בנות, אתן עם מוזר

lior-k

New member
בנות, אתן עם מוזר

בנות, אתן העם הכי מוזר שראיתי בחיים. אתן יושבות שעות מול המראה ומורחות על הפנים מיליון מוצרים ותכשירים כדי לקבל את המראה הטיבעי והמושלם. לוקח לכם לפחות שעתיים - שלוש כדי להתארגן לאירוע, ואחרי זה אתן עוד מאשימות אותנו באיחור. ולא נשכח גם כמה פופולריות אתן נעשות אחרי זה בגלל שדפקתן ``איחור אופנתי``! אתן קונות כל הזמן נעליים, מכנסיים, חולצות, שמלות, חליפות וכל מיני דברים כאלה ואחרי זה אתן עוד מתלוננות שאין לכן כסף. ושלא נשכח את זה שלמרות כל מה שיש לכן בארון שעוד שנייה הוא מתפוצץ מרוב בגדים- אתן אף פעם לא יודעות מה ללבוש! אתן יושבות כמעט כל היום וצופות באופרות סבון מגוכחות, ואומרות שאנחנו לא מציאותיים. ותמיד באמצע משחק אתן חייבות לבקש מאיתנו טובה או סתם להתחיל לדבר איתנו על כל מיני דברים. ואוי ואבוי לנו אם חס וחלילה נפריע לכם באמצע הפרק ה- 1,746,362 של היפים והאמיצים. ומה לעזאזל אנחנו אמורים לענות על השאלה ``אני נראת שמנה??``?!?!?!?!?!?!?!? ומה שהכי מוזר בכן זה שאתן פוחדות פחד מוות מעכברים או מג`וקים, אבל עדיין מסוגלות למרוח שעווה רותחת על כל מיני איזורים בגוף ולמרוט שערה שערה. ולסיכות רק רציתי לומר- אין לנו מושג מה לעשות איתכן, אבל אנחנו גם לא יודעים מה לעשות בילעדיכן...

העיקר הן חושבות ש...

בנים זה עם מוזר, למה ? בגלל שעושים ביד בקבוצה ... למרות שאני לא עושה דברים כאלה. וכל מה שאמרת ממש נכון. ולא .. אני לא שובניסט.

AirOHead

New member
לא רק אצלו...

50% הוכחתי את זה אתמול כל הבנים באיי סי קיו שלי כמעט עשו את זה בקבוצה...

lior-k

New member
סבבה להם

סבבה להם. אני בחיים לא הייתי עושה ביד עם עוד בן, פשוט לא עולה לי לראש לעשות את זה עם עוד בן...

תודה

עכשיו כל פעם שאני אראה בת אני אשחזר את הנאום המבריק שלך ואדע בדיוק מול מה אני ניצב. נשאר עכשיו רק שפמיניסטית נרגשת תחליט כקונטרה בדיוק מהם בנים, ואז אני אחיה בעולם פשוט ומושלם. אני מגזים.. ברור שרק ניסית לבדר אותנו בהודעה הזאת, ואני אכן ממליץ לך לעבור לעולם הסטנד אפ הישראלי המבדר מאין כמוהו. אני רק מקווה שיש לך כריזמה כמו לכוכבי העל מאור ציון ושות` תודה אגב- זה אותו Funeral_Drum שכתב פה מדי פעם, רק במוטציה של מחווה לבלאק סבאת`. shine on

lior-k

New member
תודה...

תודה, וקוראים לו נאור ציון ולא מאור ציון :)

kirk hammet

New member
רק משהו

בנות הן לא עם , הן מין .... פעם אחרונה שהן ניסו להיות עם , הם נכחדו (האמזונות , מן הסתם) ... והן באמת המין המוזר יותר ..... ואני אומר מוזר יותר , כי גם בני מיננו אינם כה נורמלים לרוב ...

לא כולנו

יושבות 2-3 שעות מול המראה לא כולנו דופקות איחור אלגנטי או משהו ולא כולנו מפחדות מגוקים או דברים כאלה (פשוט שיחיו רחוק ממני:))

snoozy

New member
שובניסט?

לאאא. המילה הזאת גדולה עליך, אחי. מה שיש לך פה זה מיחזור לא מאוד אינטלגנטי של סיסמאות שהסריחו מנפטלין הרבה לפני שנולדת. הייתי יכולה לסתור פה משפט משפט את כל הגיגיך הנפוחים מנחת, אבל סתם חבל על המקום, ולא הייתי רוצה שאנשים פה יקחו אותך (או אותי) יותר מדי ברצינות. זהו עכשיו אני הולכת, נקבה ריקנית ומוזרה שכמותי לראות עוד פרק של היפים והאמיצים תוך מריטת שיער רגליי ועלעול בקטלוג האחרון של ``מנגו``. שיט, נשברה לי ציפורן. סנוז

סופרמן18

New member
סוף סוף

לא הבנתי מה כל כך הרבה אנשים מתייחסים להודעה למעלה ברצינות כל הכבוד סנוז. ערן שעד ה4.4 חוזר כל יום הביתה פינת הציטוט:Common sense is the collection of prejudices acquired by age eighteen(אלברט איינשטין)

lior-k

New member
תעשה טובה

תעשה טובה- אף אחד לא ביקש ממך להתייחס או לקרוא את ההודעה שלי. אם אתה כל כך לא אוהב אותה- אל תגיב ואל תקרא. אתה לא עושה לי טובה. ותפסיק לרשום את הפיתגמים האלה שאתה מקבל מטיפ קום של סלקום! סתם סתם...

aphrodite

New member
בנות..בנות..מה נסגר אתכן?

בתור בת איני מבינה מה כל כך מרתיח אתכן? בינינו זה די מציאותי מה שהבחור טוען? ומי אמר שזה הופך אותנו לריקניות?

Black Star

New member
זה ממש לא מציאותי...

אופרות סבון? ממממממשששש לא. הדבר שהכי מתקרב לזה זה דוסון קריק, שמאוד אהבתי.. אבל כרגע? נאדה. פרנדז וזהו. לוקח שלוש שעות לצאת לאנשהו? אז נכון שיש לי בעיית איחורים ``קלה``, אבל זה לא בגלל ששעות לוקח לי להחליט מה ללבוש וכו`, זה סתם כי יש לי בעית לו``ז. לא טובה עם זה. קרמים לפנים וכו`? נכון, אני שומרת על העור. אז? איפור? ממש לא. מקסימום, לפעמים, מסקרה. ``איחור אופנתי``? לא... לא נראה לי. שופינג, טונות בגדים, כל הזמן קונים עוד ועוד? הלוואי. למי יש זמן? הפעם האחרונה שקניתי בגד היתה לפני איזה חודש, או חודשיים.. בקיצור- זה היה נורא סטיגמתי, אבל *ממש*... וגם ממש מוקצן. אז איך את יכולה להסכים עם זה? זה היה די קריקטורה...

lior-k

New member
טווווב

אני לא רואה את עצמי בתור שוביניסט. אלה רק עובדות בסיסיות. ברור שלא התכוונתי לעשות הכללה!! וזה די ברור שדיברתי עם לשון ההגזמה. ואם לא הבנתם את זה, בעיה שלכם. ואל תיכנסו לעולם ההומור השחור- כי לא תמצאו שם מקום.

snoozy

New member
e=mc^2

זה עובדות בסיסיות. בנות שמתאפרות שעות, מגיעות ב``איחור אופנתי``, ורואות אופרות סבון זה פרחיות בסיסיות. נא לא להתבלבל. ``הומור שחור``? ``לשון הגזמה``? מצטערת, עמוק מדי בשבילי.

למעלה