..
זה היה נוראי לגלות את זה.. זה היה קצת מוזר, למען האמת, זאת אומרת.. ביום ראשון לקראת הערב קבענו ידיד שלי {החבר הטוב שלו}, ידידה שלי {האקסית של הידיד, ידידה שלו}, אני והוא לנסוע לכנרת, יותר מאוחר התבאסתי לגלות שזה רק ארבעתנו ושזה גם כולל לינה על החוף, אז אמרתי שאני מוותרת, חוץ מהעובדה שלא היה לי מצברוח בכלל בכלל כי הוא רק עצבן אותי יותר ויותר, אז רבנו ואמרתי לו שיסעו ושיהנו ושיעשה חיים גם בלעדיי בכנרת.. ביום שני הוא לא התקשר כל היום, ולמען האמת לא ידעתי אם הוא נסע, התקשרתי בצהריים פעם אחת ובערב מלא פעמים ובשום פעם הוא לא ענה לי, ועדיין לא ידעתי אם הוא נסע או לא, בשלב כלשהו אמא שלו התקשרה ושאלה אם שמעתי ממנו, ואז הבנתי שהוא כן נסע.. לאור העובדה שהיה כבר 9 בערב, משהו כזה, הבנתי שברגע זה הוא כ-כ-ה מלא שיכור, אז התבאסתי עם עצמי ושלחתי לו הודעה "תודה שאתה מסנן אותי, זה נורא יפה", משהו כזה.. בבוקר קיבלתי הודעה "מתוקה לא סיננתי אותך פשוט שמנו את הפלאפון על שקט שלא יגנבו, תתקשרי כשתתעוררי" הדבר הראשון שעשיתי היה לשלוח הודעה שאני ערה ושלא ישנתי כל הלילה, ואז הוא אמר שהוא הולך לישון ושהוא יתקשר כשהוא יתעורר.. בשעה 3 וחצי בערך הוא התקשר, אמר שהוא מתארגן ובא, בערך ב-6 הוא הגיע {!} {זמן ההליכה מהבית שלו לבית שלי הוא בערך 17 דקות!!!!} הוא הגיע, שאלתי אותו איך היה, הוא אמר שסבבה. שאלתי אותו עם מי הוא בגד בי, ואם הוא זוכר את השם שלה, והוא שאל למה אני חושבת שהוא בגד בי.. ואני לתומי עניתי שזה מהאינטואיציה, ואז הוא אמר שהייתה נשיקה, איתה. וזהו, הוא גורש מהבית, והתחלתי להתחרפן, עכשיו אנחנו מדברים אחד עם השני כמו פעם, כי הוא חזר לבסיס {הפעם ל-18 ימים} ואני עדיין חושבת אולי לחזור אליו, כי.. אני אוהבת אותו. ואין מה לעשות. ואני בדילמות ענקיות. אבל אני אמצא את הפתרון.. החבר ההוא שלו, היה איתם במים, ואחרי שהחייל שלי {שלא ידוע אם שלי או לא} יצא מהמים הוא הלך והיה איתה, מה שיוצא שהיא הייתה הכי שרמוטה בעולם, והם? שיכורים שלוקחים הזדמנויות. הדבר הכי בסיסי שאת יכולה, תתקשרי אליו הביתה!!! תשאלי את המשפחה שלו אם הוא בכלל הגיע הביתה, אולי נגמרה לו הבטריה בפלאפון והקפיצו אותו חזרה לבסיס, אז הוא לא יכול היה להודיע לך.. אל תכנסי לסרטים, זה לא שווה את זה, אני יודעת {והפעם מניסיון} שאם את באמת אוהבת אותו, את תרגישי בלב שלך אם הוא עם מישהי אחרת.. הוא לא עסוק, הוא סתם זכר מפגר, כולם כאלה.. שלא מתקשרים, לא מודיעים, לא זוכרים שאנחנו מחכות.. ככה זה, בנים!