בנות יקרות:

lady D האחת

New member
בנות יקרות:

מתגלגלת בראשי מחשבה ביומיים האחרונים ,על מפגש- אצלי מתישהו בקרוב... מה דעתכן??? ודווקא אני- שלא טיפוס שנותן לוירטואל לחדור לחייו,שיניתי פאזה אז תפסו לי את המחשבה , וילא גלגלו רעיונות...

בולה101

New member
אני הראשונה שמתפקדת../images/Emo42.gif

סוף סוף קל"ב. בכל מקרה הבנתי מ Poli4 שהיא רוצה לתכנן מפגש משהו באמצע יוני. אז סבבא יהיו שני מפגשים. אז יאאלה בנות להתפקד
ומהיום נשיר כולם ביחד " תנו לשמש לעלות לבוקר להאיר "

7נתי7

New member
מתפקדת שנייה,עוגה עלי../images/Emo77.gif

רק תפרסמו היכן זה,שנדע להגיע,(אם אוזמן)

7נתי7

New member
חמישי הזה לא אוכל..

חוזרת מאילת בדיוק. אגיע בשמחה,רק תני כיוון כללי שהלא נידות כמוני תוכלנה להתאפס ולהתארגן.

פּוֹנְג

New member
יופי מותק ../images/Emo6.gif

אני יודעת איפה זה "קרוב מאד אלי" אבל מן הסתם אחרות לא יודעות על מנת להתפקד, רצוי לתת איזור בארץ..

lady D האחת

New member
כתובות מעבירים במסר לא?../images/Emo8.gif

אני די טרייה בענייני -מפגשי פורום ,כך שתצטרכו אתן/ם להסביר לי איך זה הולך... בעיקרון מדובר בעיר "העתיד" מודיעין. ו...בולה - הייתה לי הרגשה שתהיי הראשונה להתפקד...שמחה על כך

פּוֹנְג

New member
אכן, כתובת מעבירים במסרים, אבל

באיזה איזור את נמצאת זה היה חשוב לדעת לצורך ההתפקדות. עכשיו הכל בסדר

עקרונית...בודאי שמתפקדת...

אבל בכדי שכל השרשור הזה לא יהיה בחזקת "לופט גשפטן" (ככה זה כשנשואים לפולני...) ובכדי להיות אופרטיביים... כדאי לציין תאריך או שניים אופציונליים (יום ושעה) כולל אזור שאת גרה ולהתחיל להריץ את זה הלאה... שרון

lady D האחת

New member
אוקיי אז..

חשבתי אפילו על יום חמישי הקרוב ה20/6 כאופצייה ראשונה שעות? שעות הערב הנוחות לכולן ,סביבות 19:30-20:00 פחות או יותר ככה,מחשבה ראשונית... יש??

lady D האחת

New member
אם כך- אז קדימה להמשיך להתפקד

ולקראת אמצע שבוע ,נסכם עניינים,משהו כמו עד יום שלישי.

lady D האחת

New member
רויתוש, לוקחת אותך בחשבון מראש

בטוחה שהכל יהיה בסדר,ותוכלי לבוא!!! מתפללת בשבילך

hyb

New member
רוצה מאוד להגיע

אבל דוקא יום חמישי הקרוב לא נוח לי-אז אולי חמישי הבא?

חמישי הקרוב...לא אוכל לצערי../images/Emo4.gif

עובדת ולומדת עד 20:00 (אחרי שבוע של חוסר תפקוד כמעט מוחלט)... קצת עמוס לי...(מה גם שאני בעבודה ביום ו') חבל
לעומת זאת (וכמו שהציעה היב חמישי שאחרי נוח לי הרבה יותר (חופשת שבועות)... שרון

lady D האחת

New member
לגבי חמישי הזה או הבא

לבקשת/שאלת חלק מהבנות תלוי בהיענות,לי כרגע יותר נוח חמישי הזה,כי אין לי מושג מה קורה איתי חמישי הבא, אבל שוב - עניין של היענות. רויתוש- שמחה לראות שאת מתפקדת!!! איך את מרגישה???

למעלה