ברור שנכניס לההההההההה חחחח מאיפה את?
מ מירושקה האחת New member 1/3/06 #35 חחח יאללה בנות לרוברטו!!! לדגמן דוגרי ילדה חמודה, לאושרי מגיע משהו טוב חח אולי רק קצת נסחף עם הגיל.. אבל אם זה מה שעושה לו שיהיה בכייף חח כפרע על הפרצוף המתוק שלו
חחח יאללה בנות לרוברטו!!! לדגמן דוגרי ילדה חמודה, לאושרי מגיע משהו טוב חח אולי רק קצת נסחף עם הגיל.. אבל אם זה מה שעושה לו שיהיה בכייף חח כפרע על הפרצוף המתוק שלו
ל ליה הבובעעע New member 1/3/06 #36 אני מפרגנת הכי הכי מפרגנת אבל היא.. מכוערת לפחות ככה אני חושבת!!! אבל אני הכי מפרגנת ושהיה לו הכי בהצלחההה בעולם!
אני מפרגנת הכי הכי מפרגנת אבל היא.. מכוערת לפחות ככה אני חושבת!!! אבל אני הכי מפרגנת ושהיה לו הכי בהצלחההה בעולם!
O OoנויoO New member 1/3/06 #38 נחמדה...ספירררר?! מאיפה את יודעת את כל הדברים האלה על אושרי סעמק חחח?!?!!??!
O oreloosh New member 1/3/06 #40 מה סליחההה?!?! את לא צריכה להגיד סליחה! לדעתי זה שרשור חיובי!! ואיייייייייייייי יש לו חברה?!?!?! אוךך בטח שרמוטטטהההה
מה סליחההה?!?! את לא צריכה להגיד סליחה! לדעתי זה שרשור חיובי!! ואיייייייייייייי יש לו חברה?!?!?! אוךך בטח שרמוטטטהההה
O OoנויoO New member 1/3/06 #45 מפרגנות חחחח אבל זה קשה לי=( בכל מקרה שיהיה לו אהבהההההההה נראה לי שסתם כל הזמן משדכים להם דוגמניות מהחברה...=/או שלא... ירדן?את מראשון?
מפרגנות חחחח אבל זה קשה לי=( בכל מקרה שיהיה לו אהבהההההההה נראה לי שסתם כל הזמן משדכים להם דוגמניות מהחברה...=/או שלא... ירדן?את מראשון?