בנות(ובנים?)

בנות(ובנים?)../images/Emo124.gif

טוב,אז אחרי כמעט 24 שנים החלטתי שנמאס לי מסכין הגילוח שלי..אז אזתי אומץ וקניתי שעווה
. ובואנה! זה כואב! כואב מאוד
מה שלא יצא עם השעווה הוצאתי עם מכונה(כואב יותר!). בהתחלה היו לי נקודות אדומות על שתי הרגליים, שטפתי טוב, שמתי קרם גוף והלכתי לישון. כשהתעוררתי נעלמה קצת האדמומיות אבל המקום נורא נורא רגיש.זה מרגיש לי כמו אחרי שנשרפים מהשמש.. מה יהיה?
רק אצלי זה ככה? ממה זה נובע? מהמכונה או מהשעווה?! במה אתן משתמשות?

סנטה

New member
רק סילית...

מסירה אבנית ללא בעיות. סתם, בנים ? איזה בנים משתמשים בשעווה...אם כבר לעשות לייזר.

M i s s i

New member
האמת שלא זה ולא זה

יא גנובה כל ה24 שנים שגילחת, חיזקת את השורש של השיערות ועכשיו כשהורדת עם שעווה, כאב לך, כמו גיהנום עם הזמן, זה כואב פחות ופחות, השורש נחלש, והשיער נהיה דליל האמת, שאני שוקלת לייזר :) אבל אני עושה שעווה כבר איזה 8 שנים, והשיער ממש דליל, הוא יצמח לך גם יותר לאט, והרגישות תעלם עד מחר, אה, ותמרחי עוד קרם :) חשוב חשוב חשוב, כי זה גם מוריד לך את השכבה העליונה של העור, אז שלא יתייבש :) מזל טוב :)

לא רק אצלך...

אבל עם הזמן את תתרגלי וזה גם פחות יכאב, לי נשבר גם מסכין וגם משעווה ניראה לי בחורף אני אלך על לייזר.

סתם תחת

New member
שעווה עושה לי לא טוב לעור

צומח לי אחר כך מתחת לעור... וצריך גם לחכות עד שיגדל בשביל הנגלה הבאה מה שהופך אותך לשעירה לעזאזל
בכל מקרה אני עשיתי לייזר ברוב חלקי הגוף (אבל לא סיימתי טיפולים כי עבדתי שם אז זה היה בשושו..) ועכשיו שהכל דליל בהרבה - יותר כיף לגלח. וגם אם לא יוצא לגלח - לא היסטרי... לייזר מומלץ ושווה !

סתם תחת

New member
בכל מקום זה מחיר אחר..

אני לא התעסקתי עם מחירים כך שאני לא יודעת. מה שהכי חשוב בלייזר לפני הכל זה לוודא שרופא מטפל בך ולא סתם איזו קוסמטיקאית או מישהי שהכשירו לפני שעה.

יש עכשיו ים של מבצעים...

במחירים ממש אטרקטיביים, יש גם לייזר דרך קופות החולים בהנחות משמעותיות צריך פשוט לברר.

ואיפה

אני מורידה שערות מהמפשעה? ואזורים פנימיים יותר אינטימיים כמו האזורים הפנימיים של המפשעה ופי הטבעת?

M i s s i

New member
תשובות :)

אהמ, בנוגע לפי הטבעת :) אני לא בטוחה אבל מפשעה, וכל האיזור האישי.. מורידים איך שאת מבקשת יש בהמון מקומות 1+1 עכשיו [אני יודעת לפחות על שני מקומות]

שלשום הייתה תכנית ביס דוקו על המטרוסקסואלים

החדשים. היה שם קטע שחשפן הגיע לקוסמטיקאי להוריד את כלללללללל השיערות בגוף שלו! חזה,רגליים,בטן,גב תחתון..וגם כל איזור המפשעה והאשכים. השיא היה כשהראו שם איך החשפן עומד על ארבע והמטפל עושה לו שעווה בפי הטבעת.. אלוהים ישמור!! נראה לי שאיבדתי את הראיה לכמה דקות. סעמק.

TEPELA

New member
חברה שלי עשתה לייזר

בכל הגוף. אבל ממש כל הגוף ב 10000 ש"ח. לא זוכרת איפה..

TEPELA

New member
למה? תדעי לך שזה נחשב לאחלה דיל.

הרי משלמים פעם אחת ויש לך טיפולים לכל החיים. זה ממש משתלם.

למעלה