בנות כנסו!!!
אז ככה, אני צריכה לדעת כמה דברים (ולא רק שרעות תענה, תענו לי כולכן!!!) 1. האם אתן שמות אודם? 2. מה אתן מעדיפות? אודם או ליפסגלוס? 3. מה הצבע המועדף עליכן? (אודם) 4. איפור נוצץ- טוב רק לאיפור ערב או גם לאיפור יומיומי? 5. סומק- עם או בלי הניצוץ של אבקת צללית לבנה? 6. שיער- פרוע או מסודר? 7. צלליות- הצבעים הרכים (סגול, תכלת, לבן) או הכבדים (שחור, כחול כהה, סגול כהה)? 8. איילינר, כן או לא? 9. עיפרון לעיינים- שחור, כחול או ירוק? 10. מסקרה- בשביל לעבות את הריסים, להפריד אותם או ליצור אשלייה של "האכרת הריסים"? ו...זהו להיות ידידיותיי, להתראות וביי!
ועכשיו לתשובות שלי!!! 1. לא נוהגת למרוח אודם. 2. ליפסגלוס שקוף או ורדרד. 3. אם אני מורחת אודם אז רק בצבעי אדמה. 4. אני מעדיפה נוצץ לערב. כשמתאפרים גם ביומיום נוצץ ומושקע, אז בערב האיפור נראה סתמי מדיי. 5. בטח שסומק עם צללית לבנה!!! וואי זה הסוד הכי מטמטם באיפור! 6. רק פרוע!! מסודר נראה לי חננה כזה. 7. תלוי בבגדים שאני לובשת ובמצב רוח. בדר"כ ביומיום אני מתאפרת עדין ורך, ובערב אני מדגישה את העיינים עם צללית שחורה.. ומשלבת אותה עם לבן, משהו פצצתי! 8. פעם הייתי שמה איילינר, היום כבר לא... לא יודעת למה, זה נראה לי מיותר. 9. אני אוהבת את הטורקיז, הוא מבליט לי את העין בצורה מדהימה!!! 10. מכיוון שהריסים שלי ארוכות גם ככה (רעות היתה מתה לריסים כמו שלי) והן נראות כאילו הן ריסים מודבקות, אז אני לא שמה מסקרה, ואם כן אז רק כדי להפריד אותם. וואי סקר מעפן
אבל תהיו נחמדות ותענו.
אז ככה, אני צריכה לדעת כמה דברים (ולא רק שרעות תענה, תענו לי כולכן!!!) 1. האם אתן שמות אודם? 2. מה אתן מעדיפות? אודם או ליפסגלוס? 3. מה הצבע המועדף עליכן? (אודם) 4. איפור נוצץ- טוב רק לאיפור ערב או גם לאיפור יומיומי? 5. סומק- עם או בלי הניצוץ של אבקת צללית לבנה? 6. שיער- פרוע או מסודר? 7. צלליות- הצבעים הרכים (סגול, תכלת, לבן) או הכבדים (שחור, כחול כהה, סגול כהה)? 8. איילינר, כן או לא? 9. עיפרון לעיינים- שחור, כחול או ירוק? 10. מסקרה- בשביל לעבות את הריסים, להפריד אותם או ליצור אשלייה של "האכרת הריסים"? ו...זהו להיות ידידיותיי, להתראות וביי!