בנות- בנים שימו

polegra

New member
אני תיכף אתרגם את זה....

מה שכן זה הזכיר לי...שפעם לפני כמה שנים אחי התקשר אלי ובמקום להגיד לי למולצ אן...שזה בתרגום לא מילולי עד 120 הוא איחל לי ארדי אומפלוטץ...יענו פילפל ממולא :) טוב...הלכתי לתרגם ושזה ישמע טוב :) טלי

וכשאמא שלי עלתה ארצה מרומניה

היא שלחה לחברה מכתב והכתובת - ראש פינה. איזה צחוקים הלכו שם...

seeyou

New member
תרגמתי בדיחה אחרת מרומנית

יום אחד חוזר משה מהבית הספר ושואל את האבא שלו: אבא,היום למדנו בבית הספר מילה חדשה- פוליטיקה-ולא הבנתי? האם תוכל להסביר לי? האב קצת נבוך עונה לו: אני אתן לך הסבר על ידי דוגמה על מנת שתבין טוב יותר... אני,מייצג את הקפיטליסט, מאחר ורק אני מביא את הכסף בבית. אמא שלך מייצגת את השלטון-הממשלה,מאחר והיא יודעת איך ומה לעשות עם הכסף נניח שאתה מייצג את העם. האח שלך הקטן הוא העתיד. והמטפלת מייצגת את העובדים במדינה. לך ,תחשוב על הדוגמה שלי ותגיד אם מובן לך יותר. הולך משה לישון עם הדוגמה בראש בלילה שומע בכי מחדר של אחיו הקטן הולך לשם ורואה שהאח הקטן עשה את הצרכים שלו-... לכן הולך לחדר ההוריים ורואה רק אמו נמצאת והיא ישנה. משה לא רוצה להפריע לכן ניגש לחדר של המטפלת. שם הוא רואה את אבא שלו במיטה עם המטפלת..... קצת מבולבל חוזר לישון. למחרת בבוקר אומר לאבא שלו: אבא אני הבנתי את הדוגמה שלך... באמת?שואל האב בגאווה,ספר... עונה מש: כאשר הקפיטליסט דופק את הפועלים, השלטון יושן, אף אחד לא שם לב לעם והעתיד, עמוק בחרא!

polegra

New member
טוב..ניסיתי לתרגם :)

3 אחיות התחנתו באותו הזמן אמא שלהן הייתה עוד סקרנית לדעת כיצד עבר עליהן ירח הדבש היא הבינה שהיא לא יכולה להשתמש במילים מפורשות כדי לשאול כיצד עובדים העניים ולכן בחרה לשאול אותן במילת הקוד " פלפל ממולא" האחות הגדולה ענתה כי המצב טוב מאוד בירח הדבש , בעלה אוכל פלפל אחד או שניים... האחות האמצעית ענתה כי בעלה אוהב פלפל ממולא ואוכל עד 5-6 ביום האחות הקטנה ענתה כי יש ימים בהם בעלה אוכל אפילו 10 פלפלים ממולאים אחרי שהוא מלקק אותם ... ושורה אחת לא תרגמתי כי לא הבנתי את המילה לפניהכפית לימון...סורי:) טלי

seeyou

New member
האחות הקטנה ענתה כי בעלה מרוצה

מה" פלפל ממולא" שלה ואפילו מלקק את הצלחת והיא את הכף(?!) אין דימוי ל...כלי בו משתמשים באכילה... אבל אני מניח שהבשלניות של הפורום יבינו-

polegra

New member
ויש לי תהיה.....

איך אפשר להתרכז בסקס עם מוסיקה רועשת וקיצבית ברקע?? הכי כיף בשקט..לשמוע אחת את השני...את הנשימות... להיות מרוכזים אחד בשני בלי TV מוסיקה ושאר דברים טלי

S i r i u s

New member
אנחנו צילמנו ../images/Emo3.gif

זה באמת כיף
בקשר למוזיקה קיצבית - לא כשיש שכנים שכל רעש קטן בלילה גורם להם לבוא להתלונן

polegra

New member
אני אוסיף שאלה גם פה....

אני יודעת על עצמי שלא יכולתי לראות את הצילומים למרות שהוא מאוד אהב אותם... איך את הגבת? ובכלל...את אוהבת להצטלם? לצלם? טלי

g u r a

New member
בשום אופן לא!!

ונראה לי האיש גם לא בקטע. אני אפילו לא מסוגלת לראות סרט כחול, לבד או בזוג.

polegra

New member
אני דווקא לוקחת את זה כחלק מהגיוון

לפעמים זה כיף לראות יחד סרטים...למרות שכשאני חושבת על זה זה היה ככה רק בשנים הראשונות....היום אנחנו מתמקדים יותר אחד בשני....מעניין עם זה אומר משהו על היחסים ביינינו....

אני לא מוכנה לצילומים

ולא קשור לפוריטניות. פשוט אח"כ אי אפשר לדעת לאן הם יכולים להתגלגל. לגבי סרטים-בזוג זה יכול להיות נחמד מדי פעם.

g u r a

New member
אגב מי יודע לאן הם יכולים להתגלגל..

עבדתי עם מישהיא, שעברה את גיל 50, אבל התנהגה כמו בת 15 בכל מה שקשור לXXX .בכל אופן יום אחד היא מספרת לי בחצי צחוק חצי זעזוע..שבעלה התקשר מהמעבדה..מסר את מצלמת הוידאו לתיקון, וברגע האחרון הוציא את "הקלטת הלוהטת " שלהם המצלמה.כל היום היא היתה מוטרפת מהמחשבה מה היה קורה אילו.....

polegra

New member
היום זו ממש לא בעיה..

הכל דיגיטאלי מה שאומר שחוץ ממי שאת רוצה שיראה אף אחד לא יוכל לשים ידיו על הקלטת... אצלנו זה שמור על המחשב שלו תחת תקיה מוסתרת שאי אפשר בכלל מצוא אותה ועם מיליון ססמאות... וחוץ מזה מי שירצה לראות את זה...זה יהיה עונשו
טלי

S i r i u s

New member
גם עם זה אין לי ממש בעייה

(הולכים לנדות אותי מהפורום?) אפילו שידרנו תקופה בבלוג TV פשוט אין לי בעיה עם זה... לחלוטין, ואני גם לא מתביישת במה שאנחנו עושים.

פויה, ילדה רעה ../images/Emo8.gif

כל אחד שיעשה מה שהוא רוצה עם מי שהוא רוצה ויראה למי שהוא רוצה. כל עוד מדובר באנשים בוגרים ובהסכמה.

למעלה