בנות הודעה חשובה...

בנדה1

New member
ולך מירב היקרה,

את אדם מקסים, נהדר, רגיש, איפה היינו היום בלעדייך??? העידוד, הכנות, ההשתתפות, האמפטיה והסמפטיה שלך לא יכולים להמדד בשום צורה למעט כטוב
. ולכל המעודדות הן בטלפון, הן במסרים והן על גבי הפורום, תודה. זה מזה חשוב ומזה טוב שאתן כאן. וגם לד"ר רזיאל שכ"כ נמצא אתנו בתוך הסיפור, רק הערכה ותודה.

בנדי את גדולה מהחיים../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif|

את נשמה עם לב זהב,את כולך טוב וטוהר.......
את חייבת להיות אמא
,יש בך את כול אהבה
שבעולם לתת! את כול הסבלנות
! את כול הנתינה
! את כול החכמה
!את הנשמה ואת היושר ואת הטוב והכול מכול
כול מה שצריכים ילדים
ואת השאר המעט שנשאר השאירי לי להגשים עבורך!!!!!!

בנדה וציצינה היקרות

התאכזבתי מהשלילי, גם אני עקבתי בדריכות ואמשיך לעקוב אחריכן. רציתי להביע את הערצתי והערכתי לתצומות הנפש של שתיכן, כל אחת מהכיוון שלה, האהבה וההרמוניה בינכן מדהימה אותי בכל פעם מחדש. עם אהבה, ואופטימיות כמו שלכן, זה חייב להצליח! מתפללת עבורכן

עצוב

כשלא מצליח הטיפול אבל אתם בקשר כל כך טוב ופתוח שאתם בטח מנחמות אחת את השניה בנדה הרופאים יוגעים למה זה לא מצליח הם משנים לכם משהו בשביל הפעם הבאה של הטיפול? ציצינה את פונדקאית נהדרת ואת תהיי בהריון בטוח בהצלחה

בנדה1

New member
לצערי הם לא יודעים,

ד"ר רזיאל אומר שלמוקפאים יש 50% פחות סיכוי להשתרש, והשתמשנו עד כה במוקפאים אז הסטטיסטיקה נצחה... שיהיה לכם המון הצלחה. צריכים פה הריון מדבק ודחוף !

שטויות במיץ עגבניות../images/Emo122.gif

הכל תלוי באיכות העובר. אם זה מוקפא,ואם זה טרי! מעניין מדוע הרופא נקט שיש למוקפאים 50% פחות להשתרש? זה שטויות. הידעת: עובר מוקפא,ששרד את ההפשרה,הוא בדיוק כמו עובר טרי. יש המון מחקרים שמצדדים בזה. בכל אופן בהצלחה יש המון הצלחות גם ממוקפאים. הדבר הכי חשוב זה איכות העוברים

כשם שהחזרה טרייה לא מחייבת קליטת

הריון. כך החזרת מוקפאים לא מחייבת כישלון הכל תלוי באיכות העובר!!!!!!!!!! בהצלחה לכולן

בנדה1

New member
ממש לא נכון

א. אף אחד לא אמר שהחזרת מוקפאים מחייבת כישלון. ב. מחקר חדש שהרופא קרא מדבר על אחוזי הצלחה נמוכים יותר בהחזרת מוקפאים. ג. חלילה לך מהלעלות אשמות או רמזים להאשמות בלתח מבוססים בעליל כנגד משהו מהצוות ועוד רופא כד"ר רזיאל. מעבר לעובדה הבסיסית שהוא אחד האנשים היותר מקסימים בעולמנו הוא אמין ביותר ומן הסתם אין לו כל אינטרס לשקר. אין ספק שאיכות העוברים היא הקובעת אבל עובדה היא שבמרבית הטיפולים שאני יודעת עליהם מעדיפים להחזיר עוברים טריים ולא מוקפאים.

mondani5

New member
הסגנון של האלמונית מזכיר לי משהיא

מהעבר הרחוק??????????????????????????

אלמונית יקרה! שום מאמר לא ישנה את

העובדה שד"ר רזיאל
איש יקר ומיוחד במינו
נחשב בעינינו ובעיני רבים כמותנו לאיש אמין מקצועי ואמפטי כול כך!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא אמרתי דבר נגד ד"ר רזיאל........

רק ציינתי שהקביעה שלו ממש לא נכונה!!!!!!!!!! שמעתי על ד"ר רזיאל רבות,ואני בטוחה שהוא רופא משכמו ומעלה אבל שוב:עוברים מוקפאים טובים הם שווים לעוברים טריים טובים. בנדה ל,המסקנה שלך מוטעת,בדרך כלל עושים החזרה של עוברים טריים מ2 סיבות: 1.אין עוברים מוקפאים 2.או יש עוברים מוקפאים,שאלו לא שרדו את ההפשרה,או אין חלוקה סימטרית. ואני ממש לא אלמונית,רק שלא מעונינת להזדהות
בהצלחה לכולן

mondani5

New member
בנדה יקירה!!!

זה לא נכון,ולא הוכח!!!,ידוע לי ממקרים של חברות שדווקא במוקפאים הצליחו ,המוקפאים שלי היו משנת 1999 ,אל תכניסי לך לראש,אתן תצליחו בסופו של דבר בגדול,תהיי סובלנית וחזקה זה לא קל בכלל!!!,מי כמוני יודעת מה זה המתח של ה-12 יום ובסוף שלילי,אבל שורה תחתונה זה מצליח.הסטטיסטיקה מצביעה על 25% היינו בהשרשה הרביעית,אז זרקי הדמעות הצידה הן יהפכו לדמעות שמחה אני מבטיחה.נשיקות לציצינה ,יש לך פונדקאית מליון דולר ואתן תצליחו בגדול. אוהבת אירית

קרן משם

New member
עדכונים על ליידי../images/Emo124.gif

קודם כל אני חייבת לפתוח ולומר שכל כך התעצבתי בשבילך בנדה ובשבילך ציציניה-לא יכולה להתעלם מהעובדה המצערת של קבלת השלילי וכל כך מבינה אתכם וכל כך רוצה לחבק אתכם
אמיתי!!! אתמול שוחחתי עם ריקי בטלפון -אז ככה: היא מאושפת כידוע ברמב"ם. יש לה חברה טובה בחדר -אחת עם תאומים שמסתבר שגלשה בפורום שלנול פני שנכנסה לשמירת הריון ומפה הרי ברור שיש להם המוןןןןןןןןןן על מה לדבר ומשיחה עם שתיהן אתמול הם נשמעות מבסוטיות אחת מחברה של השניה. ריקי התחילה הבוקר בדיקות מקיפות לרעלת הריון, לחץ הדם שלה עדיין גבוה אבל היא לא תקבל תרופות אלא במידה וזה יוסיף להיות ככה ותוצאות הבדיקות <בעיקר איסוף שתן לחלבון כמותי שהיא התחילה הבוקר וזה ל24 שעות> יראו עקבות חלבון בכ"ז ובצירוף סימנים נוספים לרעלת סביר להניח שבימים הקרובים יחליטו לסיים את ההריון. כאמור מבחינה פיזית ומבחינת ההריון הדי בשל הכלנראה נפלא! מבחינה רגשית מנטלית נראה כי היא בידיים טובות והיא מרוצה...אמנם "קצת" חוששת מהלידה אבל מאוד מצפה ומחכה לרגע הגדול ולסגירתו לאחר מכן ולהתחלת פרק חדש בחייה. בשמה ובשמי תודה לכולם על האצבעות המוחזקות, מבטיחה להוסיף לעדכן כשיהיו התפתחויות

מירבי*

New member
ד"ש ונשיקות מליידי

היא מרגישה טוב, מבקשת למסור ד"ש חמה לכולן, מצטערת בשביל בנדה וציצנה ומוסרת לכן חיבוקים ונשיקות וגם משלוח מיוחד של אופטימיות. יכול להיות שמחר ישחררו אותה הביתה לכמה ימים, תלוי בתוצאות איסוף החלבון, נדע מחר בבוקר, היא תעדכן.

למעלה