בנות- בנים שימו

g u r a

New member
בנות- בנים שימו../images/Emo23.gif

מחקר שהתפרסם בידיעות סופ"ש. לגברים יש סיבה מוצדקת להרדם אחרי הסקס, אי אפשר להאשים אותם!! לאחר שהגבר מגיע לסיפוק מיני מתרוקן הגליקוגןשהוא חומר כימי שמפיק את האנרגיה. הדבר גורם לגבר להרגיש מרוקן פיזית. לגברים יש יותר מסת שרירים מאשר לנשים, לכן התרוקנות השרירים מגליקוגן גורמת להם להרגיש יותר רדומים. 46% מהגברים שהשתתפו בסקר ציינו שהם נרדמו במהלך הסקס.לעומת 11% מהנשים שהודו בכך. ויש גם עצות( של המדענים הבריטיים)
אל תקיימו יחסי מין בחדר השינה. השמיעו מוזיקה רועשת וקצבית.
מומלץ לצלם בוידאו את " הארוע" ובסיומו לצפות בקלטת. עכשיו לכו לעשות
....

הההה

איך שבן זוגי ראה את המחקר הוא הביא לי לקרוא, ואמר, את רואה יש לי סיבות מדעיות, מעכשיו מותר לי להרדם אחרי.....

g u r a

New member
ומה הוא עשה לפני

שקרא את המאמר?קרא מאמרים אחרים?
צוחקת, ורק צוחקת!! לא להפגע. והאיש שלי אמר :עכשיו את מבינה שאני לא סתם עייף...זה לא תלוי בי. חה חה חה..

polegra

New member
../images/Emo12.gif כנראה שרק אצלי זה הפוך...

אני מסובבת את הגב ונרדמת...והוא מחבק ואחרי זה רואה TV או משהו.... טוב נו.....כנראה שאני באמת מוזרה
טלי

polegra

New member
../images/Emo5.gif ואני חשבתי שלא רואים אותו ../images/Emo3.gif

הלואי עם כולן חוסר שיעור כמו שלי.....אבל בן זוגי מפצה על זה...אז זה בסדר

seeyou

New member
../images/Emo12.gifאז איפה קונים גליקוגן?../images/Emo12.gif

המחקר עסק בגברים אחרי הרבה שנות נשואים? בטוח שהמצב לא קורה עם המאהבת. בקשר חדר שינה ולמוזיקה-זה נכון זה עובד....רצוי לעשות בכול מקום אחר בו אין סיכוי להירדם. בקשר לצלם בוידאו את " הארוע" ? לא חושב אולי לצפות ביחד עם החברים בסוף שבוע על מנת לקבל ביקורת בונה. gura bate curu

g u r a

New member
את המאמר ניתן למצוא

בעיתון ידיעות אחרונות של סופ"ש, בכותרת. הבאתי אותו לפורום בעקבות השרשורים של השבוע האחרון.. מה כתבת באנגלית??

seeyou

New member
זה לא היה באנגלית!

פרוש של הניק שלך ,בשפה אחרת הוא "פה".

g u r a

New member
../images/Emo51.gif

לא היה לי שמץ של מושג. מצחיק שבחרתי דווקא ברומנית,,שפה שאני שומעת ולא מבינה או דוברת (ארץ הולדתם של הוריי)

polegra

New member
קאסי...פעם הבאה את יכולה לשאול אותי

אני דוברת רומנית :) אפילו קוראת ברומנית... רק לכתוב לא יודעת....אבל גם באנגלית לא..אז זה בסדר :) כבר אמרנו בעבר שיש פה הרבה רומנים לא? :) טלי

seeyou

New member
../images/Emo140.gifהרבה פולניות(באופי?)

אחד התחתן עם אלמנה פולניה, אחרי כמה זמן נמאס לו ממנה אז הוא אומר לה שהוא רוצה לסיים את הקשר. אז היא אומרת לו: "מאמאלה , קיבלת אותי אלמנה תחזיר אותי אלמנה"....

seeyou

New member
דוברת רומנית ../images/Emo24.gif

Trei surori se casatoresc in acelasi timp. Mama lor este insa foarte curioasa cum trece luna de miere. Se inteleg ele, femeile, sa-si trimita scrisori una alteia despre cum decurg lucrurile, si ca pentru ceea ce nu se poate scrie vor folosi cuvintele "ardei umpluti":. - Asa, mama va sti cat de multumite sunt scumpele ei fete. Cea mai mare dintre surori ii scrie: - "Este foarte bine in luna de miere. Sotului meu ii plac ardeii umpluti si mananca unu-doi pe zi." Soseste scrisoare de la fiica mijlocie: - "Totul este frumos si bine. Sotul meu iubeste ardeii umpluti si mananca pe zi cate cinci, chiar sase bucati." - "Ei, asa da", gandeste mama multumita. Nu peste mult timp soseste scrisoare de la mezina familiei. - "Ne simtim extrem de bine. Sotul meu adora ardeii umpluti. Mananca cate sapte-opt pe zi. Sunt zile in care mananca, si zece, dupa care el linge cu grija oala, iar eu, lingura de lemn."

למעלה