בנות יש לנו אישור

מירבי*

New member
ענתי, שכנעת גם אותי...

הכי חשוב זה שאת משוכנעת, השאר כבר יהיה בסדר. נכון שדרכך לא קלה ענת אבל אפשרית בהחלט... אני רוצה לגלות לך בסוד..ותבטיחי לי לא לגלות לבנות..שהדאגות לא נגמרות בשום שלב..רק אחרי שתחזיקי ביד את התינוק/ת/ות שלך תחושי הקלה, התהליך כולו לא קל..אבל שווה, האמינו לי.

נכון מירבי כשמחזיקים את התינוק

רק אז יודעים שהקשיים הגדולים מאחורינו, ואז מתחילות החששות כמו לכל תינוק רגיל ולוקח קצת זמן להתרגל לתינוק החדש . ואחרי חודשיים שלושה כבר זה כמו לידה טבעית הווה אומר - מדחיקים את הקשיים שהיו ומוכנים לעשות שוב. תינוק זה קסם וכל ילד הוא פרח. אז הלואי ויהיה לנו שדה ענק של פרחים בפורום הזה.

עתליה28

New member
שלום לירון

גם את אחותי פיתרו וזה מאוד כאב צריך לשלוח המון קורות חיים גם ללכת ברגל לכח אדם בסוף תמצאי מתי אני כבר אמצא פונדקאית מתי? עתליה

עתליה חמודה- תודה../images/Emo141.gif

תודה על העידוד ואל תדאגי תמצאי פונדקאית והכל יסתדר בסוף רק תהיי סבלנית כי הדרך ארוכה ועוד נכונו לך דאגות וחששות. היום אחרי יותר מ- 4 שנים הכל נראה כאילו חלום רחוק, והקשיים נראים לא כל כך נוראים. תקחי הרבה אויר ותגידי לעצמך שאת הולכת לעבור תקופה לא קלה אבל המטרה שאליה את חותרת שווה את כל הקשיים. שבת שלום לירון

mondani5

New member
עתליה יקירתי../images/Emo24.gif

את תמצאי פונדקאית,אל תתייאשי ,זה יבוא פתאום משום מקום,אצלי זה הגיע לאחר שסיימתי אימון בחדר הכושר וירדתי להתרענן בבריכה ופשוט דיברתי שם שאני מעוניינת בפונדקאות,דיברתי בכל מקום שאפשר ללא בושה ובגאווה,אחת הבנות שהיתה שם פגשה אותי, אבל לא אמרה מילה,היא עשתה את התחקיר שלה עלי ובצדק לאחר שהבינה שיש לי יכולת כספית ושתקבל את התשלום(מזה חששה מאד),פגשה אותי במקרה באילת כאשר נפשתי עם בעלי ופנתה אלי ,(היא תכננה ליצור קשר אך ראתה אותי לפני כן,וכך התחיל "הרומן" בננו ,היא היתה תותחית ורצה לעשות את כל הבדיקות עוד לפני שעיכלתי שאנו יוצאות לדרך,והסוף הטוב את יודעת מגיע בעזרת השם. אני חושבת שאני האמא המפוגרת ביותר מבחינת הוועדה במאי השנה ימלאו לי 48 שנה ,אבל אני מרגישה בנפש ובגוף הרבה יותר צעירה מבנות גילי,אז תתעודדי ,זה הליך מיגע ולא קל,אך עצם זה שהחלטת ללכת על זה את גדולה מהחיים ואת תצליחי,אני לא יודעת למה אבל כל מי שברכתי אותו הצליח בגדול וגם ענתי תצליח,אני אלך אתה לפרופסור דור ביום חמישי ואני גם יעביר לה בעוד פחות משנה את הציוד לתאומות ב מ ת נ ה !!! שתהיה לך אחלה שבת ותחשבי חיובי בידידות אירית.

אירית הי חמודה../images/Emo24.gif

התקשרתי אליך היום הביתה,נראה לי שהטלפון לא "ישב" טוב(היה כל הזמן צליל תפוס...) אירית יו אני מתארת לעצמי איך את מרגישה. אבל יקרה המתח בע"ה בקרוב יעבור,כאילו לא היה. בקרוב מאוד הבנות יהיו איתך ועם בעלך,ורק איתכם
אני מבינה את התחושות שלך עם הפונדקאית שלך. אבל נשמה,תסחבי.... עוד מעט את לא תהיי תלויה בה. אירית תהיי בלידה,הבכי שיפרוץ שם כמו הר געש יהיה כל כך משתלם. לך ולבעלך. ותרגישי שכל שנות הסבל שעברת בגלל אובדן הבנים,והכמיהה לילד הרגע שצפוי להגיע אליכם,יפצה על הכל את חזקה ואת תחזיקי ראשונה את בנותיך... ו....תודי לפונדי שלך
אירית את רוצה שאני אתקשר להחליף את התור או שאת? חשוב לי להיות אצל דור. אירית:אני מחכה לבקר אותך בבית החולים,וובאותו חדר ממש יש שתי עריסות קטנות.
אירית את תהיי מאושרת. אני מאחלת לך רק טוב עם שלושת הבנות

mondani5

New member
ענת ילדתי../images/Emo24.gif

אנחנו הולכות לפרופסור דור,והתור יהיה שלך,אני מקווה שהפונדי שלי תחזיק מעמד עד אז בכל מצב לא ישחררו אותה עד הלידה ,כך היא ביקשה וכך גם פרופסור דור דיבר עם מנהל המחלקה בסיכון גבוה,לפונדי שלי חמישה ילדים ולא קל לה,אני עוזרת לה המון עם הילדים,אבל המאמץ שווה,גם לחברה לחיים אנו דואגים והזמנו אותו אתמול למסעדה.
הפונדי שלי שכחה לקחת כדורי ברזל
וטוב ששמתי לב כי הבחנתי שירדה לגמרי במוגלובין וזה לא טוב בשבילה ,אז רצתי חזרה והבאתי לה את הכדורים. עכשיו התקופה הכי קשה ,מאחר והיא מאושפזת בבי"ח להשגחה, רחוקה מהבית ומילדיה,בכל זאת זה קשה ולכן טיבעי שגם תרצה לסיים כבר ולהיות מאחורי זה ,עכשיו רגע המבחן אם היא תשמור ותמשוך עוד לפחות עד השבוע ה-36 כולל אז הן לא תהיינה בפגיה,ואם לא תצליח אז גם אבין אותה ואודה לאלוהים שהביאני עד הלום. אני כל יום שם ושעות,האחיות מדהימות ומבינות אותי ומאד מעודדות,הרופאים משתפים אותי הרבה בזכות מירב
כמו כן אמרו שאין סיבה שלא תמשוך עוד עד השבוע ה-36 ,אבל בתאומים יתכן ותהיה פתאום לידה,מה גם שראית שהפונדי שלי קטנטונת וסוחבת את בנותי שעל פי האולטרסאונד תצאנה גבוהות הרי ראית אותי אני עצמי בגובה 1.78 ובעלי 1.90 . לגבי מאי מי שלא ראה אותה הפסיד,היא דומה לענת פשוט מדהימה
,ענת היקרה אני לא ממליצה כרגע להכניס את מאי בעניין הפונדקאות,ילדה קטטנה יכולה להכניס עצמה לציפיות שיכולות כרגע להטריד אותה,את גם לא צריכה להכניס לה לראש שאת לא יכולה להביא ילד/ה כי את חולה ,מעולם לא הקרנתי לבתי לילך שאני חולה ,למרות שאף גססתי מחיידק טורף בבי"ח בעקבות ההפריה ב-1999 היה חשוב לי שלילך לא תגדל עם תחושות שיש לה אמא חולה,עובדה שהשתקמתי ,אנו האמהות תמיד צריכות להקרין חוזקים לילדים שלנו למרות הקשיים והלילות שטופי הדמעה,לכן מוקדם לספר למאי,כאשר הפונדי תיקלט ויראו בטן ותעבור את החודש השישי תסבירי לה שאחותה/אחיה/או שניהם ביחד (כך הבטחתי לך)בבטן ואף תקחי אותה לאולטרסאונד ותשתפי אותה. שמרי על עצמך והרבה נשיקות ,מחר אני אלך לפונדי ואח"כ אטייל בטבע להרגע בידידות עמוקה אירית

shosh6

New member
עתליה היקרה

את חייבת לדעת שזהו תהליך ארוך ולעתים מייגע אבל המטרה במקרה הזה יצדיקו את האמצעים ועל כך יעידו כל הבנות שחובקות את ילדיהן או יעשו זאת בקרוב (כגון אירית המדהימה). חזקי ואמצי ולעולם אל תתיאשי. תשאבי מאיתנו כוחות כדי להמשיך הלאה.

shosh6

New member
המון המון מזל טוב

ומקווה שהדברים מעתה ירוצו

למעלה