בנות יקרות...

בנות יקרות...

יתכן ואעדר מכאן כמה ימים אני חולה מאוד מאוד, החום שלי כבר מיום חמישי לפנות בוקר לא יורד מחת ל38.5 ואפילו הגעתי ל40.1 מפחיד אבל זה המצב ארפי ממש בלחץ.. אני מטופלת באנטיביוטיקה 3000 מ"ג ראפפן ליום ואקמול בלי סוף.. לכן צטערת שלא מגיבה לאף אחד.. נשתמע שארגיש טוב נשיקות לכולם חוזרת למיטה. ליידי.

מירבי*

New member
ליידי תרגישי טוב../images/Emo24.gif

מאחלת לך שדלקת הגרון הזאת תעלם כמה שיותר מהר ותחזרי לעצמך.. קבלי חיבוק גדול ושיהיה לכולנו שבוע טוב

הנה שוב מגיחה ממש לקצת..

עברה שבת נוראית למעשה עד עכשיו אני מרגישה רע מאוד, הכל התחיל ביום חמישי בלילה כלומר באמצע הלילה מתוך שינה נאנקתי ממש בכיתי שבעלי התעורר מכך והעיר אותי, שקמתי כולי מזיעה וכל הגוף כאב לי, קמתי התרחצתי וניסיתי לחזור לישון ולא יכולתי, בבוקר שרציתי לשתות את הקפה גיליתי שבא לי להקיא אם אני יכניס טיפת קפה לפה, ואני כאוהדת נס קפה מושבעת נדלקה לי נורה אדומה, לקחתי מד חום וגיליתי שאני עם 38.5 חום, אז לקחתי אקמול עשיתי שוב מקלחת ויצאנו לסידורים אני בעלי ואבא שלי, על אף שהרגשתי איום ונורא
קנינו צבע לשיפוצי הבית ראינו שיש, קנינו מנורות חדשות, ואפילו כיירים חדשות תנור בילד אין וקולט אדים. ואז נשברתי ובקשתי דחוף הבייתה למיטה שהגעתי הביתה החום שלי היה 39.5 החלטנו להזמין רופאה פחדנו נרוא שזה משהו מהניתוח למרות שהרגשתי שקשה לי לבלוע אז חשבתי שזה אולי משהו מהגרון, הרופאה קבעה בברור אחרי בדיקה שעשתה לי כאן שיש לי דלקת גרון חריפה מאוד והשקדים שלי בגודל אסטרונומי נפוחים, כך שהימים הבאים יעברו עלי ממש לא בקלות, מה אני יגיד לכם מרוב חולשה לא היה לי כוח אפילו לבכות, אז היא נתנה אנטיביוטיקה ראפפן מגה 3000 מ"ג, ולשתות כל הזמן אקמול נגד החום לפחות לשמור שהחום לא ירקיע שחקים, למרות שאתמול בלילה ובצהרים הגעתי ל40.1 חום וארפי נבהל והכניס אותי למקלחת ורחץ אותי עם הבגדים הוא פחד מהום בעלה לרמה שכזו. היום מרגישה עדין חלשה והחום לא יורד מ38.5 הגוף כואב אבל פחות ארפי הביא לי את האדויל שהוא גם מוריד חום ועוזר לכאבי השרירים, כך שאני חלשה אבל מרגישה פחות או יותר בהקלה מסויימת, רק מחכה כבר לראות במד החום את החום36.5 חזרה.. החום הנומאלי שליף, הרופא אמרה שבגלל שהדלקת חריפה מאוד יתכן וזה יקח ארבעה חמישה ימים לכן אני מרגישה ממש באאווט טוטאלי.. מה גם שאני לא יכולה לאכול כלום, כך ששלושה ימים לא אכלתי(התחלתי בדיאטה רצחנית של אחרי הלידה..סתתתם.. טוב שנשאר לי עוד קצת הומור הא?!) כלום רק שותה כמו באר ומזיעה כמו סוס כל הזמן ממש נורא, אגב אני כל הזמן בהסגר בחדר שינה, שהילדים לא ידבקו ממני, היום הם בקייטנה אז יצאתי קצת החוצה מהחדר, למרות שמהחולשה אני ישנה כל הזמן. מה גם שאמא שלי מאושפזת מיום שישי במצב קשה בבית חולים היא עם טיטול כי היא ממש בעולם שלה ולא שולטת על צרכיה כבר, זוכרות פעם סיפרתי לכן כאן שאמא שלי חולת סרטן, וכל כך קשה לי עם ההרגשה הזו שאמא שלי מיום ליום מתפוררת לנו מול העיינים, היא פשוט אידה כל צלם אנוש, והלב שלי שבור ואבא שלי הרוס טוטאלית. מה אני יגיד לכם.. סוף שבוע מנחוס כזה לכל הכיוונים.. טוב חוזרת למיטה אני כבר מסוחררת מישיבה. להשתמע שאוכל לקום שוב..

מירבי*

New member
ליידי, בדקי שוב את הניתוח

אם החום לא ירד עד מחר אני ממליצה לך לבדוק שוב את הניתוח, אפע"פ שהצלקת נסגרה יפה לדבריך, לפעמים הזיהום מתחיל מבפנים, זה כל כך מזכיר לי את מה שאני עברתי עם הניתוח הקיסרי... תרגישי טוב יקירה

mondani5

New member
ליידי בל יקירה!!!

חשוב שיראה אותך רופא כדי שתהיי רגועה ,מאחלת לך החלמה גיבורה שלנו. אוהבת אירית

ואחרי שדברתי עם מירבי היום החלטתי

אל אף שאני חולה לקום ולצלם את גופי בגאווה, אחרי שהשלתי מעצמי ושימו לב זו רק תחילת הדרך כי השייפ(חדר הכושר) אסור עדין בגלל הניתוח, כך שיש עוד לעבוד על שרירי הבטן וכל המדלדל שנשאר בעעע מגעיל, אבל מי שראתה אותי בבית החולים ותצפה בתמונות הנ"ל שאני שמה כעט תבחין בשינוי בטוח. טוב אז מה ששכחתי לציין השלתי 17 וחצי ק"ל כןןןןןןןןן תאמינו !! ויש עוד ... יש עוד.. כמו שאומרים בלסתי יופי בהריון. יאללה עכשיו, מירב, בנדה, ציצוש, סיגוש ,סיגל המקורית אחותי, מי לולה, סאלי,דניאל, לירון, וכל מי שהיה אצלי... קדימה תעודדו רואים שינויי.. חכו חכו שאגיע למשקל שאני מתכננת להגיע מבטיחה לכן כאן תמונות דוגמנות חחחחחח... החלום הרטוב של זקנה כמוני בת 32 פנטזיה דוגמנית חחחח... טוב חוזרת למשכבי.. החום כרגע 38.. לא ממש גבוה סביל, אבל חלשה עדין. מביאה לכם אותות חיים ממני לפעמים.

ורק שלוש שבועות עברו.. מה יקרה עוד

חודש.. נחייה ונראה
הנה עוד תמונה של הפרונט, סוף סוף חזרו המותניים חחחח... והטבעת חזרה שמתם לב.. ואם תראו את הפנים אללה יסטור כמו מורעבת אני נראיית חחח... יאללה זזתי למיטה..

miri71

New member
כל הכבוד על הגזרה, אבל אני מקווה

שאת "כמו מורעבת" ולא מורעבת באמת...איך את מרגישה, ליידי?

mondani5

New member
ליידי בל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

לא להאמין איך שאת חוזרת לעצמך,טפו,טפו,טפו. אוהבת אירית

למעלה