בנות! יש 2

נעה 25

New member
בנות! יש 2 ../images/Emo127.gif ../images/Emo127.gif

עשיתי את הבדיקה היום על הבוקר ממש לפני רבע שעה. ויש 2 פסים!!!! אני בהלם. בשוק. לא מאמינה. בעלולו שלי התרגש כל כך... אגב- זה היה מקלון הזהב. מקווה שזו בדיקה אמינה. אוטוטו הולכת לעשות בדיקת דם. מישהי יודעת מתי מקבלים תשובה בכללית? וואו אני מתרגשת כל-כך..
מפזרת על כולן כאן אבקת הריון
(לא מאמינה שיוצא לי לכתוב את זה בכלל)

נעמולה

New member
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

התשובה תהיה כבר אחרי הצהריים, בסביבות 3 בערך... איזו התרגשות...שיהיה המון המון בהצלחה מסניפה אבקה...סוף שבוע הוא חלון הביוץ שלי ואני מאוד רוצה שזה יהיה זה!!!! לא לשכוח לעדכן את התוצאה

מעין26

New member
איזה יופי של הודעה על הבוקר

המון מזל טוב שיהיה לך הריון קל וארוך.

פּוֹנְג

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

המשך הריון קל ומשעמם.

tich

New member
../images/Emo41.gif מזל טוב ../images/Emo41.gif

שיהיה הריון קל ומ ש ע מ ם

מזל טוב! ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

הרבה אושר ובריאות שיהיה הריון קל וארוך ושוב מזל טוב לכם

ת פ ו ז ה

New member
היי איזה יופי - מ ז ל ט ו ב

שיעבור שקט ומשעמם בהצלחה ו..... נא לפרט סימנים מקדימים ....

איזה יופי...מזל טוב!

כמו שכתבו לך, התוצאות הם מאוד מהירות...כבר בצהריים תדעי.. המון בהצלחה!!!

אפרסקה

New member
מזל טוב מזל טוב איזה יופי!! ../images/Emo65.gif

עכשיו יש גם הריון וגם מסיבה (טיסה לספרד) אין ספק - מגיע לך כל האושר והבריאות שבעולם!

קובולט

New member
../images/Emo49.gif על../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif שיהיה קל ובריא../images/Emo13.gif

ori27

New member
../images/Emo77.gif מזל טוב ענקי ממני

וואו, מזל טוב. איזה כיף לשמוע בשורה כזאת מאחלת לך הריון ארוך קל ומשעמם שימי לב שאני ואת בהפרש של יום בבדיקה . מזל טוב

נעה 25

New member
עידכונים ../images/Emo22.gif

קבלתי תוצאת בדיקת דם בטא -486
זה לא נראה הכי מזהיר... בכל מקרה חוזרת על הבדיקה שוב ביום חמישי לפי הוראת הרופא כדי לראות שהכל תקין. אני ממש ממש מקווה שכן. הסימנים שהיו: הם לא ממש הרבה.. קודם כל לא קבלתי הודעות מקדימות וסימני דרך לפני המועד של המכשפה כמו תמיד. דבר נוסף הוא שיש לי קצת פחות תאבון (וזה דווקא טוב לדיאטה
) דבר נוסף הוא שאתמול בערב והיום בבוקר היו לי קצת בחילות קלות. אז מקווה שהכל יהיה טוב ויתפתח כמו שצריך

יולי 154

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif

איזה יופי! ממש שמחה בשבילך, שיהיה לך קל וארוך ותקין ודרך אגב- בטא 486 זה ממש טוב! את בכמה ימים איחור? בהצלחה!

נעה 25

New member
יולי

אני ב 3 ימים איחור. זה טוב 486? באמת? איך את יודעת בכלל. אני יודעת שמעל 1,000 זה טוב לא?

למעלה