בנות הודעה חשובה...

בנות הודעה חשובה...

אני הולכת להתאשפז בבית חולים רמב"ם, לצערי הלחץ דם היום היה גבוה והיה לי חלבון פלוס שתים, והשליה שלי דרגה 4 בשלה מדי מה שמראה שהלחץ דם גבוה באופן סדיר, אז ד"ר ארליך החליט אישפוז מיידי והוא יעביר אותי סידרת בדיקות, ויתכן שאלד או עכשיו או בימים הקרובים בכל מקרה אהיה בקשר עם מירבי שיש לה את הפלאפון שלי למי שתאין לה ותהיה מעוניינת לדבר איתי. בינתיים בי, אחלו לי בהצלחה החזיקו לי אצבעות, ואני מקווה שהכל יעבור חלק. אוהבת אותכן, וקצת מפחדת..מהסוף המזל לא מאיר לי כל כך פנים לצערי.. שלכן ריקי.

ס י ג ל י

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

דרדי מאמי אני כבר הולכת להתפלל .. שיהיה בהצלחה רבה ומחזקיה לך אצבעות לסוף טוב!!! א מ ן!

מירבי*

New member
ליידי יקרה../images/Emo24.gif

הכל יהיה בסדר, את בסוף ולדעתי יילדו אותך בימים הקרובים ולא יחכו לסוף ההריון, שבוע 35 עם משקל כזה טוב לא מסכן את העובר ואין מה לחכות. המזל בהחלט מאיר לך פנים יקירה, עשית כברת דרך ארוכה ובהצלחה רבה. מחכה לעדכונים..

עוד שלילי לאוסף../images/Emo122.gif,זה מה יש ועם

זה ננצח......
את כול התסריט אפרט מאוחר יותר............. שלכם צוות לעניין ציצ בנדי ובנדו........................

לצוות לעניין - ציצנה, בנדה ובנדו

עצוב עצוב עצוב קיוויתי התפללתי האמנתי וזה לא עזר
ציצ את נפלאה
תחזיקו מעמד

emuna4

New member
אתכם

חושבת עליכם (יותר משאתם יודעים) כל מה שנשאר זה לשנס מתניים ולהתחיל סיבוב חדש . וציצ- מורידה את הכובע בפנייך..

נמשושה

New member
ציצ ובנדה....

אל תיפול רוחכם...אתן צוות לענין, ואין מצב שלא יהיה הריון. זה מסוג הדברים שאין לנו שליטה עליהם, וזה יכול להטריף, אבל....להאמין,להאמין,להאמין! וזה יקרה...ועוד יבוא היום שתצחקו יחד על מירוץ המקלונים.

מירבי*

New member
ועד שהם יצחקו...

הצעתי להן אתמול להקים מפלגה שחורטת על דגלה את האיסור החד משמעי להשתמש במקלונים, זה מתסכל, זה לא אמין, זה לא מרגיע, זה יקר וזה מכאיב. נראה לי שהפעם גם ציצוש וגם בנדה היקרות שלי הבינו שהשימוש במקלונים האלה לא מקדם אותנו. ומה שלומך נמשושה יקרה?

נמשושה

New member
סבבה

שותה את הקפה הראשון של הבוקר כרגיל מול האינטרנט (יש לי סיבוב קבוע-מעריב, פורום, EBAY...). עוד חמש דקות של שקט ואז נתחיל את מלחמת ההתלבשות היומית, ניסע לגן ונמשיך את הבוקר החביב הזה ברשימת מטלות בהוקרת בעלי.

ציצ בנדה ובנדו..........

אל תוותרו להם....( לתאומים )..... העקשנות משתלמת... נשיקות וחיבוקים סיגל

ליידי דרדי אחותי........

נראה שהלידה ממש בפתח...שתהיה קלה !!!! תרגישי טוף !!!!! תעדכני אותנו נשיקות סיגל

בנדה1

New member
ליידי יקרה בהצלחה, ציצ ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

זהו, אז לצערי אין לנו בשורות טובות, הבנדונים הקטנים סרבו להשתרש, אנחנו עם הפנים קדימה. ציצ יקירתי, שולחת לך מעל דפי הפורום המון
, אנחנו צוות מנצח ונראה לזה שמשחק בנו ככה מאיפה משתין הדג.... אוהבים אותך ושולחים נשיקות. ROMANIA HERE WE COME...

מירבי*

New member
בנדה וציצינה אהובות שלי../images/Emo23.gif

אף על פי שהייתי איתכן הבוקר, שראיתי יחד איתכן את הפס הבודד על המקל המעצבן הזה, שהרגשתי איך התקווה שעוד היתה מתעופפת לה..שראיתי את התגובה האצילית שלך ציצנה יקרה, שראיתי את הכאב וחוסר האונים בעינייך בנדה, אני יודעת, אתם תצליחו!!!! נכון, זה לא מה שתכננו, חשבנו שזה יצליח הרבה קודם, ההתנסויות המכאיבות האלה יביאו אתכם מאושרים מתמיד להצלחה, אל יאוש אהובותיי, לא לכל הדברים יש הסבר הגיוני, גם לא הגיוני אנחנו קונים רק שמישהו יגיד לנו למה?!

רגשתם אותי עד דמעות../images/Emo23.gifרק ביחד

זה אפשרי!!!!!! הבטחתי לספר לכם על השבועיים האחרונים....... זה התחיל כול כך יפה באותו היום שהגענו להחזרה,כולנו מלאי תקווה יחד עם הצוות הנפלא של אסף הרופא ובראש ד"ר רזיאל מלאך עם ידי זהב ולב ענקי מלא אמפתיה ורצון עז החזרה קלה מהירה וממש לא מכאיבה,בנדה שלי שתמיד לצידי,מפנקת אותי מפרגנת אוהבת כול כך אפילו נשיקה את ילדיה שהנחו בתוך ריחמי,דבר שריגש אותי כול כך וחשבתי בליבי זה חייב עכשיו להצליח...... סובלת את מילותיי הרבות בנימוס רב.............. ויוצאים לדרך......שבועים המתנה...... נחה במיטה,מתקלחת במים פושרים,מלטפת ומדברת לרחמי,וחולמת יום יום שעה שעה על הרגע הנפלא....... שישי שבת האחרונים כול כך מרגשים מרגישה ממש הריונית,בחילות התכוצויות, כאבי רגליים ותחושות שחוזרות ומרגישות בדיוק כמו לפני 9 שנים בהריון האחרון......... נשברת בשבת בערב שחברה הולכת לקנות לעצמה את מקל ה"קסם" לראות האם היא בהריון ומתפתה גם........ מגעים מש........ על המקל מחכים ומופיע לו פס חמוד כול כך על המקל, אבל במקום לשמוח הרגשתי בדיוק הפוך למרות עידודה של חברתי שזה בטוח הריון ידעתי שזה שאריות הכוריגון המעצבן כל כך ולא יכולתי לשמוח........ אבל למרות הכל התקווה נשארה עומדת באוויר......... למחרת בדיקה חוזרת......הפס נחלש......על סף יאוש מתעוררת כול שעה בלילה ובארבע לפנות בוקר נשברת ורצה לעשות עוד בדיקה........

הפס הולך ונחלש..........

משה בני יקירי,קם אחרי לשירותים יוצא בא לחדרי ואומר "לא נורא אמא,יצליח בפעם הבאה!" אז ממש נחנקתי וייחלתי לבוקר שיגיע...... 7 בבוקר יקירתי בנדה אוספת אותי בנשיקה וחיבוק ואולי גם תקווה שהחדרתי לה אמש כשספרתי לה על הבדיקות...... נוסעים לאסף.....פוגשים את המלאך ששואל מה קורה?! ואז בנדה מראה לו את המקל..... "מה זה אומר?" הוא שואל, תגיד אתה אומרת בנדה. עונה:"לא יודע.......לפחות יש משהו ולא כלום"......ואז מתגנבת שוב תקווה לליבנו........ בדיקת דם ו........הצפיה ללא נודע........ טלפון למרבי שלנו העוגן המלאך השומר האישה שכואבת איתנו כול רגע ורגע האישה שידיה הנפלאות מזריקות לתוכי את הכוריגון במקצועיות ואהבה גדולה כול פעם מחדש..... נפגשים בקניון חולון ומחכים ל........בית מרקחת לקנות .......עוד מקל שירותים,פיפי.......כלום אבל מזה כלום נדה ....... נפילה...... יושבים בבית הקפה אני על הפנים בנדתי מנסה לשמור על שפיות ומרבי שלנו כמובן מעודדת.......לאט לאט אני מתחילה לצאת מהנפילה,אפטיות ובנדתי הכול כך רגישה מרגישה שאני רוצה הביתה....... נוסעת עם מרבי ומקבלת את כול העידוד. והתקווה מחלחת לתוכי שמרבי מספרת לי על שי-לי שלה שהחליטה להגיע אחרי 8 שלילים...... אז שי-לי המתוקה שלי תדעי שאת זאת שנתת לי את התקווה לקום ולהחליט שאני לא נשברת כי את ההוכחה הכי אמיתית שיש נסיכה מתוקה שישמור עלייך השם... חשבתי לעצמי שאני נמצאת עם צוות לעניין ואנחנו טובים בכדי להשבר וכמה חבל לבזבז את הכוח הזה.........

טלפון מצלצל..........

ד"ר רזיאל:"רחלי,רזיאל מדבר" אני:"יצא שלילי אה" עונה:"איך ידעת?" אני:"עשינו עוד בדיקה וכלום"...... רזיאל:"לשמור על אופטימיות ולהיות חזקים,ובמיוחד שמרי על בנדה שלא תשבר". אמרתי לכם מלאך אמיתי..... שאלתי אם כדאי לעשות בדיקות אולי משהו אצלי לא בסדר והוא אמר שממש לא...... זהו עד כאן סיפורי הארוך לסיום ילדתי אהובתי היקרה חזרה מבית-הספר שמחה ומאושרת מהעוגה שקניתי לה לכבוד יום- ההולדת ........ ספרתי לה על השלילי והיא נשכה את שפתיה ואמרה "אמא,כשהדלקתי את נר יום-הולדת שלי בקשתי שתצליח ההפריה"....... דמעות עלו בעיני,חבקתי אותה לליבי ואמרתי לה שיש לי עוד תקווה להצליח והאי ענתה מיד בלי להסס "בודאי"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והכי חשוב הטלפון מבנדה ובנדי הנפלאים שלי שאני מורידה את הכובע לפניהם שצלצלו לעודד אותי ולומר לי כמה הם אוהבים אותי ושחייבים להמשיך הלאה. אז למענכם השמיים הם הגבול עבורי...........

בנדה1

New member
כל מה שלא בכיתי כל היום...

ועכשיו הדמעות חונקות אותי. אז נעצור כאן את ההשתפכות שלי ורק אוסיף שאני מעבר להכל פשוט אוהבת אותך.

למעלה