בנות אני בהלם מוחלט..

בנות אני בהלם מוחלט..

טוב אני ואדר אתמול שמענו שיש לאושרי חברה בת 28! ומה עכשיו ראיתי ברשמי...! שקוראים לה מוניקה והיא מדגמנת אצל רוברטו יואווו .. http://www.roberto.co.il/web/card.asp?id=202 בקיצר תראו וסליחה על השירשור!

ירדוששש

New member
מממממממהה?!?!

זה בטח סתם שמועות... ועם לאאא.. שיהיה להם בכייף.. הוא אמר שיש לו חברה שקוראים לה נעה , לא? או שאני פשוט לא מעודכנת :]

Oshri siso

New member
../images/Emo207.gif--->>

חברים, זה כבר לא כל כך רחוק הקדם הולך ומתקרב, אני חייב להגיד לכם שהיום שמעתי ת'שיר של הדיימונדז לקדם ארווזיון ואני חייב לצין שהוא שיר מעולה, קליט והוא שיר ארווזיוני מ=מ=ש ! יש לנו תחרות ק=ש=ה !!!!!!!{אבל מאוד} הבנתי גם שהרבה מפורום ''ארווזיון'' באו לפורום דיימונדז ואמרו להם כי הם תומכים בבנות והם איתם בהצבעות. אז בואו כולנו שוב נפרסם את הגימבויז, ונשכנע הורים,דודים,חברים משפחה וכולם כי התחרות לא קלה !!! ועם נתגבש כולנו ונעשה את זה הגיימבויז בעזרת השם בייוון!!

גילווש

New member
אתה ממש חמוד..בנות הוא צודק ...

ראיתי את התגובות שקיבלו ההודעות שלכם לגבי ההצבעות לקדם וזה לא נראה טוב.....=//

Oshri siso

New member
../images/Emo8.gif

חח.. נכון המון בעדם,אחרי שהם משעו תשיר שלהם.. ובאמת לדיימונדז יש אחלה שיר,שבאמת מתאים לארווזיון. התחרות מאוד מאוד קשה...

Oshri siso

New member
אמ.. השיר שלהם עוד לא פורסם..

ת'אמת גם השיר של הדיימונדז לא פורסם רשמית.. אבל מישהו נתן לנו קישור לשיר.. חח.. אבל אני יודע שלשיר של הגיימבויז יקראו ''כמה אהבה''.

PumaGirl

New member
טלטול

בנות היי אני די חדשה פה רציתי להגיד לכם שכן זה נכון יש לאושרי חברה בת 28 אני יודעת הכל עליהם רק שרון ואביחי וערן פנויים אז אם יש לכם כל שאלה שהיא אתם מוזמנות לפנות

גילווש

New member
בת 28?! היא גדולה ממנו לפחות

ב10 שנים! מה פתאום!!! אני מקווה שזה לא נכון ! איפה שמעתם את זה?!

מממממממממממממההההההההה??../images/Emo2.gif

מההההההההה?!?!? איןן מצבבב שבעולםםםםםםםםםםםםםם!!! מה הוא משוגעעע לצאתת עםם אחתת בתת 28 שגודלה ממנו ב-10 שנייםםם.!! סתםם בולשיטטטט.!!!! אל תאמייננוו
הדר סנדלר חמיי

למעלה