בנות הפורום היקרות..

frolic

New member
בנות הפורום היקרות..

צר לי לבשר, אבל.. אצטרך לעזוב את הפורום. אני כבר לא "חברה של חייל" לצערי הרב.. נפרדנו, אמנם לא בריב, אבל נפרדנו.. לכל הבנות המדהימות שעזרו לי פה ברגעים מעצבנים ומציקים, תודה.. תמשיכו להיות הבנות הכי אחי של החיילים שלנו, תעשו להם רק טוב כי.. מגיע להם! בכל זאת, הם משרתים את המדינה שלנו ושומרים עלינו מכל משמר.. ותשמרו על עצמכן בנות יקרות, שלא יקרה שום דבר לא נעים.. אוהבת הכי הכי!!! טל..

OgaliO

New member
../images/Emo201.gif

טלוש, מצטערת לשמוע שזה נגמר
.. ו.. אל תעזבי
תשארי איתנו

תמיד מאכזב לשמוע על זוגות שנפרדים

אבל אני מקווה שאת שלמה עם המצב וגם אם לא, מאחלת לך שהכל יסתדר לטובה. אותי את בטח לא מכירה כי אני חדשה כאן (חבר חייל חדש) אבל אני מחזקת את דבריה של גלי. תשארי איתנו! נ.ב. אם את רוצה לפרט בקשר לפרידה (מה קרה שם, מי יזם, מה את מרגישה בקשר לזה וכו') או להתייעץ בכל מה שקשור לפרידה - בשמחה.

frolic

New member
היי לך :)

ברוכה הבאה לפורום, תאמיני לי.. זה ה-מקום!!!! בהצלחה עם החייל שלך :) בקשר לפרידה, זה היה נורא כואב וביוזמתי.. אבל בעיקרון, הוא אשם {חע, זה מרושע}, אבל.. זאת אומרת, נו.. הוא בגד בי, עם האקסית של החבר הכי טוב שלו, ולא מתאים לי להיות עם מישהו כזה.. כי, זה בלתי אפשרי, אני לא שונאת אותו, לא כועסת.. פשוט פגועה ומאוכזבת שהוא עשה את זה, וזה פגע, והמון! אקפוץ מידי פעם, לעזור וכאלה.. לאור העובדה שהייתי איתו מתחילת הגיוס ועד עכשיו {הוא בצבא שנה וחודש} אז אני מכירה מלא מלא מצבים.. בכל אופן, שיהיה שקט, ושנה טובה לכולכן.. ותודה :)

Clueless Maiden

New member
אוי אממ

הדבר היחיד המעודד שיש לי לומר זה שהכאב יעבור עם הזמן. הוא באמת מרושע.

תודה תודה על קבלת הפנים היפה ../images/Emo13.gif

מצער לשמוע על הבגידה.. זה באמת אחת הדברים הכי כואבים ונבזיים שיש לפי דעתי. איך גילית את זה? ומה עם החבר ההוא שלו, הוא יודע? אפרופו בגידה..החבר שלי בבית להיום (מחר חוזר לצבא) והיינו אמורים להפגש אבל הוא נעלם..לא התקשר וגם לא עונה לטלפון. מה שמטריד זה שאני יודעת שהוא לא עונה לטלפון כשאני והוא "עסוקים"..בשאר הפעמים הוא בדרך כלל עונה תמיד. אז..תביני לבד לאיזה סרטים נכנסתי..אולי הוא "עסוק"? \=

frolic

New member
..

זה היה נוראי לגלות את זה.. זה היה קצת מוזר, למען האמת, זאת אומרת.. ביום ראשון לקראת הערב קבענו ידיד שלי {החבר הטוב שלו}, ידידה שלי {האקסית של הידיד, ידידה שלו}, אני והוא לנסוע לכנרת, יותר מאוחר התבאסתי לגלות שזה רק ארבעתנו ושזה גם כולל לינה על החוף, אז אמרתי שאני מוותרת, חוץ מהעובדה שלא היה לי מצברוח בכלל בכלל כי הוא רק עצבן אותי יותר ויותר, אז רבנו ואמרתי לו שיסעו ושיהנו ושיעשה חיים גם בלעדיי בכנרת.. ביום שני הוא לא התקשר כל היום, ולמען האמת לא ידעתי אם הוא נסע, התקשרתי בצהריים פעם אחת ובערב מלא פעמים ובשום פעם הוא לא ענה לי, ועדיין לא ידעתי אם הוא נסע או לא, בשלב כלשהו אמא שלו התקשרה ושאלה אם שמעתי ממנו, ואז הבנתי שהוא כן נסע.. לאור העובדה שהיה כבר 9 בערב, משהו כזה, הבנתי שברגע זה הוא כ-כ-ה מלא שיכור, אז התבאסתי עם עצמי ושלחתי לו הודעה "תודה שאתה מסנן אותי, זה נורא יפה", משהו כזה.. בבוקר קיבלתי הודעה "מתוקה לא סיננתי אותך פשוט שמנו את הפלאפון על שקט שלא יגנבו, תתקשרי כשתתעוררי" הדבר הראשון שעשיתי היה לשלוח הודעה שאני ערה ושלא ישנתי כל הלילה, ואז הוא אמר שהוא הולך לישון ושהוא יתקשר כשהוא יתעורר.. בשעה 3 וחצי בערך הוא התקשר, אמר שהוא מתארגן ובא, בערך ב-6 הוא הגיע {!} {זמן ההליכה מהבית שלו לבית שלי הוא בערך 17 דקות!!!!} הוא הגיע, שאלתי אותו איך היה, הוא אמר שסבבה. שאלתי אותו עם מי הוא בגד בי, ואם הוא זוכר את השם שלה, והוא שאל למה אני חושבת שהוא בגד בי.. ואני לתומי עניתי שזה מהאינטואיציה, ואז הוא אמר שהייתה נשיקה, איתה. וזהו, הוא גורש מהבית, והתחלתי להתחרפן, עכשיו אנחנו מדברים אחד עם השני כמו פעם, כי הוא חזר לבסיס {הפעם ל-18 ימים} ואני עדיין חושבת אולי לחזור אליו, כי.. אני אוהבת אותו. ואין מה לעשות. ואני בדילמות ענקיות. אבל אני אמצא את הפתרון.. החבר ההוא שלו, היה איתם במים, ואחרי שהחייל שלי {שלא ידוע אם שלי או לא} יצא מהמים הוא הלך והיה איתה, מה שיוצא שהיא הייתה הכי שרמוטה בעולם, והם? שיכורים שלוקחים הזדמנויות. הדבר הכי בסיסי שאת יכולה, תתקשרי אליו הביתה!!! תשאלי את המשפחה שלו אם הוא בכלל הגיע הביתה, אולי נגמרה לו הבטריה בפלאפון והקפיצו אותו חזרה לבסיס, אז הוא לא יכול היה להודיע לך.. אל תכנסי לסרטים, זה לא שווה את זה, אני יודעת {והפעם מניסיון} שאם את באמת אוהבת אותו, את תרגישי בלב שלך אם הוא עם מישהי אחרת.. הוא לא עסוק, הוא סתם זכר מפגר, כולם כאלה.. שלא מתקשרים, לא מודיעים, לא זוכרים שאנחנו מחכות.. ככה זה, בנים!

Clueless Maiden

New member
ממ

האינטואיציה שלך מדהימה אותי. באמת... האמת היא, שלמרות שזה לא מגיע לו, הייתי חוזרת אליו במקומך. כמו שאמרת, את אוהבת אותו, והוא עשה טעות ע-נ-ק-י-ת, ורוב הסיכויים שזה לא יהיה בינכם אותו דבר, אבל זה רק נשיקה. ז"א, זה לא משהו קבוע, זה לא סקס, זה לא שהוא מאוהב במישהי אחרת והוא נשאר איתך מתוך רחמים. ותאמיני לי שאני יודעת כמה זה מעצבן ומגעיל שהחבר שלך מתנשק עם מישהי אחרת (מישהי נישקה את חבר שלי פעם! חוצפנית!), אבל את יודעת שהוא מצטער, שהוא היה שיכור, שהוא לא התכוון.

אני מצטערת שאני מתערבת

אבל שיכור זה באמת לא תירוץ. חבר שלי מתישהו שאל אותי אם בגידה תחת שכרות נחשבת בגידה בעיני, ואמרתי שברור שכן. כי זה באמת לא תירוץ בעיני. הוא היה מבסוט מהתשובה ושאל מה אם באמת זה היה קורה לו.. אז עניתי שאם הוא יודע שזה עלול לקרות - שלא ישתה מלכתחילה. אם בנאדם יודע שזה עלול לפגוע לו בכושר השיפוט, בתפקוד, בזה שהוא שוכח פתאום שיש לו חברה... שלא ישתכר! (יש כאלה שעוד איכשהו שולטים בעצמם.. נדירים) כמובן שהאידיוט היה מבסוט מהתשובה שלי
אבל לצורך העניין... אני לא יודעת אם הייתי חוזרת אליו אם הייתי במקומך. כאילו, יש מצב. כי את אוהבת אותו. וזה כואב מאוד. והוא עדיין היה שיכור... אבל עדיין. לא יודעת להסביר, זו תחושה נוראית כשבוגדים בך
אני מאוד מקווה בשבילכם שזה יסתדר, לכאן או לכאן... ושיהיה לטובה.

ToryMaster

New member
שיכרות זה תירוץ?

אנשים מתחבאים מאחורי המסווה של "אני שיכור, אני לא שולט בעצמי", כשהאמת היא שאדם כן מסוגל לשלוט בעצמו, זה פשוט יותר קשה. הדחפים והאיחס הפנימי נוטים להשתחרר כשמשתכרים. אם אדם יודע שהוא לא שולט בעצמו כשהוא שיכור, שישלוט בעצמו לפני כן ופשוט לא ישתה.

frolic

New member
את האמת?

האינטואיציה שלי הדהימה גם אותי, ולמען האמת גם אותו ^.^ שוב, שכרות זה לא תירוץ בכלל, הייתי שיכורה שלוש פעמים בחיים שלי, פעם אחת איתו ופעמיים בלעדיו, ובאותן פעמיים זה היה במסיבות יער- מלא אנשים, אלכוהול וסטוצים.. ועדיין, אני לא עשיתי שום דבר עם אף אחד. הוא יודע שהשכרות זה לא תירוץ, אבל שוב.. זאת רק נשיקה, כי.. הוא רצה אותי שם ולא הייתי.

את צודקת..

לפעמים הם לא מודעים לעובדה שאנחנו מחכות לטלפון ודואגות. ד"א, בסופו של דבר הוא התקשר מאוחר יותר וגם נפגשנו. כששאלתי אותו איפה הוא היה הוא אמר שהוא היה קצת בבריכה. כן, נשמע קצת מוזר ללכת לבריכה בשעה כזאת אבל הוא טוען שהוא היה בג'קוזי. מה נשאר לי לעשות חוץ מלהאמין לו? מערכת יחסים צריכה להיות בנוי גם על אמון בין בני הזוג.. אז אני נוטה להאמין לו בנתיים (כל עוד הוא לא חטא והלוואי שגם לא יחטא)

OgaliO

New member
פאק,

לא יכולה להבין אנשים שבוגדים.. פשוט לא יכולה =\ . את שווה הרבה יותר מזה !!

ToryMaster

New member
זה נובע מחולשה פנימית

האמיני לי שלבוגדים עצמם, ברוב המקרים, קשה עם הבגידה כמעט כמו שקשה לנבגד. אני לא חושבת שאפשר לשפוט, אנשים עושים טעויות,. אפשר ומותר ולגיטימי לבחור להתרחק, אבל אני לא חושבת שאפשר לשפוט ולתייג בוגד כאדם רע ואכזר.

frolic

New member
האמ..

גם אני וגם הוא יודעים שזאת הייתה טעות ענקית, עד עכשיו הוא רק מתחנן שאסלח לו, הוא לא אדם רע ואכזר בכלל, הוא פשוט.. לא אדם שחושב לפני שהוא עושה דברים, וזאת הטעות שלו לצערי, הבעיה היא שהייתי בטוחה שהוא לא יעשה את זה, כי הוא יודע איך זה מרגיש לאור העובדה שחברה שלו לשעבר עשתה לו את זה אחרי 8 חודשים שהם היו ביחד, ככה.. שהייתי בטוחה שהוא לא יחשוב על זה אפילו, אבל עובדה שאחרי שנה וחודשיים הוא עשה את זה, לצערי.

למעלה