בנות! יש 2

יולי 154

New member
זו תוצאה מעולה!

כן, עבור 3 ימים איחור, זו תוצאת בטא טובה מאוד. מעל 1000 רואים שק הריון בשבוע 5 או 6. אבל לתחילת הריון 486 זה בהחלט טוב. אני מצרפת כאן קישור לתוצאות בטא לפי שבועות הריון. (למטה בעמוד יש טבלה) את עכשיו בשבוע 5 והנורמה היא 19-7340 כאשר הרוב עם תוצאות של 200-500 בערך, מנסיוני. אז את יכולה להיות רגועה, לעשות שוב בטא ביום חמישי לראות שמכפילה את עצמה ולשמוח! בהצלחה בהמשך

נעה 25

New member
לגבי התוצאה.

יולי- זה נראה לי לא ממש נכון לגבי השבוע 5 המחזור האחרון שלי היה ב-11.8 אז לדעתי אני בשבוע 3 ולכן טענתי שהבטא אולי לא הכי מזהירה. אבל תודה בכל מקרה. מחר עושה שוב בדיקת דם מקווה לטוב.

יולי 154

New member
שבועות ההריון

אם נמחזור היה ב-11.8 אז את בשבוע 5 או לפי ספירת הרופאים שבוע 4+ יומיים. התוצאה טובה לדעתי

נעה 25

New member
../images/Emo9.gif תודה יולי

אם את אומרת ולפי הקישור גם... אז אני סומכת עלייך

יולי 154

New member
מוסיפה לינק לחישוב גיל ההריון

יש כאן מחשבון נחמד לחישוב גיל ההריון ותאריך לידה משוער ועוד כמה דברים נחמדים באתר... תהני,

chapling

New member
מזל טוב ענק!!!!!!!../images/Emo39.gif

ועכשיו יש באמת סיבה טובה לבלות בספרד
כנראה שאחרי שאוגוסט היה חודש הקלטויות אחרי חופשה ספטמבר יהיה חודש הקלטויות רק מתכנון חופשה!!!! (דרך אגב אני מתכננת חופשה ליוון, מה זה אומר?!?!....
)

אולגה4

New member
גם אני טסה ליוון ../images/Emo9.gif

אולי נחזור שלושה? אני מאוד מקווה. גם לך מאחלת אותו דבר

blue4u2

New member
אולגה, כפי שנאמר פה לא אחת...ליוון

יש השפעה טובה מאוד על הפיכת זוג לשלישיה
בעיקר רודוס, אבל כנראה כל כולה.... אז שיהיה
ואל תשכחי לדווח לנו בהמשך על התייר החדש ב

מיטלי23

New member
מזל טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif|חיבוק

מזל טוב,שיהיה הריון תקין, ארוך ובריא. תודה על אבקת ההריון,עוד יומיים אמור להיות הביוץ שלי. מקווה שזה יעזור. מזלללללללללללללללללללללללללללללל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

סנונית 1

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

הריון קל בריא ארוך ומהנה

u z a

New member
נועה מזל טוב../images/Emo70.gif

המשך הריון קל ותקין!

shelley11d

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב!!!../images/Emo65.gif

מאחלת לך הריון בריא, ארוך וכייפי!

נעה 25

New member
עדכון מס' 2 ../images/Emo22.gif

היום עשיתי שוב בדיקת דם. יש בטא 900 - הרופא אמר שהכל תקין. יום ראשון יש לי תור אליו ומשם ממשיכים הלאה. מקווה שהכל ילך טוב ושיימשך 9 חודשים. תודה לכל הבנות (אני לא הולכת! אני נשארת כאן. לא רוצה לעזוב) מפזרת על כולן אבקת הריון ובהצלחה לכל ההריוניות ולכל המנסות

למעלה