בנות יקרות

פיצ 50

New member
בנות יקרות

שמחה שיש רוח ורצון טוב של מפגש מגניב בכדי להכיר... אבל צריך לסגור על יום כי אוטוטו אני נכנסת לטרוף של מרפאות, בדיקות, שיקום ריאות פעמיים בשבוע תה"ש ואז לא יהיה לי כוח וזמן(כי רצון תמיד יהיה לי)... אז יום??? וקיקונית לא הבנתי לגבי הבישולים אבל בכיף אני מניחה שאסתדר...רק תגדנה מה... משהי מכירה אורולוג טוב??

kikona126

New member
יום חמישי טוב לי

וגם יום ראשון. (העדפה ליום ראשון) בקשר לבישולים, בנות אמרו שהן יביאו מהבית, אז עדיין יש יום בישולים? (אני אשמח בכיף...!)

פיצ 50

New member
וואו איזה מעבר חד..מפגש, אורולוג

לא שמתי לב סליחה....

kikona126

New member
../images/Emo6.gif אפשר לצרף עוד מעבר חד?

לא הולך לי באתרי הכרויות... למישהי יש מישהו להכיר לי?

kikona126

New member
|בלונדה|

רווקה בת 26 מאזור תל אביב... והנה מה שכתוב אצלי בג'י דייט: רק על עצמי לספר לא ידעתי...אבל ננסה...בת 26. בן אדם מאוד משפחתי. אוהבת ללמוד כל יום דברים חדשים . מאוד נמשכת ללימודי שפות, פסיכולוגיה וסוציולוגיה. לא אוהבת להעביר את הזמן בצפייה בטלויזיה.מי שמכיר אותי יודע שאצלי תמיד יש חיוך ושאני בן אדם אופטימי. (כן זה לא משהו... אבל זה מה שיצא לי......
)

זואילי

New member
אורולוגים

אני במעקב אצל ד"ר גולומב בתה"ש. לא ממש יודעת מה להגיד עליו כי אני רואה אותו פעם ב.. וטרם התחברתי אבל הוא בהחלט מספיק לי לעת עתה... ויש את ד"ר נאדו שעבר מתה"ש לבלינסון.(בעבר הוא היה גם בצוות הכירורגים של האנדואיות עם מעורבות שלפוחית). שניהם יודעים מה זה אנדו.

זואילי

New member
יום א' 29.8 סבבה לי

אביא סלט (כי אני מגעגעת לירקות טריים) ודיאט קולה (כי יש גבול לאיסורים).

פיצ 50

New member
נראה לי שזה מתאים גם לי

נו זואילי תביאי לי רעיון למאכל טוב, לאלו שלא שומרות למי שכן שומרת... אני גרועה ברעיונות

מעיין153

New member
שבוע הבא זה השבוע ממש צפוף לי

אין לי אויר לנשום במידה וזה היה ביום א' אני לא יודעת עם אני יכולה להגיע בנוסף גם כמה ב 5 וחצי בבוקר וזה גם לא סוף שבוע זה בעייתי קצתתתתתתתתתתתתתת מקווה לעשות השתדלות ולבוא כל כך רוצה להגיע למפגששששששששש

זואילי

New member
נו, אז למה אתן לא נותנות אופציות אחרות?

ככה בחיים לא נצליח לקבוע. מעיין תתני תאריך, גלים גם.

nicolada

New member
היי בנות,

אמנם בגלל שאני חדשה פה, אני לא ממש מכירה אתכן טוב בצורה פורומית, ובאמת הייתי שמחה לבוא למפגש, אבל אני מתחתנת ביום שישי, ולכן אני ממש לא אוכל להגיע לא בסופ"ש ולא שבוע הבא... (לפחות יש לי סיבה טובה!) אבל אולי תעשו עוד מפגשים כאלה לאחר מכן, ואז בשמחה אבוא!

וואוו מזל טוב ניקולדה

אז חמישי הבא טוב לכן? אני לא מוכנה שגם הפעם מעיין לא תבוא... אין מצב..

מעיין153

New member
איזה נשמההההההה

יום חמישי הבא בסדררררררררררר גמור מקסימום אני יגיע באיחור קטןןןןןןןןןןןןןן

nicolada

New member
תודה לכולכן ../images/Emo140.gif, ושבוע בלי כאבים, אה?? ../images/Emo9.gif

למעלה