בנות מהצפון!

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif גם לחברים שלנו היה ככה

הם נסעו לצפון לחופשה וחזרו אחרי יום וחצי אחרי שהייה במקלט....

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifאני מהצפון

כפר-ורדים, אם זה אומר לכן משהו >< והממ רק אלינו לא הגיעו קטיושות, כל הישובים מכל הצדדים שלנו חטפו \: אני גרה במרחק של רבע שעה מנהריה, גאד, זה מפחיד. ובזמן שאני כותבת את ההודעה הזאת אני שומעת את הבומים ): בהר לידי הציבו סוללה משו, שמפגיזים משם(אנחנו עליהם)כל הלילה לא יכולתי להירדם,זה נשמע כאילו נופלים עלינו קטיושות. אבל אני וכל המשפחה שלי שגרה בנהריה, בסדר.

Shusho

New member
../images/Emo24.gif

אני אוהבת את כפר ורדים... יש מצב שתסעו למרכז לאנשהו?

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo25.gif

ההורים שלי לא רוצים
יש לי דודה ברש"לצ, כל שאר המשפחה שלי נסעה אליה(שזה ממש חמולה D: ) אבל ההורים שלי 'לא רוצים לעזוב את הבית' אין לי ממש בעיה עם זה, כל עוד הקטיושות לא מגיעות אלינן \:

LudaGirl

New member
כפר ורדים לא מופצצת?

כי אנחחנו שומעים כל הזמן פגיעות בסביבה שלך.

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifחס וחלילה../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

כמו שאמרתי, הציבו סוללה במעיליא, שזה ממש שניה מאיתנו, וזה נשמע כמו קטיושות, אומנם, זה יציאות ולא כניסות, למזלנו :) וזה רק נשמע ככה, באמת >< אנחנו שומעים את כל האיזור, זה פשוט מטורף, שמענו את צפת
נראה לי שזה בגלל שאנחנו על הר, או שזה לא קשור

באמבוק

New member
אני לא מהצפון אבל עדיין מתה מפחד.

מאיימים על תל אביב. בסוף כל הבנות בפורום ישרשרו לפה אם הם מסוגלים להגיע מעבר לראשון.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifבוהו, ביי לכן יקירות

אני בורחת לי לתל אביב, עם בן דודי הערסS: אחלו לי בהצלחה
אם מישי תהייה בת"א שתיצור איתי קשר, אני אשמח לפגוש מישי;; אני לא באמת רוצה להתקע בבית כל היום>< להלהלהה סיום חפירהD:

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif לא לת"א!!!!!

החיזבאללה אמרו שהם ינקטו מכל האמצעים האפשריים בשביל לנסות לפגוע בת"א!!!

think shon

New member
כל מי שמהצפון,עיירית באר שבע הגיעה

להחלטה-אנחנו נקבל ונארח בחום תושבים מהצפון,אז אם ההורים שולחים אותכן לדרום או שכל המשפחה עוברת,שלחו לי מסר,אולי תוכלו להתארח אצלי.

באמבוק

New member
ראר.

אתן יודעות מה? נמאס לי! הודעות שרשרת! קיבלתי אחת שכתוב בה בפגעו בתל אביב! אתן יודעות איך נלחצתי?! עמדתי להתעלף! רצתי לטלוויזיה ועוד אחותי יושבת לה שם בשקט.. ואין טילים! זה פשוט מלחיץ! יש סיכויי שיגיע לחולון? אני חייבת תשובה לבטחון העצמי.

o0Invisible0o

New member
איפה ההורים שלך?

אם את כ"כ דואגת למה את לא עושה שיחה איתם? תשמעי אם הם ינסו להגיע לאיזור המרכז זה יהיה ת"א ולא חולון..אז אין לך מה לדאוג. חוצמזה, גם מת"א הם עוד רחוקים אז את בכלל צריכה להיות רגועה. אבל אני רואה בכככככככללללללל ההודעות שלך שאת מאוד לחוצה, ואת צעירה. דברי עם ההורים שלך, סדרי משהו. גם שתביני יותר את המצב, שאין לך מה לדאוג וגם שלא תשארי לבד ומפוחדת. באמת.
ויהיה בסדר.

באמבוק

New member
תודה והכל. ../images/Emo13.gif

אני לא יודעת, חלק אומרים שזה יגיע לאשדוד וחלק אומרים שזה בקושי יעבור את חדרה.. ויש חלק שאומרים שזה לא יעבור את צפון ת"א. אני לא יודעת על מה להסתמך והאזעקות האלו מלחיצות. אבא שלי באותו הרגע ישן ואמא שלי הייתה בעבודה בראשון, שזה יותר דרומי. אבל ישלי משפחה באיזור חדרה, קדימה, רמת גן, תל אביב ובתדודה תאומה שגרה כמה מטרים ממני
מקווה שיסתדר. ותודה.

ממ..גם העיר שלי מארחת..

כאילו מי שרוצה לבוא יותר למרכז ואל להישאר בצפון מוזמן לבוא..

באמבוק

New member
כל מיש שחוששת..

http://www.nana.co.il/Article/?ArticleID=383109&sid=126 לפי קילומטרים, לאן הרקטות יכולות להגיע. בגלל שאין לי מזל זה מגיע לאשדוד. אם אני אמות תדעו שאני אוהבתך אתכן. ואני אמות מהצפירות, לא מהרקטות. חס וחלילה טפו טפו טפו טפו טפו שיהיו בכלל ושאני אמות או מישהי מכן. חסססססססססססססססססססססססס וחלילה חמסה חמסה. טפוטפוטפו. אמןן שלא.

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif הם יכולים להגיע עד נתני

+ה.....
אני אוהבת את כולכן בנות!!!!!!!!!!

אלבוסוס

New member
לכל מי שחוששת?

זה מלחיץ יותר למי שבטווח, לא? (אבל, כמובן, יש לדעת על המצב ולהיות ריאליסטים) זה לא מגיע לבאר שבע בשום מצב. רוצו לבאר שבע ומדרום לה, באמת :(

למעלה