בנות מהצפון!

באמבוק

New member
לא בנתן אותי נכון. הומ.

התכוונתי לכל מי שחוששת ולא בטוחה אם הטילים יגיעו לעיר שלה. ואני בהחלט יודעת שזה יותר מלחיץ, אבל הן חייבות לדעת את זה.

ינקיפנק

New member
אני בסדר!

נראה לי. אני נוסעת אולי לבאר שבע עד שהכל ירגע. לא רוצה לעזב את אמא

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifאני רוצה להישאר בבית../images/Emo10.gif../images/Emo23.gif

think shon

New member
עם קטיושות מרקדות שבאות לבקר?

אני במכומך לא הייתי רוצה להישאר בבית במצב כזה;;

LudaGirl

New member
קצת ידע ללחוצות

וסתם כי בא לי לכתוב לכן. אני כרמיאלית. הפציצו אותנו אתמול קצת. כמה בתים וגנים. מוזר, כל השלווה מופרת, כרמיאל זו עיר שלווה. בקיצור, לא נכנסו בנו כמו שנכנסו בנהריה, או במפרץ חיפה. אני כל הזמן שומעת בומים, והפצצות, וזה נשמע קרוב. ואני כל הזמן מתפללת שלא יפגע בעיר. לא בהכרח בי. כי מה הסיכוי? אני לא רוצה שזה יהרוס את העיר שלי. כרמיאל השלווה והבנויה למופת. (וואו, היה פיצוץ ממש חזק כרגע!) אתמול ישבתי בפארק על גבעה, קרוב לבית. וראיתי טיל משוגר לעברנו. זה היה מטורף. הוא כנראה נחת איפושהו בקריות, לא נעים. בקיצור. בינתיים אף אחד לא מוגן כל כך. ואנחנו לא יושבים במקלט. טילים פוצצו היום את מפרץ חיפה. קצת לא מציאותי. איך שזה התקדם. ק. שמונה, נהריה, עכו, ואז חיפה. ואז אנחנו. כרמיאל. בקיצור. יש להם טילים ארוכי טווח, והם מתכוננים להשתמש בהם, והם ישתמשו בהם קרוב לוודאי. סמכו עלי שעם כל ההרס שיש עכשיו בביירות, כשיפגע טיל איפושהו בת"א, כל לבנון נמחקת. ועם כל זה שאני פציפיסטית. אולי זה מה שצריך להיעשות. בינתיים הכל בסדר. תאחלו לי שלא אופצץ. ואני מאחלת לכולם ולמשפחות שלהם שלווה.

../images/Emo23.gif

[אני קצת פה] בננות, אם יש כאן מישהי ממשגב עם ועוד איזה קיבוץ שאני לא זוכרת, ואתן באות להתארח בקיבוץ במרכז- צרו קשר, יכול להיות שזה הקיבוץ שלי. [למרות שהסיכוי שאתן בשלב הזה עדיין בבית קלוש].
תהיו בריאות.

Stinki Winki

New member
בנות../images/Emo23.gif

אממ אולי אני לא מבינה כלום אבל ירושלים מקום בטוח, לא?
כי בכלל לא מזכירים אותה לא בתור מטרה ולא כלום... אז כדאי לבוא לפה[: לירושלים. (שוב, אולי אנלא מבינה כלום. מרוב חדשות לא הבנתי כלום.)

o0Invisible0o

New member
XDDDD

כן בגדול ירושלים זה בטוח.
אה, אי לא דואגת מלבלות את יומי כל היום בקריה, והמבינה תבין?
סתם נו. כרגע רק צפון זה באמת מסוכן.o_0

shronet

New member
אני?

לא שזה מעניין מישהו, אבל אני חיה
התעוררתי הבוקר לקול הצפירה, זה היה די טראומתי. אני בקרית אתא, אגב. הפציצו כבר בקרית ים, קרית חיים, קרית מוצקין... רק אנחנו וקרית ביאליק נשארנו. פנאן^^ אנחנו לוקחים את זה הכי בקלות... בננות, אל תילחצנה, כי אתן עושות מזה יותר סיפור ממה שזה. אין סיבה לחיות בפחד, צריך להישמע לנהלים ולהישאר שפויים. לילה טוב ובשורות טובות...

אוי מי פאקינג גאד

אני מתה מפחד. אני פוחדת להישאר בבית לבד אני פוחדת לצאת, בטח גם יבטלו לנו את הטיסה עכשיו... אני פוחדת. עכשיו נכנסנו למקלטים עפולה נכנסה למקלטים לא קלטתי כמה באמת אני מחפשת שזה הגיעה לעיר שלי. אני רוצה שכל האנשים שעושים לנו את זה ימותו יגיעו לגיהנום. זה מגיע להם שנפציץ אותם ואת המנהיג המחורבן שלהם שנהרוג את כל האירעים והחיים יהיו יותר טובים אני עכשיו בוכה, כמה שזה נשמע מפגר אני פוחדת ללכת לישון. אני לעזאזל בת 11 אני לא מוכנה לזה אני פוחדת. מאד

באמבוק

New member
הוהו. ../images/Emo13.gif

יש מקלטים? את מוגנת. אל תדאגי.
יש פיצוצים, מה לעשות? אסור להתייאש וחובה להיות חזקים. זה ממש לא נשמע מפגר! להפך, את חייבת לבכות. תוציאי ה-כ-ל. תירקי על נסראללה בטלוויזיה. זה עוזר, מנסיון אישי כלשהו XD מקווה שעזרתי. ואת בת 11?!!? את מוכשריה כזו, את בגיל שלי, כמה מאגניב, הייתי בטוחה שאת יותר ^,^

Dandoka

New member
אהההההההההההההההההההההה

בכלל לא הייתי מעורבת בכל מה שקורה לפני כמה ימים, לא ידעתי שזאת ממש מלחמה. O_ס עכשיו אמא שלי ואחותי התחילו להלחיץ אותי לא ללכת לאיזה פיקניק נחמד בבוקר בים עם חברות, מה כדאי לא ללכת? אני גרה במרכז ת"א, איזה מפחיד זה. אני מקווה שלא יגיעו גם לפהה.. ואני מקווה שיפסיקו להפציץ את הצפון כבר ושהכל ייגמר! אגב, שאלה. אם יש צפירה זה אומר שהקטיושה כבר בדרך? או שלפעמים יש צפירות שהן אזעקת שווא? ואם יש וזה לא שווא, כמה זמן לוקח מהצפירה עד שהקטיושה נוחתת? מישהי יודעת במקרה? זה מלחיץ אותי כל העסק הזה. @_@

באמבוק

New member
האעהעא אל תדאגי.

יש סיכויים שהטילים בכלל לא יגיעו לחדרה, ואם כן, אז עד לצפון תל אביב =_= אבל לצערי יש סיכויי שיגיע לאשדוד. אמאלה. אני גרה בדרום חולון. אמא שלי סיפרה לי שבשכונה שלה הטיל הראשון ראשון פגע 100 מטר מהבית שלה. הייתה אזעקה וכמה שניות אחרי היה פיצוץ. אבל אני מאמינה שלפחות דקה לפניי זה הצפירה. לא בטוח, תשאלי את הצפוניות. מקווה לטוב.

shronet

New member
../images/Emo13.gif

בד"כ, צפירה אומרת שהקטיושה כבר בדרך, לוקח לה בערך 60 שניות לנחות. לפעמים יש צפירות אחרי הנפילה, ואז זה אומר שיכול להיות מטח, וזה אומר שהנפילות תימשכנה... קורה שיש הזעקות שווא, אבל בד"כ הם די מדויקים. ונכל מנסיון של יום אחד

../images/Emo163.gifאמ..בעפולה

שמענו את הבום של הטיל (מה שזה לא יהיה) ורק אז צפירה
כמה חכם מצדם

shanchan

New member
בד"כ שומעים צפירה כשיוצא טיל מלבנון

וזה נותן בערך דקה להתפנות למקום מוגן. לפעמים יש צפירות מחשש למטח של רקטות, וזה אומר להשאר במרחב המוגן. יש גם קטיושות שהן אזעקת שווא, אבל הרוב לצערי לא כאלה... :/ לדעתי אין לך סיבה לא ללכת :)

למעלה