בנות(ובנים?)

ChilD SouL

New member
סכין.

מכיוון שאני בהירה [אם כי, אחרי שנשרפתי היום אני נוטה יותר לכיוון הבורדו
] אז גם השיער בהיר ודיי דליל ואין לי צורך דחוף ובהול להתעסק בו. פעם בחודש מעבירה סכין גילוח ונגמר העניין.

../images/Emo46.gif

אני גם בהירה והלוואי ויכולתי להעביר סכין רק פעם בחודש. אבל לפחות אני מקבלת צבע לכיוון החום

גם את...

חחחח תאמת בכיך הייתי מוכנה להעביר סכין רק פעם בחודש, אבל לא תמורת השיזוף שלי בקיץ.

שלי האמת גם די דליל ורובו מאוד בהיר..יאק.

אבל עדיין,זה שיערות..וזה מציק! סכין זה באמת מעצבן. וזה צומח כל כך מהר..כל שלושה ימים הייתי עושה שחי!

TEPELA

New member
רק מכונה..

ו... לייזר! הכי טוב. תאמיני לי. אם את רוצה פרטים- בכיף. (כי נראה לי שאסור פה פרסומות.) בכל מקרה שימי קצת אלוורה אם זה ממש שורף. חוץ מזה שיש משחות של אלחוש כאלה ששמים לפני. האמת שהם לא ממש עוזרות, אבל שווה לך לנסות.

שמתי משחה קצת..זה הרגיע..

אבל תוך כדי ממש הרגשתי כאילו העור נתלש לי..אמאל'ה!!!! לייזר נשמע מאוד מפתה..אבל לא יודעת..לא נשמע לי טוב.

TEPELA

New member
אני מזה פחדתי בהתחלה..

אבל זה הדבר הכי טוב שעשיתי לעצמי. אם תלכי למקום מוכר ולא לאיזה קליניקה חאפרית, אין לך ממה לפחד. ממליצה בחום.
החיסרון היחיד של לייזר- זה (חוץ מהמחיר כמובן, שלדעתי האישית ממש שווה את זה..) הוא שזה ממששששש כואב באיזורים מסויימים. :( אבל אם את בהירה עם שיער שחור- ממש לכי על זה.. יואו הם צריכים לשלם לי אחוזים

חלק מהשיער בלונד וחלק חום בהיר..

וכן,אני בהירה..וזה מציק לי בעין. אולי אני אעשה לייזר..אבל לא יודעת בשביל מה..לפעמים צריך להרגיש אישה. זה יהיה חסר לי.. ואת רואה!? זה גם כואב..

אני כבר המון שנים

משתמשת במכונה של בראון..(בצבע אפור-צהוב..היא כבר די ישנה) אין עליה
מעולה!!!!! לי אישית זה ממש ממש לא כואב... (אבל גם שעווה לא הזיז לי..
) הקטע הטוב הוא שיש לי שיערות רק בברך.. כל שאר הרגל חלקה- לא צומחות יותר שיערות...
(אבל אני לא שעירה באופן כללי.. )

b0redavid

New member
אני לא מתגלח בדרך כלל

לרוב אני מסדר ת'זקן (אעלק) אצל הספר עם מכונת תספורת, לאחרונה קניתי מכונה מיוחדת לזקן. עכשיו אני יוכל לעצב במפשעה, נראה לי שאני אעשה חץ (לא כולם 20 ס"מ או.קיי!)

EdisonGirl

New member
שעווה, מהרגע הראשון..

התלבטתי והתייעצתי וזה מה שהמליצו לי, וזה לא ממש כואב. ציפיתי להרבה יותר... תלוי, אגב, גם איך את משתמשת בזה. אני מניחה שאם תלכי פעם אחת לקוסמטיקאית שתוריד לך, את תוכלי ללמוד איך לעשות את זה בצורה פחות כואבת.

למעלה