בנות הצעה לי אליכן.....

shelycat

New member
זה היה הפיל הכחול

שלא כמו עמיתו הורוד הוא ניכן בעור עבה שהפך אותו לדי חסר רגישות, בנוסף הפיל הכחול היה מינוי פוליטי והבן (הלא חוקי)של הבוס, ואז הוא פנה אלי בדברים, הוא שאל לאן מועדות פניי ועניתי שעל השולחן מחכה לי עדיין דוח אחד שאני חייבת לסיים עד מחרתיים ולכן אני חייבת לזוז מהר אחת ושתיים, אבל לא דבר כזה יאט פיל כחול ודי גדול ש..........

אוסנת123

New member
המשך...

הדוח יחכה וכעת הוא מבקש שאגיע במהרה למשרדו ברחבת ההנהלה. בו ברגע עלו בראשי תרחישים מסדרות פשע פופולריות ומוחי פעל בקדחנות במטרה למצוא משפט שיציל אותי מהמצב העגום אליו נקלעתי. הלחץ השפיע עלי ולא הצלחתי להוציא מפי משפט ברור. הפיל הכחול הרים את קולו ואמר "תפסיקי לגמגם. את באה איתי. ועכשיו!!!". בלית ברירה הנדתי בראשי וצעדתי בעקבותיו לחדרו המפואר. כשהגענו לחדרו....

אוסנת123

New member
המשך...

הדוח יחכה וכעת הוא מבקש שאגיע במהרה למשרדו ברחבת ההנהלה. בו ברגע עלו בראשי תרחישים מסדרות פשע פופולריות ומוחי פעל בקדחנות במטרה למצוא משפט שיציל אותי מהמצב העגום אליו נקלעתי. הלחץ השפיע עלי ולא הצלחתי להוציא מפי משפט ברור. הפיל הכחול הרים את קולו ואמר "תפסיקי לגמגם. את באה איתי. ועכשיו!!!". בלית ברירה הנדתי בראשי וצעדתי בעקבותיו לחדרו המפואר. כשהגענו לחדרו....

daldan

New member
יאללה קצת יצירתיות, תוסיפו משלכן

למעלה