בנות הפורום היקרות..

ToryMaster

New member
זה לא קשור גם לזמן

אני לא אומרת שתחזרי אליו, הוא עשה טעות, את נפגעת ממנה מאוד, לגיטימי שתכעסי, שתעלבי, שתהיי פגועה.

OgaliO

New member
אממ..

לא שפטתי ולא תייגתי אותו כאדם רע ואכזר .. אמרתי שאני לא יכולה להבין מישהו שבוגד, זה לא משנה אם זה קשה גם לו . למה לבגוד? לא טוב לך, לא מספק אותך - תעזוב, תתרחק, תפרד.. לא יודעת מה.. אבל למה לבגוד? זה משאיר תחושה כ"כ מזלזלת ומגעילה ורעה אצל שני הצדדים. את יודעת כמה פוגע זה לדעת שהחבר שלך, זה שאת איתו כברX זמן, וזה שאומר לך כל יום "אני אוהב אותך", וזה שמחבק אותך ומנשק אותך, זה שאת קונה לו מתנות ומחכה לו שיחזור מהצבא ומתגעגעת אליו .. לדעת שהוא בוגד בך.. זה נותן תחושה כלכך מזלזלת, כזה חוסר כבוד וגועל נפש. [מנסיון, אגב] לא יודעת, אף פעם לא הבנתי את זה.

ToryMaster

New member
זו אולי התחושה

אבל מצד שני, התחושה של הצד הבוגד גם היא לא טובה. את לא אמורה להבין, את לא אמורה לסלוח. זה אמור לכאוב ולפגוע, ובהתחלה זה אמור להראות כמו סוף העולם. אבל אנשים לא מבינים שבגידה לא נעשית מכוונה תחילה לפגוע בבת הזוג שלך, בגידה נעשית בדרך כלל בהחלטה [או אי החלטה] של הרגע, מתוך חולשה אישית ופנימית של הבוגד. זה לא משהו שנעשה נגד בן הזוג. זה אולי קצת חסר טעם, אבל לי חשוב שאנשים יבינו את זה.

../images/Emo201.gif

זה שנפרדתם לא אומר שאת צריכה לעזוב את הפורום. את כבר חלק ממנו... ואת בהחלט מוזמנת להישאר
מקווה שדברים יסתדרו ושזה יעבור לך בקלות..

אכן..

פרידה זה דבר קשה.. ולוקח זמן להתרגל לזה.. כמו שאומרים, הזמן עושה את שלו.. מה שאני כן יכולה לייעץ לך מניסיון, אל תשמרי איתו על קשר.. אפילו שלא סיימתם בריב.. אני והאקס, היינו ביחד 3.5 שנים, ולא סיימנו בריב.. ושמרתי איתו על קשר תקופה קצרה אחרי הפרידה וזה סתם הכאיב לי.. וידעתי לנתק בזמן למזלי.. אז שיהיה לך בהצלחה בהמשך..

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo201.gif

כמו שכולן כבר אמרו את לא צריכה לעזוב את הפורום תישארי

מאורי6

New member
גם אנחנו אוהבות אותך

ואת לא חייבת ללכת מאיתנו.. אולי הכותרת שלנו היא "חברות של חיילים" אבל אנחנו כבר יודעות שבפנים קורה הרבה יותר. אנחנו תומכות ומפרגנות ומחבקות ומקבלות ואוהבות כמו שרק אנחנו יכולות ובכל מקרה, כל דבר לטובה... מליוני שבילים ואלפי תהפוכות מובילים בסופו של הדבר למקום הנכון. תהיי חזקה כי את לא לבד...באמת שאת לא לבד!

Ray512

New member
../images/Emo201.gif

אם נפרדתם בסופו של דבר- כנראה שזה היה באמת הדבר הנכון לעשות. אמרו כבר, ואני אחזור לשם הפרוטוקול- את לא צריכה לעזוב. תשמרי על עצמך, ואוהבות אותך בחזרה!

bisly p

New member
../images/Emo201.gif

מצטערת לשמוע שזה נגמר.. תדעי שאת לא לדבר, כולנו כאן איתך אנחנו אוהבות אותך כמו שכבר כולן אמרו, תישארי איתנו

MirkuSH

New member
אל תלכי../images/Emo201.gif

אז מה אם את כבר לא חברה של חייל? אנחנו עדיין אוהבות אותך בכל זאת :) (גם אני כבר לא חברה של חייל אומנם זה כי הוא השתחרר ) אוהבות אותך !!

Conviction

New member
../images/Emo201.gif

מצטערת לשמוע שזה נגמר, אבל אחרי שראיתי את ההודעה בה פירטת את סיבת הפרידה.. כנראה שזה לטובה. מקווה שיהיה לך קל במהרה. :) כמו שכבר אמרו, ועוד יאמרו אחרי - תישארי

למעלה