גם אני אשמח להגיע לפגוש את כולן
L lady D האחת New member 16/5/04 #21 מה נסגר איתכן../images/Emo35.gif קדימה,התפקדות מסודרת.... לכל מי שעדיין לא שמה לב - י ש מ פ ג ש
ש שירן55 New member 16/5/04 #29 עכשיו סיימתי לקרוא את הספר נערה עם עגיל פנינה....אחלה ספר. ובהקשר למפגש...גם לי זה רחוק. תהנו גם בשבילי
עכשיו סיימתי לקרוא את הספר נערה עם עגיל פנינה....אחלה ספר. ובהקשר למפגש...גם לי זה רחוק. תהנו גם בשבילי
נ נולי3 New member 16/5/04 #26 אשמח להגיע, רק תעדכנו באיזה יום חמישי מדובק - הקרוב או שבא אחריו? יום טוב
L lady D האחת New member 16/5/04 #28 נאווצוק-בהחלט פתוח לחדשות וותיקות כאחד! והיום הוא ככל הנראה נכון להיום- יום חמישי הקרוב.
ל ליאורי המקורית New member 16/5/04 #30 מתפקדת בסימן שאלה ../images/Emo35.gif תלוי בבעלול שחוזר משבועיים בחו"ל יום לפני. אבל אנא שילחי לי במסר את הכתובת והסבר איך להגיע וגם מה להביא. מאוד מקוה להגיע
מתפקדת בסימן שאלה ../images/Emo35.gif תלוי בבעלול שחוזר משבועיים בחו"ל יום לפני. אבל אנא שילחי לי במסר את הכתובת והסבר איך להגיע וגם מה להביא. מאוד מקוה להגיע
מ מונוגונית New member 16/5/04 #32 רוצה אבל יום חמישי הזה לא יכולה גם ככה התורם המום מהתמכרות לפורום, אם אני אלך למפגש ביום ההולדת שלו הוא יזרוק לי את המחשב מהחלון. איזה כייף לכם - תהנו.
רוצה אבל יום חמישי הזה לא יכולה גם ככה התורם המום מהתמכרות לפורום, אם אני אלך למפגש ביום ההולדת שלו הוא יזרוק לי את המחשב מהחלון. איזה כייף לכם - תהנו.
ת תולו New member 16/5/04 #35 אני פשוט ארקב לי בפינה../images/Emo63.gif עם המבחנים שלי והעבודות שלי והפולניות שלי. תעשו חיים בנות, ואם זה זז עוד שבוע קדימה (אחד אחרי שבוע הבא), אז אולי אני כן אבוא.
אני פשוט ארקב לי בפינה../images/Emo63.gif עם המבחנים שלי והעבודות שלי והפולניות שלי. תעשו חיים בנות, ואם זה זז עוד שבוע קדימה (אחד אחרי שבוע הבא), אז אולי אני כן אבוא.
א אריאל 3 התאומה New member 16/5/04 #34 רוצה גם להצטרף אני חדשה בפורום. (ותיקה כצופה בלבד) אשמח להכיר אתכן. אני מרמת גן. אפשר להיפגש גם בבית קפה בתל אביב. ישנם בתי קפה שקטים וכפיים.
רוצה גם להצטרף אני חדשה בפורום. (ותיקה כצופה בלבד) אשמח להכיר אתכן. אני מרמת גן. אפשר להיפגש גם בבית קפה בתל אביב. ישנם בתי קפה שקטים וכפיים.
L lady D האחת New member 16/5/04 #36 גם אחלה אפשרות להתאוורר מחוץ לבית, אם יש בנות שהיו מעדיפות בית-קפה ,יכול להיות נחמד! לא שיש לי בעיה כן? הרי הזמנתי , אבל בהחלט אפשר לחשוב על זה ,מה דעתכן בנות?
גם אחלה אפשרות להתאוורר מחוץ לבית, אם יש בנות שהיו מעדיפות בית-קפה ,יכול להיות נחמד! לא שיש לי בעיה כן? הרי הזמנתי , אבל בהחלט אפשר לחשוב על זה ,מה דעתכן בנות?
ד דנה121 New member 16/5/04 #40 אני נרשמת טנטטיבית.. באופן עקרוני אשמח להגיע. (אם אוזמן כמובן, חדשה בפורום..) לא יודעת עדיין לגבי חמישי הזה, תהיה לי תשובה סופית ביום שלישי. בכל מקרה, אשמח אם תשלחי לי את הכתובת ומה להביא. לגבי בית קפה באזור המרכז, גם לזה אשמח מאוד.
אני נרשמת טנטטיבית.. באופן עקרוני אשמח להגיע. (אם אוזמן כמובן, חדשה בפורום..) לא יודעת עדיין לגבי חמישי הזה, תהיה לי תשובה סופית ביום שלישי. בכל מקרה, אשמח אם תשלחי לי את הכתובת ומה להביא. לגבי בית קפה באזור המרכז, גם לזה אשמח מאוד.