בנות אתן לא תאמינו

בנות אתן לא תאמינו

באמריקה מי שפה צריכה ללכת למידות גדולות שם היא לא. טוב תלוי כמה היא שמנה כמובן אבל אני שאני ממש לא רזה ופה כדי ללכת לקנות בגדים אני צריכה מתאים לי או מידות ממש גדולות במשביר וכו'....... שם- בארה"ב קניתי בגדים בכל מקום שאליו נכנסתי old navy הכי זול והכי פשוט אבל עדיין יפה ואפילו חנויות מעצבים שם מידות גדולות היה ענק עליי. זה לא פייר שפה צריך להוציא מלא כסף על בגדים לא הכי יפים כי אנחנו מלאות ושם יש לך את אותו הבגד בשבילך כמו שיש אותו לרזונת ובזול. למה שם יש אופציות ופה אין?????? חזרתי לארץ לפני שבועיים ואני ממש מדוכאת כי פה ללכת עם גופיה זה אסור כי התגובות שאני אקבל הן איומות בגלל "הידיים שלי" הזרועות ..ושם. אני סקסית. זה לא פייר!

מסכימה../images/Emo41.gif

את כל כך צודקת אני גם הייתי באמריקה וקיבלתי הלם איך אנשים שמנים מסתובבים שם עם חולצה בתוך המכנסיים וגופיות בלי שיגידו להם מילה ובלי שיסתכלו עליהם מוזר. ומבחינת הבגדים זה כל כך לא פייר שפה צריך להוציא כל כך הרבה כסף על חולצה או מכנס רק בגלל שאת מידה גדולה. האם זה ישתנה מתישהו?

לצערי מתוקה שלי לא ו

אני אומר לך גם מה הסיבה בארה"ב יש המון המון המווווווווווווווןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אנשים אם את לא בטלוןיזיה לאף אחד לא אכפת איך את נראית אם את שמנה מכוערת רזה נמוכה מחוצקנת שחורה לבנה הודית רוסיה לאף אחד לא אכפת אנשים שם כל כך עסוקים בחיים שלהם שאף אחד לא מסתכל עלייך (חוץ מהכושים שמתלהבים כמובן מהתחת שלנו) וכאן לעומת זאת אין המון אנשים וגם אם את לא הולכת להיות בטלויזה את הולכת למועדון או לקניון ושם המון מכירים אותך ומסתכלים עלייך בזכוכית מגדלת. המצב בחיים לא ישתנה כי האוכלוסיה בחיים לא תשתנה, המספר ז"א.אם את לא מתכוונת לחיות באמריקה אני יודעת שזה נשמע מופרך אבל תעשי כאן את החורף תסעי שם לחופשה לאביב ולקיץ ותקני כמה שאת יכולה ואל תוציאי שקל בארץ. זה מה שאני מתכוונת לעשות.

אוווייי אמריקה אמריקה , החלום שלי

לחיות בניו יורק איזה נפלאות שמעתי על המקום. מבחינת ביגוד שעמתי שכל חנות שנייה שם מחזיקה מידות שפה נחשבות "גדולות" אני מתארת לעצמי איזה תענוג זה לעומת הארץ הקטנה שלנו שמתייחסת לנשים מלאות ושמנות סוג ב'! שמחה שנהנית וברוכה החוזרת לארצנו הקטנה !

DREAM111

New member
אלייה ברוכה השבה. ודעתי בנושא

אני דווקא מאמינה שבבוא היום כולם פה בארץ גם יהיו שווים כולנו נוכל לקנות בגדים בכל חנות ולא נצטרך לשלם מיליונים על חולצה כי היא תהיה במחיר כמו כל מידה אחרת. לגבי השלמות באמריקה הגדולה אז לפני שבוע או שבועיים היתה תוכנית של דר' פיל פה בארץ שהראתה שלא הכל ורוד לאנשים השמנים באמריקה הגדולה שיש גם שם מלעיזים למניהם שיודעים להעיר הערות ציניות וקרות כלפי אנשים הסובלים מעודף משקל. אני מניחה שבכל מקום בעולם לכל משהו שהוא קצת שונה מהנורמה אנשים יתיחסו בזילזול ובציניות יעקצו ויעירו הערות כאילו האדם הזה שיש בו לדעתם משהו שונה רגשות.

למעלה