בנות כנסו!!!

הדרומית

New member
בנות כנסו!!!

אז ככה, אני צריכה לדעת כמה דברים (ולא רק שרעות תענה, תענו לי כולכן!!!) 1. האם אתן שמות אודם? 2. מה אתן מעדיפות? אודם או ליפסגלוס? 3. מה הצבע המועדף עליכן? (אודם) 4. איפור נוצץ- טוב רק לאיפור ערב או גם לאיפור יומיומי? 5. סומק- עם או בלי הניצוץ של אבקת צללית לבנה? 6. שיער- פרוע או מסודר? 7. צלליות- הצבעים הרכים (סגול, תכלת, לבן) או הכבדים (שחור, כחול כהה, סגול כהה)? 8. איילינר, כן או לא? 9. עיפרון לעיינים- שחור, כחול או ירוק? 10. מסקרה- בשביל לעבות את הריסים, להפריד אותם או ליצור אשלייה של "האכרת הריסים"? ו...זהו להיות ידידיותיי, להתראות וביי!
ועכשיו לתשובות שלי!!! 1. לא נוהגת למרוח אודם. 2. ליפסגלוס שקוף או ורדרד. 3. אם אני מורחת אודם אז רק בצבעי אדמה. 4. אני מעדיפה נוצץ לערב. כשמתאפרים גם ביומיום נוצץ ומושקע, אז בערב האיפור נראה סתמי מדיי. 5. בטח שסומק עם צללית לבנה!!! וואי זה הסוד הכי מטמטם באיפור! 6. רק פרוע!! מסודר נראה לי חננה כזה. 7. תלוי בבגדים שאני לובשת ובמצב רוח. בדר"כ ביומיום אני מתאפרת עדין ורך, ובערב אני מדגישה את העיינים עם צללית שחורה.. ומשלבת אותה עם לבן, משהו פצצתי! 8. פעם הייתי שמה איילינר, היום כבר לא... לא יודעת למה, זה נראה לי מיותר. 9. אני אוהבת את הטורקיז, הוא מבליט לי את העין בצורה מדהימה!!! 10. מכיוון שהריסים שלי ארוכות גם ככה (רעות היתה מתה לריסים כמו שלי) והן נראות כאילו הן ריסים מודבקות, אז אני לא שמה מסקרה, ואם כן אז רק כדי להפריד אותם. וואי סקר מעפן
אבל תהיו נחמדות ותענו.

lady sharon

New member
לדרומית

מה הכוונה לשילוב סומק עם צללית לבנה? ומה את עושה עם הצללית השחורה והלבנה?

תשובות לשאלון

ובכן בבקקשה התשובות לשאלון: 1. כן אני אכן שמה אודם. 2. ליפגלוס 3. חום מטאלי 4. איפור נוצץ ע"פ דעתי מומלץ לערב אחרת איפור הערב מאבד את כל טעמו ואיפור נוצץ ביום לא מביא רושם טוב מאוד. 5. בלי לא ידועה השיטה 6. מסודר אין מצב לפרוע. 7.בהתאם לביגוד ולשעה. 8. לא 9. כן בהחלט שחור 10. להאריך ולהעבות ביי מקווה שעזרתי

עכשיו התשובות שלי ../images/Emo13.gif

1. כן אני שמה אודם 2. לערב אני מעדיפה אודם, סתם ככה ליום יום אני מעדיפה ליפגלוס או כלום. 3. הצבע שאני מעדיפה זה הצבע שהכי מתאים לי זה חום בהיר משולב עם תוחם שפתיים חום כהה. 4. איפור נוצץ עדיף רק לערב ולמסיבות פרועות. 5. עם האפקט של הצללית הלבנה, אבל עושים את זה לא רק עם צללית לבנה, יש סומק לבן מיוחד בשביל זה או שאפשר לערבב כמה צבעים של צלליות בהירות כמו ורוד, סגלגל, תכלת וכו´... יחד עם לבן. 6. השיער? לערב רישמי עדיף מסודר אבל סתם ככה ליום יום אני מעדיפה פרוע. 7. אני מעדיפה את הצבעים הכבדים 8. כן 9. עפרון או שחור או כחול. 10. להפריד את הריסים עם המסקרה ולעבות אותם.

קנגורית

New member
../images/Emo85.gifאו קיי עכשיו אני...

לפעמים אודם לפעמים גלוס,מחום אדום לורוד שפתיים. איפור נוצץ לערב בלבד למרות שבגלוס אפשר טיפונת נוצץ לאירוע יומי... דה ברור צללית לבנה... השיער שלי פרוע תמיד כי הוא כזה מתותל גלי והוא תמיד עושה בעיות כשאני מנסה לסדר אותו אז פרוע.. אישית אני אוהבת זהובים וחומים אבל לפעמים אני חוטאת גם בסגול תכלת ולבן... בערב האיפור שלי דרמתי עם "הפינה הדומינננטית" יש לי עיניים גדולות וריסים ארוכים מאוד(סיוט עם משקפי שמש) ולכן מסקרה רק כאשר אני רוצה לתת את כל אורכן "רק בקצוות"... מקווה שנהינית לקרוא: קנגורית...

למעלה