בנות יקרות

נונה1309

New member
דפי ../images/Emo140.gif

אוי, דפי. תודה רבה על זה שקראת והזדהית וכתבת לי חיבוק כזה חם. אני לא מפסיקה להתרגש מהתגובות כאן. אני מרגישה שזה בית, חדר משלי וכל הבנות כאן הן שותפות. (בכלל, אני מאוד סנטימנטלית בימים מאז הניתוח. לא חשדתי אפילו שזה יהיה ככה. כ"כ הרבה הצטבר בפנים שם, מעל האנדו, בשק הרגשות). אני מקווה מאוד שהבלוג הזה יעזור להרים קצת מודעות. סלונה פרסמה אותו בעמוד הפייסבוק שלה וכבר יש 69 לייקים, שזה אומר חשיפה. אחרי כל מה שעברנו, את, אני והמון אחרות, אולי יהיו כאלה שיקראו וישאלו את עצמן: "רגע, אז אולי זה לא מעי רגיז, אולי זו לא סתם מיגרנה?". אצלי האנדו מאוד שגשג, ממש חגג מכל הלב, אולי אם הייתי מגיעה קודם זה לא היה קורה. מחבקת אותך חזרה בענק.

דפי 29

New member
נונה

ברור שחיבוק חם, את מהממת! זה לגמרי בית פה... או חדר כמו שכתבת... הרי כל העניין הוא שאף אחד לא יכול להבין... חוץ ממי שבתוך זה. לכן אני תמיד מרגישה טוב לשתף כי כשמישהי אומרת לי "אני מבינה..." אני יודעת שהיא באמת מבינה וזה נותן כח... אני מבינה שהניתוח היה לא פשוט אבל איזה יופי שזה מחוץ לגוף ויאללה מעכשיו את בעליה ופיצוי על כל הנזק.. דרך אגב תזונה מאוד עוזרת...את בעניין?

נונה1309

New member
תזונה זה עניין רגיש

יקירה. אני כל כך מודה לך, אין לך מושג. אני לא מתכוונת להתבוסס ברחמים עצמיים, אבל אחרי שנים של לבד... כל מחווה כזו מרטיבה לי את העיניים. אני עדיין בדיאטה שנעמי הדיאטנית מתל השומר נתנה לי אחרי הניתוח. ניסיתי בעבר שינויי תזונה בגלל המעי הרגיש, אבל אף דיאטה לא ממש עזרה לי. האמת שמבחינת ההתנהגות של הקיבה אין הרבה שיפור, אולי יהיה יותר טוב בשלב מאוחר יותר. אולי זה בגלל שהאנדו אצלי ממש חדר את המעי, אבל הם לא ביצעו כריתה. סוריאנו אמר שהניתוח היה קשה מאוד גם ללא כריתה, אבל אם הייתי בכל מדינה אחרת אז כבר היו כורתים. אני לא מתלוננת, אני אודה על כל שיפור שהוא. ואם צריך, אני אנסה גם להקפיד על תזונה. שבת שלום ושבוע טוב.

galim29

New member
לגבי התזונה ונעמי קידר

אם תתמידי איתה אורך זמן זה יקל משמעותי. אני גם עשיתי אותה (דרך תזונאית אחרת) אבל העיקרון זהה. לי זה עוזר מאוד ועצם העובדה שאני יודעת לזהות היום מה טוב לי לאכול ומה לא, זה כבר התחלה טובה. אם אני מיישמת את זה או לא? זו כבר שאלה לדיון אחר.
אבל לרוב מקפידה לשמור על התזונה. לא פשוט לחיות ככה אבל גם עם הנפילות הקטנות, השיפור משמעותי. וגם אצלי יש מוקד גדול במעיים שלא נכרת אבל בינתיים מצליחה לחיות איתו בשלום (הדיכוי עוזר לי מאוד). מכירה את המשפט: כל עכבה לטובה? במקרה שלי זה כנראה עובד. מקווה שגם עבורך יעבוד

נונה1309

New member
היישום אכן בעייתי ../images/Emo39.gif

בגלל שהבטן שלי התנהגה גועלי לא-משנה-מה אני אוכלת, הפכתי להיות חסידה של ג'אנק פוד. היום, כמובן, אני מצפה לשינוי אחרי הניתוח. מאז נעמי אני משתדלת להיות ילדה טובה, עד כמה שניתן
זה מאוד מעודד לשמוע שלאורך זמן זה עוזר, אני אשתדל להתמיד. מקווה שזה יעבוד אצלי גם ושאצלך השלום ימשיך. באמת

למעלה