בנות, אתן עם מוזר

Levinzone

New member
תגיד

מאיפה הבאת את זה?! זה האוסף שטויות הכי גדול שראיתי בחיים שלי... מה גרם לך לכתוב את זה? ממש מעניין אותי לדעת!

lior-k

New member
עצבים של...

עצבים שנגרמו כתוצאה מבילוי עם ידידה שלי (אסתר אם את קוראת את זה...)

aphrodite

New member
האמת?..

צודק.אבל בוא לא נתחיל לחפש את הנקודות המגוחכות אצלכם,ובכלל בוא לא נעשה הכללות.אלה החיים..בנות בנים-``יצורים``שונים

luka

New member
כן...

צודק, רובן כאלו, אבל רוצה לשמוע עלי?, גם אם לא אז בכל זאת אני לא עושה כלום ממה שאמרת, אני שונאת אופרות סבון, הארון שלי לא מפוצץ בגדים ולא אכפת לי מה ללבוש פשוט שולפים מכנסיים חולצה, אני לא הולכת עם שמלות, הסיכוי שאני אלך עם שמלה זה כמו הסיכוי שאתה תלך אני כן אוהבת להוציא כסף והרבה, בעיקר על דיסקים, כסף זו נקודת תורפה אצלי. אין לי פחד מג`וקים ועכברים, למעשה התפקיד שלי זה הריגת ג`וקים וחרקים למינהם בטיולי שטח, שעווה אנ לא עושה, כואב..., אז אני מגלחת. אוי ניפצתי כמה סטיגמות, אבל אני חושבת שאתה צודק, רוב הבנות הן בדיוק מה שתיארת יערה.

lior-k

New member
את הראשונה!!!

שפירסמתי את ההודעה הזאת בפורום, חשבתי שכל הבנות הפמניסטיות למיניהן יתחילו לרשום כל מני דברים שממש לא מעניינים לי את הצד השמאלי של התחת. אז יערה- את הראשונה!! כן כן! חחח... :) גם כסף היא נקודת תורפה אצלי בעניין של הדיסקים, אני פשוט לא מסוגל לקנות דיסקים מזוייפים...

snaps

New member
בולשיט...

זה ממש לא נכון..(לפחות לגביי..) אני לא שמה שום תכשירים על הפרצוף בשביל לקבל מראה טבעי ומושלם.. (יש לי כבר..:cool:)..ולא לוקח לי הרבה זמן להתארגן..ואני בדר``כ לא מאחרת לשומקום..(רק לביצפר..)ואני קונה בגדים ונעליים כשאני צריכה...כי יש לי דברים יותר טובים לעשות עם הכסף שלי...! ו..אופרות סבון(????)-בחיים שלי לא תראה אותי רואה את החרא הזה... סתם סדרות חסרות עלילה עם חבורת אידיוטים שלא יודעים לשחק... ובקשר לדבר האחרון שאמרת ..על הג`וקים...מה לעשות,יש לי ארקנופוביה.. (פחד מעכבישים..) בקיצור...אל תעשה הכללות...(!) B-)

אוסף קלישאות מטופשות.

אתה רוצה שאני אתחיל עם הכללות? בובלה, למה אתה תמיד יושב מול הטלוויזיה צופה בכדורגל עם פחית בירה ביד, בזמן שאתה מתגרד בבית השחי ותוקע גרעפסים, לפעמים גם דופק סמוכטות? בובלה, למה אתה סתם מחפש לתקוע בחורות? בובלה, למה אתה תמיד בא ומתחיל עם בנות בגישה כל-כך ערסית? מה אתה חושב שזה מתאים לי הטראנסים בלאגנים הזה שלך? בובלה, למה אתה כל-כך שוביניסט שבשמחה ישלח את הבחורה למטבח או למיטה? הייתי יכולה לציין עוד מלא, בובלה, אבל אני אוותר, אני עייפה מדי רק כדי להסביר לך כמה מטומטמת, מיותרת, שוביניסטית, מכלילה ושוב, מטומטמת, הייתה ההודעה שלך. think floyd מיכל

goyava

New member
תגובה

מה אני יגיד לך! אתה פשוט מציאותי! וכל הזמן ידידים שלי באים אלי ואומרים לי את אותו הדבר! אבל גם לכם לא חסר הכדורגל שלכם אי אפשר לדבר איתכם בכלל והאיחורים שלכם חסרי ההצדקה! וככה זה בנות צריכות הרבה זמן להתארגן כדי שנרגיש טוב עם עצמנו וכדאי לכם לתת מידי פעם בפעם חיזוקים לבחורה שהתאמצה להראות טוב בישבילכם הרי הכל אנחנו עושים כדי שתשימו לב אלינו ושלא תפזלו לצדדים! וגם איתכם אי אפשר אבל כל כך צריך אתכם:)))))

lior-k

New member
צודקת, אבל...

את צודקת, אבל אם אנחנו נותנים חיזוקים אז נגיד... אמממ- אישה: ``אני נראית שמנה בשמלה הזאת?`` גבר: ``לא`` אישה: ``אתה סתם משקר!! לא הולכת איתך למסיבה`` או... אישה: ``אני נראת שמנה ידה ידה יה`` גבר: ``כן`` אישה: ``ידעתי אתה לא אוהב אותי יותר! לא הולכת איתך למסיבה`` או שזה יכול להימשך בצורה דומה לזאת כל היום... זאת הדרך הכי טובה שבה יכולתי לרשום את זה. זה בא עם הדפיקות שלי...

למעלה