בנות, בנות!-כנסו

הדרומית

New member
זיופים../images/Emo80.gif

נהההה זייפתי הרבה פעמים. כשהסקס היה גרוע. כשנמאס. כשהוא לא יודע לזיין. לא על בסיס קבוע, ממש לא. רק כשהסקס על הפנים.

לא זייפתי,ולא בעד לזייף...

ומסכימה לחלוטין עם דבריו של להט מה יצא לנו אם נזייף? אם נזייף כל הזמן אז לא יהיה מצב שנהיה אי פעם אז למה זה שווה את זה? העיקר שהבן זוג יחשוב שגמרנו? אם נמצאים במערכת יחסים רצינית עם בן אדם שאוהבים צריך ורוצוי להיות כנה להדריך אם יש צורך לדבר על המניות ולא לעשות כאילו הכל בסדר גם אם יש משהו לא בסדר

ואם אין את זה? וזה ברגע של סטוץ?

תכלס לא יצא לי לזייף עם אף חבר שהיה לי.. רק בסטוצים גרועים.

EverMan

New member
גם אני מזייפת ../images/Emo10.gif

אבל רק שאני נקבה ...

dark angel17

New member
../images/Emo122.gif

זייפתי, והרבה. הראשון שלי, היה ממש גרוע אז למדתי לזייף איתו.

peace a love

New member
דעתי בנושא............./images/Emo26.gif

שמישהי מזייפת אני ישר מזהה ובנות אל תחשבו שאתן זייפניות כאלה גדולות, זה לא כזה קל לכן לזייף כי שאתן גומרות אי אפשר להתבלבל....... אלא אם כן אתן יודעות לרעוד במכוון ואז באמת זה אחלה של זיוף.... אם כבר, הבנים יכולים גם כן לזייף יופי!! (או שמא זה רק אני). כשאנחנו גומרים זה ענין של חצי שנייה ולא יותר, בום טראח וגמרנו. רק צריך לדאוג שלא תשימו לב שלא יצא כלום......

MaD-d0g

New member
בנות שזייפו ../images/Emo26.gif

לדעתי מה שאתן עושות הוא טיפשי לגמרי, אני מדבר על אלו שעושות את זה על בסיס קבוע. מה הקטע פה
אני לא מתכוון שתבואו ותגידי לבן הזוג "תראה, אתה לא יודע איך
" אבל אני מתכוון שתדברו.. תעשו משהו.. תחשבו על תנוחות אחרות, תתנו טיפים, ענארף.... מה בדיוק יוצא לבנות שמזייפות
זה פשוט מבזה לדעתי. לי זה לא קרה, לפי מיטב ידיעתי (
), אבל אני הייתי מעדיף לדעת את זה ולנסות לשפר את זה מאשר שיעשו לי את זה....

BreezeR

New member
אני לא מבין------>

שבן לא גומר אתן חושבות שאתן לא מושכות מספיק ואפילו עלולות לנתק איתו את הקשר. אבל שבת לא גומרת היא מזייפת וברוב המיקרים הבנים לא מגלים. לכן, בת שמזייפת היא בת מזוייפת. ואישית אם חברה שלי תזייף אני אנתק איתה את הקשר (בסטוצים לא אכפת לי העיקר שאני גומר ונהנה)

כן, זייפתי המון פעמים...

אני לא חושבת שלא קרה למישהי אי פעם לא לזייף.. וזה היה כי הוא היה גרוע מידיי ולא היה נעים לי להעליב אותו אז עשיתי כאילו אני גומרת..

סתיו מ

New member
סיפור ממש מצחיק! ../images/Emo13.gif

פעם אחת זייפתי לחבר שלי ואחרי זה הרגשתי מה זה רע אז סיפרתי לו שזייפתי..וזהו- שכחנו מזה. אחרי איזה שבועיים , הייתי איתו וגמרתי, והוא שאל אותי: זייפת נכון? ולא זייפתי! והוא לא האמין לי! ולא ידעתי איך להוכיח לו! זה היה פשוט מצחיק! עד היום הוא לא מאמין לי שלא זייפתי באותה פעם.

Hypnotize

New member
אז תתפלאי....

אני אף פעם לא זייפתי.. ויש בשרשור הזה עוד כמה בנות כאלה.

מור~!

New member
אני זייפתי אישור מהרופא

על בסיס קבוע כי לא רציתי להיות בשיעורי ספורט

למעלה