בנות - איך להתחיל אתכן?

dudix2

New member
פשוט תדבר ישיר.

אין לך מה להפסיד, אם אתה מנהל שיחה נעימה לפי הגדרתך, אתה פשוט יכול להגיד משפט כזה.
"טוב כיף לי לדבר איתך, אבל אני כרגע מאוד עסוק בחנות, תרשמי לי את הטלפון שלך ונמשיך לדבר יותר מאוחר"
זה אפילו קצת פחות ישיר משהתכוונתי וזה יהיה לך קל להגיד יחסית כי אתה קוטע את השיחה בגלל שאתה עסוק, גם אם היא תגיד לך לא אתה היית מאוד נימוסי :)

dinozaur1

New member
אמממ

אני אולי מאוד שמרני בגישה שלי אבל אני ממש מרגיש שזה לא לגיטימי להגיד דבר כזה, לפחות מבחינתי... הרי אנחנו מנהלים שיחה נעימה אבל היא בגדר שיחה "חנותית" כזאת, גם אם צחקנו או דיברנו קצת מעבר, אם אני אבקש את הטלפון פתאום זה נראה לי ממש (!) לא במקום, ומשהו שיגרום לבחורה מידית להירתע ולהיות מובכת ואז אוטומטית יגרום לי להרגיש אותו דבר רק פי 2...

ובהקשר להודעה השנייה, זה אכן חשוב לי ואני אדבר איתך!

dudix2

New member
תחשוב על זה ככה.

אם צחקתם ביחד אז זה בהחלט במקום, קשה לי להאמת שהיא תהייה מובכת.
תהייה שניה במקום של הבחורה ותחשוב אם אתה היית בחורה וגבר היה אומר לך משהו כזה. אם היתה לכם שיחה טובה זה רק יחמיא לה שאתה מעוניין בה, אתה נותן לה הצעה שהיא יכולה להסכים או לסרב, שום דבר נורא לא יקרה מזה. מה אתה היית חושב?

dinozaur1

New member
אני פשוט

יהיה מופתע מזה שמצאתי חן בעיני מישהו ואהיה נורא מובך. קצת עצוב לקרוא את זה, האמת. אבל נו מילא.

בכל אופן, כן אתה צודק, לא יקרה שום דבר רע לכאורה. זה פשוט שהביטחון במילא נמוך, ואני לא רוצה להיות לטרף קל. זה פשוט מרגיש כמו זברה שהולכת לאריה... הרי אם אני באמת אהיה עצמי - אז זה אומר שאהיה מאוד עדין ומהוסס, ואני לא רוצה שיטרפו אותי..

מקווה שהמטפורות לא מוגזמות. :)

dudix2

New member
מוגזמות

אף אחד לא טורף פה, ביחוד לא אתה שאתה עדין.

מנסיון הבחורה לא תהייה ממש מובכת ואם כן זה עוד יותר טוב לדעתי, זו מובכות קצת נעימה, אם אתה שם לב שהיא מובכת אתה יכול להגיד לה. וואי אני רואה שאת מסמיקה (או משהו אחר ששמת לב אליו) לדעתי זה ממש יפה.
והנה זרקת לה מחמאה על העובדה שהיא מובכת זה יתן לה הרגשה טובה (כי זה לא נורא בכלל זה דווקא דבר חיובי מבחינתך) ונראה לי שגם לך :)

Mate22

New member
אפשר גם בעקיפין

אתה יכול להתערב איתה על משהו.
אם אתם מדברים על משהו והיא חושבת דבר אחד ואתה דבר אחר אתה יכול להגיד לה "בואי נתערב, המפסיד מזמין את השני לסושי" ואז אתה סגרת את זה שאתם תאכלו סושי, לא משנה מי מפסיד :) (לא יודעת למה כתבתי דווקא סושי, אני שונאת סושי חח)
אם אתה עובד בחנות זה בטח אומר שיש הרבה חנויות של אוכל כלשהו סביבך, אז תבחר את זה שאתה הכי אוהב.

אתה יכול לעשות הרבה דברים דרך הנושא שיחה כמו "מה באמת? את ממש אוהבת סדרות אנימה מגניבות אבל אף פעם לא שמעת על נארוטו?? אני אשלח לך לינק בפייסבוק".
והנה, יש לך את הפייסבוק שלה, נושא שיחה לדבר איתה עליו ומשם כבר יותר קל לזרום.

לפעמים לבוא באופן ישיר של "בואי נצא לדייט" באמת יכול להרוס ישר על ההתחלה (אני מדגישה - לפעמים), אבל אם יש לכם נושאי שיחה משותפים, פשוט דבר איתה עליהם, תשאל אותה על עצמה, מה היא עושה, מה היא אוהבת, תחביבים חלומות. בנות אוהבות לדבר ואוהבות שמקשיבים לחפירות שלהן. ואם כיף לך להקשיב לה אז יש פה ווין ווין סיטואשיין. אז אם אתה מדבר איתה בפייסבוק, תתעניין בה קודם. ככה היא גם תרגיש שמה שעניין אותך בה כשאתה מזמין אותה לצאת לאן שהוא זה דברים באופי שלה ולא המראה שלה.

תראה... זה לא משנה כמה עצות תקבל.. שום דבר לא יעזור אם אתה לא מחליט שאתה רוצה שתהיה לך גישה יותר קלילה ונינוחה עם הקטעים האלה.
אתה בוחר להיות מי שאתה רוצה להיות. זאת באמת נטו הבחירה שלך. אם אתה מחליט שאתה בחור שקשה לו להתחיל עם בנות, זה מי שתהיה לא משנה כמה טיפים תקבל. תעשה החלטה מה בא לך להיות ואז משם כבר תמצא את הדרך.

dinozaur1

New member
תודה על ההסבר

והתגובה המושקעת, לקחתי המון מהתגובה הזאת ואני באמת מקווה ליישם את העצות, מתישהו.. :)

dudix2

New member
אתה צריך להתגבר על זה

אבל אני מסכים זה אחד הדברים הקשים יותר לעשות לגשת לבחורה. אבל אם לא תנסה, תמיד תשאר באותו מצב.
גבר צריך ליזום, אם אתה לא יוזם זה פשוט לא יקרה.
אם זה באמת חשוב לך, דבר איתי.

גליזה

New member
אני אישית לא אוהבת שמתחילים איתי

אמנם זה מחמיא אבל - על סמך מה מתחילים איתי? על סמך החוכמה הבלתי נעלית שלי? השנינות? ההומור?
בת'כלס רוב ה"מתחילים" עושים את זה ע"ב מראה בלבד, וכיוון שאין לי שום היכרות קודמת איתם, אין לי בעיה להשאיר את זה כך.

אני מעדיפה יותר להכיר אנשים ועל סמך זה לבחור אם להעמיק או לא את הקשר איתם.

גליזה

New member
אה, ואם כן להתחיל אז

פשוט לבוא בכנות ולומר "היי, אני מסתכל עלייך כבר כמה דקות ואת נראית לי ממש חמודה, איך קוראים לך?
" - אם לא תעשה את זה כאילו אתה מינימום אלוהים, אולי תהיה לי תשובה טובה

miss_t

New member
להתחיל עם מישהי זה לא כמו להכיר אותה

או לרצות להכיר אותה?

כן, מה לעשות - מראה חיצוני הוא בדר"כ הרושם הראשוני שאומר לאנשים אם מתחשק להם להכיר אותך או לא - שמבחינתי זה דומה מאוד ללהתחיל איתך............
איך לאדם מסוים אמורה להיות הכרות קודמת איתך אם הוא לא התחיל איתך???

גליזה

New member
למה, כל הידידים שלי התחילו איתי?

את החבר הקודם שלי הכרתי כי הוא היה אחד מה"חבורה" שהכרתי במקום העבודה. הוא לא התחיל איתי ואני לא התחלתי איתו - פשוט הייתה שם הרגשה באוויר שאנחנו צריכים להיות ביחד - היא הלכה והתהדקה לאורך חודשים של ידידות ואז במעבר טבעי - נכנסנו לקשר זוגי.
זו הדרך המועדפת עלי. בלי התחלות, בלי כלום.
אם מישהו שעושה רושם שיש לו בטחון עצמי (אבל לא חושב שהוא אלוהים), נחמד, בעל חוש הומור, יגש אלי ויבקש להרחיב את ההיכרות איתי, אולי ע"ס השיחה שנערוך אשמח לתת לו מספר טלפון וכו'.

dinozaur1

New member
אני דווקא חושב

בתור אחד ששם מראה חיצוני בעדיפות הנמוכה ביותר בתור פרמטר להכיר בת זוג, בצורה שונה ממך...

לדעתי אם אני אגש אל בחורה ברמה התיאורטית של העניין, אני אעשה את זה כי היא מעניינת אותי ומסקרנת אותי, ואת זה אפשר להחליט לא רק על פי ההגדרות היבשות של מראה חיצוני, אלא על פי סממנים אחרים כמו פירסינג או קעקוע (שאני אישית אוהב), צבע שיער מיוחד\ תסרוקת, לבוש יפה וכו' וכו'...

ככה שאני לא מסכים לגמרי עם הקביעה שלך, ובכל זאת עם החלק השני של להכיר אחרי שכבר מכירים, אני לגמרי מסכים...

OnlyLeigh

New member
מעניין שאתה אומר את זה.

הרבה מהעדויות של נשים חו"ליות שיצאו עם ישראלים או שביקרו בישראל והתחילו איתן זה שהם פוש-אוברז, מטרידנים, ולא מקבלים לא כתשובה. הן נלחצות כי הן לא רגילות לזה.
האישה הישראלית כבר התרגלה לזה ועל כן קשוחה יותר.

dolly15

New member
אני חושבת שיש משהו

בטיול בחול שמשחרר כל מני לחצים, מה שהפך אותך ליותר משוחרר עם נשים שפגשת.
וגם, הרבה פעמים מבטא זר, זהות זרה מאוד מושכת ומעניינת. גברים זרים שמדברים עם נשים ישראליות בטח רואים את מה שאתה ראית אצל נשים זרות- יש משהו בזרות שמושך.
ובקשר לשאלה האחרונה שלך: אל תתחיל, תפתח שיחה, תהיה מעניין, אל תתחיל לדבר עם מישהי כשכל מה שיש לך בראש זה "איך אני מזדיין איתה". הכל תלוי בגישה של איך שאתה מתחיל לדבר איתן.
אני הרבה פעמים מתחילה שיחה ספונטנית עם אנשים שלא הכרתי לפני כן, אני מאוד ידידותית. אבל כשמישהו בא אלי ומתחיל איתי כדי להתחיל איתי ומתוך מטרה שמאוד ברורה לי, זה דוחה אותי.

miss_t

New member
אתה יכול לנסות להכיר בנות גם לא במסגרת

מסיבה/בר

idanzieg

New member
אתה צריך להפסיק להיות ה-"nice guy"

תתחיל לשים את עצמך במרכז והגישה שלך בהתחלה עם נשים היא "אני מר ___ ואני שווה, תותח והורס, ומה לך גברת ___ יש להציע לי". אתה הסוכן שמציע את מרכולתו ללקוחות אופציונליים קרי בנות. תציג את עצמך כמאצ'ו, שלח עקיצות, דבר על נושאים מיניים ונושאים של "בינו לבינה" וכך תעורר את צומת הלב שלה ותשלהב את היצרים. תבוא תמיד עם גישה חיובית ותחשוב על סטטיסטיקה, כלומר תתחיל עם כמה בחורות שאתה יכול וכמו שאומרים בפוקר- אל תכנס ל"טילט". כמובן מגע קל, חיבוק, חיוכים ומבטים שובבים, treat a lady like a whore and a whore like a lady ותעשה הכל כדי להראות שאתה גבר עם ביטחון. דאג תמיד שהשיחה תהיה קלילה וזורמת ודאג להנחות אותה גם אם היא מטופשת. כאן בישראל לרוב כשאתה מתחיל עם בחורה היא בוחנת אותך בהרבה מבדקים חסויים ועל כן אל תצפה לבחורות פטפטניות(עד לדייט הראשון או השני לפחות). אל תתבייש גם לחתוך באמצע אם היא משעממת אותך ולחזור יותר מאוחר. דאג לקחת את המספרים ואל תראה שזה מה שחותך את השיחה. אם עדיין לא הולך לך, לך לאחד המכונים להכשרת אמני פיתוי. זה לא בושה, זה משתלם וזה כיף. סע ברכה ותתחיל לז^^!

למעלה