בנות מהצפון!

Shusho

New member
בנות מהצפון!

השמיעו קול וספרו לנו שאתן בסדר בבקשה...

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifאני אופיר בסדר

יש מחשב בחדר אטום עכשיו...מממ...

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifאני מרמת ישי. בסדר^^

מגדל העמק :O אמגג! זה אומר שהאיומים קרובים גם אלי :OOO אבל הכל יהיה בסדר...מקווה שכולם בסדר.

shanchan

New member
לא מכירה חיילים בכלל... :/

אומג הפציצו משני הכיוונים שלנו- צ'ק פוסט וגבעת אלה. מזל?

shanchan

New member
נוופ אני טבעונית :)

כרגע שמעתי שנפלה רקטה באלונים... למי שיודע איפה זה. ואחת בין שער העמקים לרחוב הדקל, ופרצה שם שריפה. אומייגד, התכנונים לחזור מתו כרגע לחלוטין. באסה... טויב, לפחות אין נפגעים.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאני בסדר.

וואי אני לא מאמינה שהקטיושה באמת הגיע לחור שאני גרה בו! העה לפחות אנשים מסוימים יודעים איך להגיע לפה. אני נוסעת לת"א אני ממ מפחדת לצאת..;;

באמבוק

New member
ת"א גם לא הכי בטוח. ../images/Emo7.gif

אומרים מתלאביב וצפונה לחיות כרגיל אבל להיות קשובים להוראות. תבואי לפה ^,^ אני גרה בחולון אבל בבניין ה-כ-י רחוק מת"א. מאגניב לי.

mirymoo

New member
משמיעה קול!!!!

בצפון ממש נורא ובגלל זה אתמול בערב ההורים שלי הביאו אותי ואת אחותי לפתח תקווה............. ופה בכלל לא מרגישים שמשהו קורה בצפון והכל חיי פה והרחובות לא ריקים והעיר לא מתה כמו נהריה...והכי חשוב אין בומים וריצות לחדר ביטחון.. לכל אלה שעדיין בצפון.. תתקעו בחדר בטחון תדליקו רדיו/טלויזיה אבל תנסו להשאר רגועות טוב לפחות תנסו.. אם אתן שןמעות בום אפילו לא הכי חזק ואתן בחדר ביטחון ישר תפלו על הרצפה ואז כשזה יעבור תצאוהחוצה בעזרת המדרגות לא המעלית!...אבל נקווה שזה לא יקרה... וזה לא ימשך הרבה זמן....צה''ל ממש הורס להם את האזור שם..

Shusho

New member
בהחלט, בפ"ת הכל נורמלי עכשיו

כלומר, קצת שקט כאן אבל נראה שזה סתם כי חם. אתמול הלילה הייתי בחיפה והיה שם מת לחלוטין. אני כזו מפגרת
נסעתי לחופשה בצפון אצל חברה ככה באמצע כל היריות וזה.

mirymoo

New member
שקט פה כי אין יריות וקטיושות אבל...

שקט זהה לא התיאור הנכון למקום הזה!!!. יש פה מכוניות צעקות וילדים מטומטמים עם קפצונים שהקפיצו אותי חבל''ז בכל מקום!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני בטח ממש רגילה לגור במקומות שקטים ...(אממ עכשיו גם הם לא שקטים).....

למעלה