בנות וגלולות..?

בנות וגלולות..?

איך אתן בכלל מסתדרות איתן ..?.?? אני התחלתי לקחת גלולות לפני 3 חודשים (לאחר 10 שנים של הפסקה מאז הצבא בעצם ...) הגלולה הראשונה היתה במינון חזק גרמה לי למצבי רוח ,בחילות אינסופיות הסתובבתי עם תחושה מגעילה כל היום , היתי הולכת לישון ב-9 בערב (ממש לא אופייני לי אני טיפוס תוסס שהולך לישון מאוחר) קיצור מצבי רוב לא מובנים , פסימיות יתר , ירידה בחשק המיני עד לגועל (ואני מאד מינית אני מזל אריה) ,קיצור ההורמונים שיגעו שיבשו לי את כל המערכת ואני הרגשתי שאני פשוט מתחרפנת איבדתי את ה"חיות" שבי , שאני תוססת מחייכת , משהו כבה בי ובכלל איך אפשר להכנס להריון שלא עושים סקס כי הגלולות גורמות לא לרצות בכלל סקס ... אבסורד עד שהלכתי לרופא והחליף לי למינון נמוך יותר הוא החליף לי גלולה עדיין מרגישה מוזר איתם , לא מרגישה כתמול שלשום לפעמים בחילות עדיין ירידה בחשק מיני קיצור מה אגיד ומה אומר כמו שחברה שלי אומרת: "זו לא גלולה למניעת הריון אלא למניעת חיים" מה שנכון נכון איך אתן מסתדרות עם זה ..??

כבר למעלה מעשר שנים

שאני לא משתמשת בגלולות... הפסקתי בדיוק בגלל מה שאת מתארת כאן. מה שאני לא מבינה הוא "ובכלל איך אפשר להכנס להריון שלא עושים סקס כי הגלולות גורמות לא לרצות בכלל סקס ... " אם את רוצה להיכנס להיריון, אז למה לקחת גלולות ??

hayapollak

New member
גם אני כך

עד גיל 30 בערך השתמשתי בגלולות, לא סבלתי מתופעות לוואי קשות אך הייתי מודעת לכך שזה לא בריא כל החומרים הכימיים למיניהם וגם בגלל החשש מסרטן השד וכו'. בנוסף לכך ואולי במקביל התחלתי להפנים את ההבדל שבין סקס (מין זמין מתי שבא) לבין לעשות אהבה. שבדרך כלל עושים אהבה עם בן זוג אחד וכרומן מתמשך עם בן זוג או בעל. מאז - אני בעד קנדומים. ולא, לא התביישתי להחזיק במגירה כאלו.

למה להתבייש ?

הכי טבעי שרק אפשר, להחזיק קונדומים בהישג יד. אהבתי את החידוד שהבאת כאן - ההבדל בין סקס, מין זמין, לבין לעושת אהבה עם בן זוג אחד. יפה :)

אני ממש לא רוצה להכנס להריון כרגע

בשלב הזה בחיי ולכן חזרתי לגלולות אני רק ציינתתי שהגלולות כ"כ מורידות את החשק המיני שלא בא בכלל לעשות סקס אז ברור שלא נכנסים להריון כל הכבוד לגלולה אמורה להגן מפני הריון ולהמשיך לעשות סקס אבל היא מבטלת את החשק לגמרי זוועעההההה ואני לא רוצה להפסיק כי גם נפרדתי מבן זוגי
ואז להתחיל מתישהו שוב לקחת.. פשוט רעל לגוף אוף בעיה

אז למה לא להחליף את הגלולות ?

הרי יש כל כך הרבה סוגים של גלולות ואם אלו עושות לך רע בטוח שיש גלולות אחרות שיכולות לעשות לך טוב יותר.

ובהמשך - בדיקות שנתיות

האם אתן מקפידות על בדיקות שנתיות ? אני למשל לא כל כך מקפידה על בדיקות דם שנתיות אבל מקפידה עד מאוד על שתי בדיקות: סרטן השד - פעמיים בשנה אני אצל כירורג לבדיקה. יש לנו היסטוריה של סרטן השד במשפחה (אחות אמי) ומאז גיל עשרים אני פעמיים בשנה בבדיקה. עוד שבועיים הבדיקה הבאה שלי, ואני קצת חוששת כי אני מרגישה כאב כבר קרוב לשבועיים.... סרטן צוואר הרחם - פעם בשנה אצל הרופאת נשים לבדיקה זו ובכלל.

תאירU4

New member
מי מסתדר מי?

הבת הרביעית שלי היא תוצאה של הגלולות... אני עם התקן

עכשיו גרמת לי להרגיש חיובי עם זה

ששנינו מראש התעקשנו שבנוסף לגלולות, עושים אהבה
גם עם קונדומים, רק כדי להיות ולהרגיש בטוחים יותר.

התחלתי לפני שנה בערך-

האמת שיש לי ממש גלולה טובה- מרסילון, לא עושה לי שום תופעות לוואי, יש חשק בהחלט
ומבחינת לזכור לקחת- הפלאפון כמעט תמיד עליי ויש לי תזכורת שמצפצפת להזכיר לקחת, עד כה בחיים לא שכחתי

התחלתי ביסמין הן זוועה עברתי

להרמונט במינון יותר נמוך אומנם השינוי ניכר אבל עדיין אותן תופעות בלייט ..גם לי יש תזכורת קבועה בפלאפון כי שכחנית ... מה אגיד בעיה

נטלי36

New member
יסמין נ ורא נורא חזקות.

פעם ראיתי טבלה עם המחומרים הפעילים של הגלולות, ויסמין זה פשוט פיצוץ. בגדול זה דווקא היה נוח וטוב לי מספר שנים עד שהתחלתי לסבול ממיגרינות ממש קשות - לכן הפסקתי. אבל אם אין תופעות לוואי זה הפיתרון ההכי נוח ....

mikilk

Active member
כבר 20 שנה עם הפסקות קצרות

ל - 3 הריונות מאוד רצויים, ול - 3 שנים איומות שניסיתי התקן. לא שוכחת אף פעם כי כבר כל כך רגילה, כל לילה לפני השינה בזמן צחצוח שיניים (שם גם הן ממוקמות...)

למעלה