בנות, בנות!-כנסו

בנות, בנות!-כנסו

אוקיי, אנחנו הבנות בעלות יתרון גדול!-זייפנות אז יאללה בנות שאלה לי אליכן: האם יצא לכן לזייף? מזייפות על בסיס קבוע? אם כן זייפתן אז מאיזו סיבה.? זהו לבינתיים

לדעתי אחת הטעויות הגדולות...

ביותר של הבנות זה כאשר הן מזייפות... מה עשיתן בזה שזייפתן?... במקום לזייף אורגזמה תדריכו את בן הזוג, תתאמצו ולא תצטרכו לזייף... נראה לי פשוט מטומטם לחלוטין!!!...

מור~!

New member
כי מגיע שלב שזה מתחיל להימאס

זו הדרך שלנו להגיד לצד השני שירד מאיתנו בלי להעליב

אני יודע מה הסיבה...

אבל כבר בתחילת האקט אתן יכולות להבין לאן זה הולך (גומרת/לא גומרת), אז למה לא כבר מתחילת האקט להדריך, להתאמץ, לנסות ולזרום כדי שתהנו יותר... הטעות הזו שלכן כמעט מגיעה לטעות ההיסטורית הגדולה ביותר של המין הזכרי (המצאת המילים שרמוטה/שרלילה וכו' והשימוש בהן)

Hypnotize

New member
אני בחיים לא זייפתי...

ב"כל" המקרים בן הזוג שלי היה מישהו שאני מאוד אוהבת.. ולא הרגשתי צורך לזייף, אני כנה עם הבן זוג וגם אם אחרי שעה אני לא גומרת, לא זייפתי.

כנראה אתה ממש לא מבין

חלק גדול מההנאה ביחסים זה לענג את השני (ככה לפחות הרוב שאני מכירה חושב) אז בטח שאכפת לצד השני זו הסיבה שאנחנו מזייפות לפעמים.....כי פשוט אין כוח! ולפעמים זה כבר ממש מעצבן ולא נעים להגיד לו להפסיק אז יש תירוץ

חתולללה

New member
אמממ כן!

אני מזייפת הרבה מה לעשות לפעמים לא נעים להגיד לו שאחרי איזה חצי שעה של סקס ועדיין לא גמרתי ועוד אם הוא שואל אותי בתקווה כזאת שגמרתי..... הדרך היחידה לגמור זה ניראה לי להביא ביד ...חחחח יצא לי לגמור כמה פעמים אבל מעט מאוד ....

¥Reli¥

New member
../images/Emo2.gif לזייף../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

למה לעזאזל לזייף. בחיים שלי לא זייפתי וגם לא אזייף מה הטעם
חוץ מזה יש לי כמה טריקים שמהם אחרי 2 דק' הגמירה מובטחת כך שאם אני רואה שזה לא מגיע אני פונה לשיטה שתמיד אצלי בכל מקרה עובדת!!!

¥Reli¥

New member
../images/Emo6.gifידעתי שמישהו ישאל..../images/Emo9.gif

תשמעי היא די אינדיבידואלית. מה שעובד עליי לאו דווקא יעבוד עלייך... אני מעדיפה לא לחשוף מחשש שעוד יזהו אותי פה...
מה רק לי יש את "המשהו" הזה שגורם לי לגמור תוך דקה בכל מצב
...לא ידעתי שהתברכתי ככה... אנשים תגיבו!!! אגב אני לא ממש אוהבת לגמור ככה כי זה די צפוי אני אוהבת להגיע לזה בדרכים קשות וארוכות יותר...

חתולללה

New member
אולי בכול זאת

תני איזה רמז לשיטה הזאת כי אני לא מאמינה שיש שיטה שתגרום לי לגמור בכול דקה ובכול מצב!!

¥Reli¥

New member
סורי אני לא יכולה לחשוף.

אבל חייב להיות לך משהו שפשוט גומר אותך לא?? ראיתי שאין הרבה תגובות אז כנראה זה באמת רק אני

חתולללה

New member
האמת

אין שום דבר שפשוט גומר אותי.....חוץ מזה שמביאים לי ביד הרבה הרבה זמן....רק ככה אני עוד איכשהו יכולה לגמור אבל הייתי רוצה לגמור גם מחדירה פעם....

למעלה