בנות יקרות

galim29

New member
../images/Emo9.gif האופציות שלי לא מדהימות

שבוע הבא, יכולה רק שישי או שבת עם עדיפות לשישי. שבוע אחרי זה זה כבר לפני ראש השנה אז או אחר כך או שלצערי לא אגיע.

פיצ 50

New member
על פניו נראה לי שגם לי מתאים

אבל יום קודם יש לי תור לסוריאנו ואח"כ לאורולוג בערב (משהי שמעה על פרופ' מור?? סגן מנהל מחלקת אורולוגיה בשיבא תה"ש??) ויום לפני תור לקרדיולוג(בקשר לניתוח) ואני חוששת שאם לא אשמע דברים טובים אני אפול לדיכאון ואני לא רוצה להבריז בדקה ה90. לא יודעת מה להחליט.. ואם ניפגש ב יום ראשון ה 5 לספטמבר זה יהיה טוב??

פז08

New member
יום א' 5 לספטמבר לא יכולה, יום חמישי אחלה!!

פיצפיצ - זה אידאלי להפגש עם בנות שיכולות לתמוך ולעודד..... דווקא עם תהיה לך פגישה שתצאי ממנה עצבובית, הדבר הכי טוב זה לדעתי להפגש עם בנות שיכולות לשתף, לעודד ולהקשיב..... אז מה אתן אומרות? אפשר לסגור סוף סוף על התאריך יום חמישי שני בספטמבר???? אנא, הגיבו מהר על מנת שנוכל להתארגן...

זואילי

New member
פיצ, כתוכנית גיבוי

אפשר גם אצלי להיפגש. ז'תומרת כרגע נחליט שהמפגש יתקיים אצלך, ואם תחליטי שזה טו מאץ' אז זה יכול לעבור לבית שלי. מה את אומרת?

פיצ 50

New member
מתאים יקירה...

אז כרגע קבענו על יום חמישי הבאה ה2 לספטמבר?? או שבנות עוד לא סגורות על התאריך?? אני כמובן אעדכן שבוע הבאה מה קורה איתי..

galim29

New member
אז אני לא אהיה

לא יכולה בחמישי הבא כמו שכתבתי. לא נורא. פעם הבאה.

bella1978

New member
מעדיפה לא יום חמישי הזה

אבל יכול להיות שאוכל להגיע בכל זאת. כל יום אחר בסדר מבחינתי מחכה להכיר אותכן! בלה

זואילי

New member
../images/Emo41.gifיש תאריך!! יום ה' 2.9.10 ../images/Emo41.gif

בנות, תשרשרו להודעה הזאת.
זאתי.
לכאן.
לא אחת לשנייה....
לפה...
כרגע זה יהיה אצל פיצ ואם משהו ישתנה אז זה יעבור לבית שלי. כולן מוזמנות. נא לשרשר מה מביאים...

bella1978

New member
מעולה!

יכולה להביא עוגה או\ו גלידה ממש טובה, למרות שאני כבר לא אוכלת את הדברים האלה
שומרת על דיאטת אנדו... מה אתן אומרות?

פז08

New member
מעולה!!!!

אני באה ישירות מהעבודה ולכן אלו הן האופציות: א. תבדקו מה חסר ותגידו לי, אבל זה צריך להיות משהו סגור שקונים מראש ולא משהו שצריך להכין ב. מישהי אחרת יכולה לקנות ולומר לי את העלות ואני אחזיר כסף..... איפה פיצ גרה? ובאיזה שעה מתחילים? אני מסיימת לעבוד בשבע בערב, אז מקסימום אגיע אחרי....

ההודעה המקורית נמחקה

מעתיקה את ההודעה המקורית של פיצ ללא הכתובת (הכתובת תמסר במסרים בלבד) .....מקווה מאוד שזה יהיה אצלי . אבל אעדכן שבוע הבאה אחרי הקרדיולוג. אני גרה ...כתובת במסר . ואני מכינה פשטידה ועוד משהו לאלו שבדיאטה (אני אחפש מתכון טוב) וכמובן המקרר פתוח חופשי.. מצחיקונת שכמוני, כמובן שלא כתוב על התיבה כאן גרים בכיף: פיצ ו.... השם המלא במסר פז08 - .....אני אקנה לך תגידי מה (אני גרועה ברעיונות..)

למעלה