בנות יש לנו אישור

בנות יש לנו אישור

כן....מינה התקשרה אלי והודיעה לי: שעברנו את "הסכם נשיאת עוברים" איזה כיף אני לא מאמינה
. עכשיו מה שנשאר לי זה לבקש מהבנק הלוואת גישור של 80.000 ש"ח לחודש. אביבה דיברה איתי,ואמרה לי ששבוע הבא היא תקרא לנו ל ח ת ו ם !!!!! בנות אני מאושרת

ישששששששש../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

בשעה טובה ... קולולולולולו .. עוד בשורה טובה לקראת סוף השבוע שמגיע הרבה הרבה בהצלחה ענת
יאללה שילך מהר וחלק מעתה..אמן ואמן!

דרדסית הי,אבן ענקית ירדה מליבי

הדרך נהיתה יותר קצרה ... אך עדיין נשאר לא מעט התרוצציות 1.מחר על הבוקר להסתער על הבנק,ולבקש הלוואת גישור(אוי ואבוי אם לא יאשרו לי)(אני יכולה לבקש הלוואה,מבני המשפחה אבל לא רוצה לבקש...סה"כ מדובר לא בסכום קטן,אתן יודעות לא נעים... 2.משום מה נראה לי שאין לי מנוס,אלא לקבוע תור פרטי,אצל דור. ובתור הזה,אדבר איתו על עוש שאיבות,ואני רוצה גם ש מימי(שם חדש לפונדקאית שלי,האייקונים לא תמיד עובדים...) בקיצור וגם מימי תגיע.

מירבי*

New member
ענתי, בשעה טובה יקירה

סופסוף האישור המיוחל... מחזקת את ידיך יקירה. האייקונים לא עובדים..

shosh6

New member
ענתי המון המון מזל טוב

ואני מקווה שדברים יזוזו מהר.

mondani5

New member
../images/Emo51.gifמירב התותחית

מסתבר שאת שמה אותי בכיס הקטן
,תודה מכל הלב על העצות וההוראות שנתת שם במחלקה
,אבל העיניינים זזו,תודה מקרב לב על הספר,הפונדי שלי התלהבה ממך,הבנות שלך יפיפיות ושתמשיכי להיות אם טובה ולוחמת . הוחלט ללכת על קיסרי,נכנסתי לעובדת הסוציאלית ואמרתי לה שאני לא מסוגלת להיות בלידה,אני באמת לא מסוגלת,אמרו שיסדרו לנו חדר צמוד ןיעבירו לנו מיד עם הלידה את הבנות,זה ילך לכיוון השבוע ה-37 שזה כמעט עוד חודש אם תחזיק מעמד,פרופסור דור חוזר שבוע הבא מחו"ל ונראה מה הוא יגיד ,המחליף שלו היה אצל הפונדי ואמר לנו.וגם השיחה אתך עזרה לפונדי ולי לחשוב על קיסרי. נראה לי שאם זה יהיה אישפוז ארוך אארגן מפגש אצלי בבית של בנות הפורום
תודה על הכל ואני מברכת את ענת
בידידות אירית

מירבי*

New member
../images/Emo140.gifאירית, את נהדרת...../images/Emo140.gif

אני כל כך מזדהה עם מה שאת מרגישה עכשיו..זוכרת כמה הייתי רגישה בימים שלפני הלידה, אוטוטו ותחזיקי את המתוקות שלך ביד.. שמחה שיכולתי לעזור קצת היום... אל תשכחי אירית, ההריון הזה שלך, את לא זזה ממנה באף בדיקה ובטח לא בלידה, אני עוד אשכנע אותך להיכנס איתה.. נשיקות יקירה, ד"ש לבעלך ובוודאי לפונדקאית המתוקה. אבקר אתכן שוב בשבוע הבא...

Aradi

New member
אירית לדעתי בודאי שכדאי לך להיות

איתה בלידה זה כאילו את יולדת. חיזקי ואימצי!

להיות בלידה זאת חויה מדהימה,

אי אפשר לתאר במילים.פתאום כל קשיי הדרך מתגמדים, כבר שרואים את הראש יוצא הכל נראה אחרת. לא לפספס בחיים.

mondani5

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif|חילהיות בלידה.......

בנות יקרות,קשה לי מאד להיות בלידה (נכון לעכשיו)יש לי הסטוריה לא קלה,אבדתי שני בנים
ולילך ביתי (שהיום בת 25)נולדה פגית בסיכון גבוה 500 גרם!!!אבל היום טפו!טפו!
בינתיים אני מרגישה קושי נפשי,אני מפחדת שכל המתח של 25 שנה דווקא יפרוק עול בלידה,למרות שיש לי חוזקים וכל חיי אני משררתת במערכת הביטחון וראיתי ארועים שאף אחת מכן לא התנסתה בהן ,אני לא מסוגלת לראות את הלידה של הבנות שלי!!!!!!!!!!!!!! בבי"ח תל השומר מאפשרים להורים המיועדים להיות נוכחים בלידה אף אם מדובר בקיסרי,נראה אולי משהוא השתנה אצלי!!!!! גם ככה אני כבר לא עומדת במתח!!!! אתם יודעות כאשר עברנו את ההליך הפסיכולוגי במכון על מנת שיאבחנו אותנו "המשולש" הפונדי בעלי ואני על מנת לבחון אם אנו מתאימים להליך,(זה אחת ההליכים שהוועדה מחייבת ) בסוף היום כל אחד בנפרד נתבקש לתאר מה הוא רואה בהליך: הפונדי תיארה שמוסרת ילד לבעלי. בעלי תיאר שמקבל ילד מאיילת ואני!!!!: תיארתי שאני אחרי הכל ועושה חאפלה עד אור הבוקר וכל העולם מגיע לאירוע שלי,וזו אני ,אני ממש רוצה להיות אחרי הכל. ענתי יקירתי גם אני זוכרת היטב שלא ישנתי כל הלילה ממחשבות ביום שאישרו לי את ההסכם,חשבתי איך אארגן את הכסף בנאמן מהיום למחר,פתאום הבנתי שזה קורה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז מחכה לך עוד הרבה לילות ללא שינה ועם מתחים ,השיא זה המתח שקורה לי עכשיו וזה הרגע לפני הלידה ,והלידה עצמה,אבל הינה מירב אחרי ועוד הרבה בנות אחרי,מעניין אותי לראות את "הפרצוף"של בעלי שיתנו לו את התינוקות בידיים ,(אנחנו ביחד 22 שנה ואין לו ילדים)פקידת הסעד אמרה שהוא נראה קשוח,תארו לעצמכם שהוא מתעלף וואוו!!!(אני מהמרת שכן) אני נוסעת לפונדי שיהיה לכולכן שבת שלום תתפללו בשבילי ובשביל הבנות והפונדי שתמשוך לפחות עד השבוע ה-36 כולל שזה עוד 19 יום ואז לא נהיה בפגיה!!!!! שבת שלום מתוקות ואני מתכוונת לארגן מפגש אצלי בבית נראה בתחילת שבוע איך נמשיך??. אוהבת את כולכן אירית

Aradi

New member
ענת יקירה,

אני מאחלת לך שתגיעי מהר לחתימה, זו הרגשה ממש טובה כי יודעים שעכשיו באמת מתחילים את הדבר האמיתי: טיפולים להריוןובתקווה להריון מהיר בריא וקל. בהצלחה

תגידי מירבי מאפשרים להכנס לניתוח

קיסרי????? אני מקווה שאלד טבעי אבל אם זה קיסרי אני בספק אם יאשרו לרונית להכנס ללידה.

מירבי*

New member
כעקרון זה תלוי בנהלים

שלכל בית חולים, באסף הרופא לא מאשרים לבעל או לכל אחד אחר להיכנס, אני לחצתי נורא ואישרו לי, הלבישואותי בבגדים ירוקים, כובע, נעליים וראיתי הכל. זה היה מדהים.

מירבי*

New member
אפידורלית...כששמעה את ליבי בוכה

היא שאלה את הרופא, מה כבר חתכתם? היא ממש לא הרגישה כלום.

האמת אני מפחדת שיחתכו אותי..

באפידורלית, משמע אני ערה..אין צאנס אני ממש פחדנית, לכן אמרתי לרונית כבר מראש אם זה לא ילך טבעי אז קיסרי בהרדמה מלאה..אם לא אני ישתגע.. למרות שמתפללת ללידה טבעית הלואי
ואז רונית איתי יד ביד..אמן. מירבי אני כבר בשליש השני נכון?..שבוע תשע עשרה זה שליש שני? חודש רביעי או חמישי?

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif בנות

אתן יודעות אתמול בערב הייתי בהרגשת דכדוך
. פתאום אני שמה לב שיש לי דאגות חדשות לגמריי(בכל התהליך הזה). פתאום אני מרגישה שאני כרגע לפני צעד משמעותי...... אתמול לא היה משהו..... דאגתי לגבי העוברים שלי, לגבי גיוס הכסף, לגבי יחסיי עם מימי היום:זרחה עלי השמש
מצאתי פתרון לגיוס הכסף(ממש לא דוד עשיר
) בקשר למימי:אהיה גמישה ביחסיי איתה,אבוא לקראתה,אדאג לנוחויות שלה כי הנוחיות שלה זה גם הנוחיות שלי
בקשר לעוברים שלי: יש לי ביום חמישי הבא,פגישה אצל פרפ דור(פרטי),וזה הודות לאירית המקסימה שנתנה לי את תורה בפגישה עם פרפ דור,אני מתכוונת לבקש עוד שאיבות ללא הורמונים כמובן. אירית תגיע איתי לפגישה עם דור. אני רוצה שיאשר לי לעשות עוד 3 שאיבות למוקפאים(תחת קלקסן) ו1 להחזרה טרייה. טוב אני מקווה שזה יסתדר בסוף. למרות שגם אם חו"ח לא יסתדר עם העוברים שלי תמיד יש תרומת ביצית "לא קלה היא לא קלה דרכינו" אבל:אני אנצח אני אנצח אני אנצח אני אנצח אני אנצח אני אנצח אני אנצח אני אנצח אני אנצח אני אנצח אני אנצח אני אנצח תשמעו את עצמי בכל אופן שכנעתי

למעלה