה אתן לא מטרידות *אותנו*", ובהמשך המכתב - כל מה שהוא כתב היה מכוון כאילו הוא חוד החנית של הגברים באשר הם, ועל הנשים לדמום ולהקשיב לא. אני באמת נורא מצטער שאני לא נופל לקריטריונים של שניכם, אבל אני לא מחפש זיונים. סקס הוא מבחינתי ביטוי נוסף לאהבה, לא צורך פיזי שאני מחפש בכל פינה ובכל חור פנוי. אז בבקשה, לפני שאתה קופץ להכללות נוספות, תוציא אותי מההכללות שלכם.

voguemaster

New member
לא הכללתי אותך

ברור לי שאתה לא כזה. גם אני לא כזה. למעשה, לא בדיוק. אני כמוך גם אוהב את הרעיון של אהבה. אני מאוד אוהב את הרעיון של לחלוק רגשות ולעשות דברים רומנטיים ועוד הרבה דברים אחרים. קשר רציני זה דבר מצוין לטעמי (אם כי לא כרגע בשבילי..). יחד עם זאת, אני טיפוס שגם מחפש סקס כמו כל אחד אחר. אני לדוגמא לא מעוניין *רק* בסקס גרידא, אבל לפעמים זה מה שיוצא, ואני לא יכול להתכחש לעובדה שאני כמו כל גבר הטרוסקסואלי אחר פשוט נמשך לנשים מסוימות ומאוד רוצה לשכב איתן. לכן באותו אופן שאני פתוח למע´ יחסים אני גם פתוח לאפשרות של סקס חד פעמי או קשר קצר אחר. בכל מקרה זה לא משנה את העובדה שקורפניקוס ציין. הוא לא היה צריך להכליל, אבל מרבית הגברים יעטו מסיכה כדי להשיג את מבוקשם (באשר הוא). אם כבר נתקן אותו ונגיד שהוא התייחס רק לאלו שמחפשים סקס, ולא לשום דבר אחר... אלי

קופרניקוס - אז מה הכל בלוף ?

לא נראה לי שאתה מדבר בשם כל בני מינך (ככה אני מקווה), למה שאני אצטרך להקשיב לך (אם נלך לפי עקרון ההדדיות) אם אתה לא מעוניין להקשיב לי. למה אתה חושב שהנשים הן רק חתיכת בשר להכניס אלייך למיטה לתענוג האישי שלך ושל אגנך הקדוש (סחתיי ןע להשוואת הר הבית לאגנך הענוג). רוצה למצוא הנאה עם אישה אולי תחפש לעצמך מישהי שרוצה אותו דבר. תנסה להיות ישיר , לא בא לך לשמוע עליה חפש לעצמך אחת שמעניין אותה רק לראות את מלוא מערומייך על גבי מיטתך. מה לעשות שלרוב בנ יהאדם - גברים ונשים יש רגשות ולכן יש חלק מהאנשוות שכן מעניין אותו לשמוע על המבחן האחרון בהיסטוריה שלך או שלה. נו תתבגר כבר, הכל רק סקס, ומה אחרי האקט שהו הכושית או הכוסית (אם אני אכנס להלוך רוחך) עשתה את שלה אז היא יכולה ללכת? מקווה שתחכים ותחשוב על הנשים גם בתור בעלו תאיישו תשאול יאם תקשיבלמילותיהן גם תיהנה לדבר עימן או שהיד שלך תחכה לך כל ערב, לפחות אליה (למרות זה איבר בלשון נקבה) אתה לא צריך לדבר. ומשמעות השוויון שלך שונה משל רבות מבנות מיני.

.inbal

New member
גברים כמוך מוציאים שם רע לכל הגברים

ויש לי תחושה מוזרה שאם מישהי תתחיל איתך (בטעות) אתה תשתפן ותחשוש שבטח משהו אצלה ´דפוק´. זה מאפיין אנשים עם גישה כמו שלך.

למעלה